ilosi tiimi

 • Ilona Siitonen

  "Olen luonteeltani välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen siinä mielessä ajattelematon, mutta toisaalta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi."

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa työkseni vuodesta 2001 alkaen monipuolisesti kuntonyrkkeilystä uinnin opettamiseen ja liikuntakeskustyöhön, jossa ohjasin kuntosalilla ja kaikkia mahdollisia ryhmiä. Ammatinharjoittamisen aloitin 2005 ja Ilona Liikunnan toimenkuvaan kuului personaltraining-valmennusta, liikuntakeskus ja yritysliikunnan ohjaamista. Valmistuin fysioterapeutiksi TAMK:sta 2012 ja aloitin ilosi yrittämisen. Kun aloin odottaa esikoistamme 2014, aloin työllistää myös muita liikunnan ja fysioterapian ammatinharjoittajia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa olen kuntouttanut eniten lantion, lannerangan ja kaularangan (niska) alueen vaivoja, ja niihin liittyviä raajojen alueen säteilyoireita. 2020 lisäsin osaamistani psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksella TAMK:ssa ja jatkan erikoistumista tällä mielenkiintoisella alalla. Ihminen on kokonaisuus, eikä minkään vaivan kuntoutus kahdenkymmenen vuoden urani kokemuksella yksistään riitä ilman läsnäoloa, kuuntelua ja onnistunutta vuorovaikutusta. Psykofyysisessä fysioterapiassa minulla on eniten annettavanani kroonisen kivun, uupumuksen, masennuksen ja ahdistuksen kuntoutukseen, mutta olen vastaanottanut myös muissa mielenterveydenhäiriöissä, sekä trauma- ja syömishäiriökuntoutukseen.
  Koulutus
  Ylioppilas 2001. Terveyskasvatuksen perusopinnot 2001. Liikuntalääketieteen perusopinnot 2002. Liikunnanohjauksenperuskurssi 2002. Liikuntaneuvoja 2006, erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja sovellettuun liikuntaan. Personal Trainer FISAF 2006. FitnessPilates-ohjaaja 2007. Fysioterapeutti TAMK 2012. Yritysjohtamisen ammattitutkinto TAKK 2017. Äitiysfysioterapian ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapian erikoistuminen lukuisia kursseja 2017. Faskiakoulutuksia FYSI 2017. Lantion alueen koulutus SOMTY 2018. Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2020. Villa Mandalan joogaopettajakoulutus 100h 2021. Elonaskel, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta-koulutus 2022. Psykofyysinen psykoterapian perusopinnot 30op Jyväskylän yliopisto 2023.
  Muuta
  Vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ilosi Studiolla Kangasalantie 960 -osoitteessa.
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Ilosi Pilates-pajalla aloitin ohjaamisen 2016 ja olen viihtynyt tähän päivään saakka.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppillaaksi vuonna 2004 ja tein saman vuoden syksyllä liikunnanohjauksen peruskurssin. Valmistuin fysioterapeutti vuonna 2009 PIRAMK:sta ja olen täydentänyt sen jälkeen osaamistani Fitness Pilates-ohjaajakoulutuksessa 2010, Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa 2012, FAF Personal Trainer -koulutuksessa 2014, sekä Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017. Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan Terveysliikuntainstituutin Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutuksessa ja FYSI:n Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017. Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot ja Äitiysfysioterapian ABC -täydennyskoulutukset 2019. MamaMassage®–äitiyshierojakoulutus 2020. Purentaelinfysioterapiakoulutus 2021. Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021. Äitiysfysioterapia 2.0-koulutus, 2021.
  Muuta
  Ohjaan Pilatesta kerran kuussa sunnuntaisin ja joka tiistai, sekä vastaanotan äitiysfysioterapiaan ja fysio personal training-kuntoutukseen ilosi vastaanotolla, Kangasalantie 960.
 • Jenni Pärssinen

