Ilosi tiimi

 • Ilona Siitonen

  "Olen luonteeltani välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen siinä mielessä ajattelematon, mutta toisaalta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi. Nautin koirien kanssa pitkistä kävelylenkeistä päivittäin, mieluiten metsässä."

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa työkseni vuodesta 2001 alkaen monipuolisesti kuntonyrkkeilystä uinnin opettamiseen ja liikuntakeskustyöhön, jossa ohjasin kuntosalilla ja kaikkia mahdollisia ryhmiä. Ammatinharjoittamisen aloitin 2005 ja Ilona Liikunnan toimenkuvaan kuului henkilökohtaista kuntovalmennusta, liikuntakeskus ja yritysliikunnan ohjausta vielä fysioterapian perusopintojen ohessa. Fysioterapiaopinnot aloitin 2007, mutta asuin välillä Espanjassa työskennellen ja USA:ssa miehen työkomennuksen ajan, joten valmistuin kolmannesta ryhmästäni fysioterapeutiksi TAMKista 2012. Aloitin ilosi yrittämisen 2013 vuoden alussa ja kesällä ostin Liisantien liiketilan, joka nimettiin Pilates-pajaksi. Kun aloin odottaa esikoistamme 2014, aloin työllistää fysioterapian ammatinharjoittaja kollegoita töitäni tekemään. Ilosi erikoistui Pilates-pajan "babyboomin" seurauksena lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan vähitellen 2015 alkaen, saaden virallisen pätevyyden 2017. Osallistun vuosittain Suomen lantionpohjanfysioterapeuttien Pelvicus-päiville täydennyskoulutukseen. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa olen kuntouttanut eniten lantion, lannerangan ja kaularangan (niska) alueen vaivoja, ja niihin liittyviä raajojen alueen säteilyoireita. 2020 lisäsin osaamistani psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksella TAMKissa ja jatkan erikoistumista tällä mielenkiintoisella alalla. Ihminen on kokonaisuus, eikä minkään vaivan kuntoutus kahdenkymmenen vuoden urani kokemuksella yksistään riitä ilman läsnäoloa, kuuntelua ja onnistunutta vuorovaikutusta. Psykofyysisessä fysioterapiassa minulla on eniten annettavanani kroonisen kivun, uupumuksen, masennuksen ja ahdistuksen kuntoutukseen, mutta olen vastaanottanut myös muissa mielenterveydenhäiriöissä, sekä trauma- ja syömishäiriökuntoutukseen.
  Koulutus
  Ylioppilas 2001. Terveyskasvatuksen perusopinnot 2001. Liikuntalääketieteen perusopinnot 2002. Liikunnanohjauksenperuskurssi 2002. Liikuntaneuvoja 2006, erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja sovellettuun liikuntaan. Personal Trainer FISAF 2006. FitnessPilates-ohjaaja 2007. Fysioterapeutti TAMK 2012. Yritysjohtamisen ammattitutkinto TAKK 2017. Äitiysfysioterapian ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapian erikoistuminen lukuisia kursseja 2017. Faskiakoulutuksia FYSI 2017. Lantion alueen koulutus SOMTY 2018. Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2020. Villa Mandalan joogaopettajakoulutus 100h 2021.
  Muuta
  Vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaan Pilates-pajan pienryhmiä lasten päivähoitoajan puitteissa. Vastaan ilosi asiakaspalvelusta, tarjouspyynnöistä, markkinoinnista, myynnistä ym yrittämisen vastuista asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041.
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Ilosi Pilates-pajalla aloitin ohjaamisen 2016 ja olen viihtynyt tähän päivään saakka.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppillaaksi vuonna 2004 ja tein saman vuoden syksyllä liikunnanohjauksen peruskurssin. Valmistuin fysioterapeutti vuonna 2009 PIRAMK:sta ja olen täydentänyt sen jälkeen osaamistani Fitness Pilates-ohjaajakoulutuksessa 2010, Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa 2012, FAF Personal Trainer -koulutuksessa 2014, sekä Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017. Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan Terveysliikuntainstituutin Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutuksessa ja FYSI:n Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017. Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot ja Äitiysfysioterapian ABC -täydennyskoulutukset 2019. MamaMassage®–äitiyshierojakoulutus 2020 Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021
  Muuta
  Krista on äitiyslomalla lokakuun 2021 alusta alkaen.
 • Jenni Pärssinen

  Olen luonteeltani rauhallinen ja jämpti. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
  Koulutus
  Fysioterapeutti 2008 PIRAMK PhysioPilates-ohjaaja 2018 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2018 Lantionpohjanfysioterapia 2018 FYSI Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia ja triggerkäsittely 2019 Äitiysfysioterapian ABC 2019 MamaMassage®-äitiyshierontakoulutus 2020 Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan asiakkaita lantionpohjantoimintohäiriöiden ja äitiysfysioterapiaan ja ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille. Olen äitiyslomalla kesäkauden 2021.
 • Aino Palomäki

  Olen luonteeltani valoisa, tunnollinen ja avoin. Ihminen on luotu liikkumaan pysyäkseen hyvinvoivana ja tuen tätä päämäärää mielelläni ilosi vastaanotolla ja pienryhmissä. Itse liikun mielelläni luonnossa, koiriemme ja lastemme kanssa.

  Kokemus
  Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja 2010 ja olen toiminut hoitajana eläinlääkäriasemilla. Lähdin toteuttamaan unelmaani uudesta ammatista fysioterapeuttina vuonna 2017 ja olen kehittänyt ammattitaitoani jo opintojeni ohessa täydennyskouluttautumalla PhysioPilates-ohjaajaksi. Olen ohjannut aiemmin ryhmäliikuntaa työväenopistoissa. Lisäksi olen toiminut koirien tottelevaisuuskoulutusohjaajana.
  Koulutus
  Klinikkaeläintenhoitaja 2010 GreenCare-ohjaaja 2019 PhysioPilates-ohjaaja 2019 Naurujoogaohjaaja 2020 Fysioterapeutti TAMK 2021
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan pienryhmiä ja vastaanotan kaikenikäisiä fysioterapia-asiakkaita.
 • Kaisa Oinonen-Kuusisto

  Olen luonteeltani elämyksiin sukeltava ja pohdiskeluun taipuvainen. Joogatunteja ohjatessani koen haluavani välittää lämmintä ilmapiiriä, jossa itsensä kohtaaminen saisi suotuisan paikan ja ajan.

  Kokemus
  Olen työskennellyt liikunnan ja tanssin puolella vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäiset kymmenisen vuotta työskentelin Lontoossa yksityisissä yrityksissä sekä liikuntakeskusketjuissa Lontoon keskustassa. Tanssijakoreografina toimin nykytanssin festivaaleilla Resolution ja Evolution The Place Theatre:ssa vuosina 2000-2005. Tampereella asuessani olen jatkanut ryhmäliikuntaohjaajana Tampereen liikuntakeskuksissa ja yrityksissä liikuttajana näihin päiviin asti. Koreografina olen toiminut lasten teatteriproduktioissa, mm. Tampereen Komediateatterin Pinokkio 2011. Kehomielen tunteja olen ohjannut mm Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden nuorille. Löysin itse Joogan aikoinaan elämääni voimavaraksi ajalla jolloin etsin rauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään. Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppilaaksi 1995, jonka jälkeen muutin Englantiin opiskelemaan tanssia ja elämää. Valmistuin tanssikoreografiksi 1998 Laban Centre, London BA honours in Dance Theatre. Täydensin osaamistani vuosina 2003-2005 ryhmäliikuntaohjaaja-, kuntosaliohjaaja-, FIT Personal Trainer-koulutuksissa. 2016 opiskelin Liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Eino Roiha Instituuttissa Jyväskylä, ja 2018 Jooga Ohjaajaksi Villa Mandalassa.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Hatha Joogaa maanantaisin ja Yin Joogaa perjantaisin.
 • Sofia Ikineva

  "Olen seikkailumielinen ja utelias liikkuja, joka saa ihmiset innostumaan. Minun kanssani voit löytää itsesi kokeilemasta uusia taitoja tai oivaltamassa uusia ulottuvuuksia kehostasi."