  Olen luonteeltani rauhallinen ja jämpti. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014.
  Koulutus
  Fysioterapeutti 2008 PIRAMK. PhysioPilates-ohjaaja 2018. Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2018. Lantionpohjanfysioterapia 2018 FYSI. Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia- ja triggerkäsittely 2019. Äitiysfysioterapian ABC 2019. MamaMassage®-äitiyshierontakoulutus 2020. Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021. Elonaskel, Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakoulutus 2022.
  Muuta
  Ilosilla vastaanotan asiakkaita lantionpohjan toimintohäiriöiden fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaan, MamaMassage-äitiyshierontaan sekä ohjaan MamaBootCampiä ja Pilatesta eri kohderyhmille.
 • Aino Palomäki

  Olen luonteeltani valoisa, tunnollinen ja avoin. Ihminen on luotu liikkumaan pysyäkseen hyvinvoivana ja tuen tätä päämäärää mielelläni ilosi vastaanotolla ja pienryhmissä. Itse liikun mielelläni luonnossa, koiriemme ja lastemme kanssa.

  Kokemus
  Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja 2010 ja olen toiminut hoitajana eläinlääkäriasemilla. Lähdin toteuttamaan unelmaani uudesta ammatista fysioterapeuttina vuonna 2017 ja olen kehittänyt ammattitaitoani jo opintojeni ohessa täydennyskouluttautumalla PhysioPilates-ohjaajaksi. Olen ohjannut aiemmin ryhmäliikuntaa työväenopistoissa. Lisäksi olen toiminut koirien tottelevaisuuskoulutusohjaajana.
  Koulutus
  Klinikkaeläintenhoitaja 2010. GreenCare-ohjaaja 2019. PhysioPilates-ohjaaja 2019. Naurujoogaohjaaja 2020. Fysioterapeutti TAMK 2021. Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2023.
  Muuta
  Ohjaan ilosi pienliikuntaryhmiä ja vastaanotan kaikenikäisiä fysioterapia- ja hieronta-asiakkaita.
 • Saara Laasanen

  "Minulla on luontainen kiinnostus ihmisen kehomieleen ja sen kaikkiin ilmiöihin. Tavoitteenani on olla turvallinen ja inspiroiva joogaohjaaja. Tunnilleni voit tulla täysin oman itsenäsi. Huomioin jokaisen yksilöllisesti, eivätkä tuki- ja liikuntaelinvaivat ole este harjoittelulle. Lämpimästi tervetuloa mukaan yhteiselle matkalle."

  Kokemus
  Olen ohjannut koko aikuisikäni ryhmäliikuntaa. Nelisen vuotta sitten jättäydyin siitä pois täydellisen kyllästyneenä. Elin vuoden verran liikunnallisesti kodittomana. Kuten aina, nytkin tyhjä tila alkoi täyttyä uudella. Jooga alkoi kutsua luokseen. Joogan harjoittaminen tuntui aluksi epämiellyttävältä. Vuosien strukturoidun liikunnan jälkeen minun oli vaikea antautua oman olemukseni äärelle. Tunsin, että nyt jos koskaan kannattaa olla sinnikäs, ja jatkaa harjoittelua. Jotain hyvää on syntymässä! Halusin tutkia prosessia tarkemmin ja aloitin joogaohjaajakoulutuksen. Kaksivuotisessa koulutuksessa olen saanut toteuttaa intohimoani liikkeen havainnoimisesta. Käsitys ja kehollinen kokemus liikkeestä on muuttunut intuitiivisemmaksi ja hienovireisemmäksi. Kuvaavaa on se, että olen tanssinut koko nuoruuteni, mutta koskaan aiemmin minulla ei ole ollut niin tanssiva olo kuin löytäessäni asanan hengen ja värähtelyn itsessäni.
  Koulutus
  OMT fysioterapeutti, RYT 500 joogaopettaja, psykofyysinen fysioterapeutti 2022
  Muuta
  Saaran tunnit ovat syyskaudella 2024 perjantaisin ilosi Studiolla
 • Iina Toivonen

  "Olen ihmisläheinen, valoisa ja aito tyyppi. Ohjaaja-minäni on tarkka, kannustava ja tutkaileva. Koen suurta iloa, kun näen asiakkaani onnistuvan omassa tavoitteessa; olipa se sitten hyvän liiketekniikan löytäminen tai ihan yhtä lailla irti päästäminen ylisuorittamisesta. Tavoitteeni on, että asiakkaani oppisivat treenaamaan fiksusti ja laadukkaasti kohti kivuttomampaa ja hyvinvoivaa kehoa."