  Kokemus
  Omaan monipuolisen liikuntataustan tanssista parkouriin ja joogasta kiipeilyyn. Tein useita vuosia töitä lasten liikunnan parissa ja opiskelin liikunnanohjaajan opintoja legendaarisella Vierumäen kampuksella. Tämän jälkeen lähdin syventämään ymmärrystä ihmisestä fysioterapian puolelle ja sillä tiellä ollaan. Yksi tämän hetken suurin intohimoni fysioterapian parissa ovat jalkaterveys ja kenkävalinnat. Lisäksi olen valtavan inspiroitunut raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien liikkumisen tukemisesta. Vuosikymmenen työ lasten liikunnassa on myös varmistanut sen, että lapsille on aina oma paikka sydämessäni. Ammennan liikuntataustastani paljon inspiraatiota ryhmätunneille. Siellä koen olevani parhaimmillani - mahdollistamassa ihmisille oivalluksia kehostaan ja tarjoamalla uusia ulottuvuuksia liikkumiseen. Fysioterapiavastaanotolla kaikki lähtee rakentumaan luottamuksellisesta ympäristöstä. Yhteisen sävelen löydyttyä fysioterapian tavoitteet muodostuvat asiakkaan tarpeisiin ja elämäntilanteeseen sopivaksi - ihminen kehon ja mielen kokonaisuutena huomioiden.
  Koulutus
  Fysioterapeutti 2021 Liikunnanohjaaja opiskelija 100op Joogaopettaja 2019 PhysioPilates-ohjaaja (koulutuksessa)
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ja kehomieli studiolla ohjaan pilatesta, joogaa ja näiden yhdistelmää pILOgaa
 • Heidi Ruoho

  "Olen luonteeltani avoin ja sosiaalinen. Rakastan ihmisten kanssa jutustelua, mutta sen vastapainoksi tarvitsen maaseudun rauhaa ja metsälenkkejä koirieni kanssa, jolloin saan upota omiin ajatuksiini. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tila johon pyrin niin omassa elämässä kuin asiakastyössäkin."

  Kokemus
  Juureni ovat vahvasti koirapuolella niin koiraharrastajana kuin entisenä koirakouluyrittäjänäkin. Oman jaksamisen rajat kohdattuani vuonna 2017 kiinnostuin ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen edistämisestä, jonka jälkeen lähdin opislelemaan hierojaksi ja sillä tiellä ollaan edelleen. Viimeisimpänä opiskelin liikuntaneuvojaksi, sekä personal traineriksi, jotta voin lisätä asiakkaiden hyvinvointia myös liikkumisen avulla. Liikunnan suhteen tykkään vaihtelusta, sekä monipuolisuudesta ja olenkin harrastanut mm. tankotanssia, crosstrainingia, suppailua, pilatesta, ilmajoogaa sekä ratsastusta. Olen kolmen tytön äiti (2010, 2011 ja 2021) ja teen myös vauvahierontaa, sekä pidän vauvahierontakursseja.
  Koulutus
  Eläintenkouluttaja AT 2016 Koirahieroja AT 2017 Koulutettu hieroja (ja urheiluhieroja) 2018 Hierojan erikoisammattitutkinto, niska- ja hartiaseudun ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistämisen tutkinnonosa 2019 Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 2019 Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta 2019 Liikuntaneuvoja AT ja personal trainer 2021
  Muuta
  Vauva-arjen ohella ohjaan vauvahierontakursseja, sekä kehonhuoltoa kerran kuussa, sekä vastaanota hieronta-asiakkaita joka toinen lauantai ilosi Pilates-pajalla Liisantie 2B.
 • Päivi Väänänen

  Päivi Väänänen on sairaanhoitaja, joka on täydennyskouluttautunut ravintoneuvojaksi, urheiluhierojaksi ja MyFascia-hoitajaksi

  Kokemus
  Koulutus
  Muuta
 • Tuula Torkkeli

  Kokemus
  Fysioterapian uraa on kertynyt jo 40 vuotta, alkuvuosia lukuunottamatta lasten parissa sekä yksityisellä että julkisella puolella. Tanssinut olen lapsesta saakka, pääosin modernin tanssin parissa. Kangasalan naisvoimistelijoissa olen ohjannut tanssillista liikuntaa jos yli 20 vuotta, sitä ennen jo kansalaisopistoissakin. Koreografioita olen laatinut naisvoimistelijoiden nuorille ja muutamiin kabaree-näytöksiinkin. Tutustuin pilatekseen paremmin yli 10 vuotta sitten ilosi Pilates-pajalla, se tuntui heti hyvin sopivan tanssiharrastukseen ja oli sitä kautta osin jo tuttuakin. Lisäksi olen ollut mukana nukketeatteri Hupilaisessa n 30 vuotta, joten teatteri-ilmaisukin on tullut tutuksi.
  Koulutus
  Fysioterapeutti 1980, Ndt-kurssi1993, Ndt-vauvakurssi1995, neurologinen ft jatkolinja Tamk 1998 Mim- vuorovaikutushavainnointi 2013, Mim-taaperot 2014, (psykologiainstituutin koulutus) KM Erityispedagogiikan maisteri(asiantuntijatutkinto), Jyväskylän Yliopisto 2007 Physiopilates I-taso 2019
  Muuta
  Ilosi kehomieli studiolla ohjaan Tanssi & pilates -tunteja torstaisin
 • Minna Lahdenkauppi

  Kokemus
  Koulutus
  Työfysioterapeutti Pilatesohjaaja
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan pilatesta ja pILOgaa joka toinen sunnuntai Talvikaudella 2022
 • Saara Laasanen

  "Minulla on luontainen kiinnostus ihmisen kehomieleen ja sen kaikkiin ilmiöihin. Tavoitteenani on olla turvallinen ja inspiroiva joogaohjaaja. Tunnilleni voit tulla täysin oman itsenäsi. Huomioin jokaisen yksilöllisesti, eivätkä tuki- ja liikuntaelinvaivat ole este harjoittelulle. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle."

  Kokemus
  Olen ohjannut koko aikuisikäni ryhmäliikuntaa. Nelisen vuotta sitten jättäydyin siitä pois täydellisen kyllästyneenä. Elin vuoden verran liikunnallisesti kodittomana. Kuten aina, nytkin tyhjä tila alkoi täyttyä uudella. Jooga alkoi kutsua luokseen. Joogan harjoittaminen tuntui aluksi epämiellyttävältä. Vuosien strukturoidun liikunnan jälkeen minun oli vaikea antautua oman olemukseni äärelle. Tunsin, että nyt jos koskaan kannattaa olla sinnikäs, ja jatkaa harjoittelua. Jotain hyvää on syntymässä! Halusin tutkia prosessia tarkemmin ja aloitin joogaohjaajakoulutuksen. Kaksivuotisessa koulutuksessa olen saanut toteuttaa intohimoani liikkeen havainnoimisesta. Käsitys ja kehollinen kokemus liikkeestä on muuttunut intuitiivisemmaksi ja hienovireisemmäksi. Kuvaavaa on se, että olen tanssinut koko nuoruuteni, mutta koskaan aiemmin minulla ei ole ollut niin tanssiva olo kuin löytäessäni asanan hengen ja värähtelyn itsessäni.
  Koulutus
  OMT fysioterapeutti RYT 500 joogaopettaja
  Muuta
  Saara ohjaa ilosi Pilates-pajalla hathajoogaa keskiviikkoiltaisin