  Kokemus
  Kokemusta minulla on ohjaamisesta jo vuodesta 2006 asti tähän päivään erilaisten tuntien ja ihmisten parissa. Olen toiminut yksilövalmentajana/personal trainerina, ryhmäliikunnanohjaajana ja tanssinopettajana eri keskuksissa ja kouluissa. Toimin myös aiemmin tanssija-laulajana ammattiteattereiden musikaaleissa vuosina 2006-2010. Tämän jälkeen siirryin kokonaan liikunta-alan pariin. Raskauden jälkeisen omakohtaisen vatsalihasten erkauman kuntouttaminen sysäsi minut opiskelemaan Äitiysliikunta Akatemiaan äitiysliikuntavalmennusta, josta on ollut myös suuri lisähyöty myös pilates- ja kehonhuoltotuntien ohjaamisessa. Minulla on analyyttinen ja tarkka ote valmennuksessa, mutta annan asiakkaille silti tilaa etsiä ja löytää. Toimin ammatinharjoittajayrittäjänä osana ilosi tiimiä äitiysliikuntavalmentajana ja pilatesohjaajana.
  Koulutus
  Turun Konservatorion Tanssilinja - Tanssija 2005, jossa suuntautuminen jazz-populääritanssi sekä musikaalit. Varalan Urheiluopisto - Liikuntaneuvoja 2011, jossa suuntautuminen valmennukseen, aikuis- ja terveysliikuntaan. Lisäkoulutukset: Fustra personal trainer koulutustasot 1-3 v.2013-2018. Fustra perustuu kehon linjauksiin, ryhtiin ja asennonhallintaan treenaamisessa. Sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja 2021: vatsalihasten erkauman tutkiminen ja -kuntoutus, äitien ravintovalmennus, äitiysliikunta, liikkuvuus, lantionpohjan toiminta ja vatsaontelon paineensäätely. Fysioterapia Kroppa etäkoulutukset 2021-2022: hypyt, ponnistusvoima, vammojen ennaltaehkäisy, anterior pelvic tilt haasteet, piruettien kehittäminen. Keskivartalon paineen säätely webinaari ft. Mirka Katajiston ohjaamana v. 2023. Fascia Method -koulutus 2023.
  Muuta
  Ilosilla valmennan yksilöasiakkaita henkilökohtaisessa kuntovalmennuksessa ja ohjaan äitiysliikuntaa yksilöille ja pienryhmille.
 • Tiina Hakio

  Haluan auttaa ihmisiä löytämään yhteyden omaan kehoon ja mieleen, kehoa kompassina käyttäen.

  Kokemus
  Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 1993. Liikunnan ohjaajaksi Suomen Urheiluopistolta (AMK tutkinnolla) valmistuin 2003. Olen toiminut yrittäjänä liikunnan ja hyvinvoinnin alalla olen toiminut vuodesta 2006 alkaen.
  Koulutus
  Olen erikoistunut kehon- ja mielen lajeihin. Olen Shindo ohjaaja,-hoitaja ja kouluttaja, yin-jooga opettaja, pilates ja Gymstick pilates ohjaaja/kouluttaja. Lisäksi Chiball ohjaaja. Olen kouluttanut eri lajien ammattivalmentajia liikkuvuuden merkityksestä urheilijan suorituskykyyn.
  Muuta
  Tiina ohjaa pilatesta Kevätkaudella ilosi Studiolla maanantaisin ja torstaisin.
 • Malla Helenius

  Olen perusolemukseltani lempeä ja rauhallinen. Työssäni keskeistä on kuunteleminen - niin käsillä, korvilla kuin hetkeen pysähtyen. Tarkoituksenani on auttaa hellittämään kehon kivuista ja elämisen paineesta lempeän ja tuntuvan hieronnan sekä fysioterapian avulla. Annan mieluusti vinkkejä, miten voit edistää omaa hyvinvointiasi.

  Kokemus
  Valmistuin fysioterapeutiksi v.1986 - tuolloin vielä lääkintävoimistelijan nimikkeellä. Työskenneltyäni fysioterapeuttina kymmenisen vuotta minulle tuli tarve laajentaa osaamistani. Tätä alkoi vaihe, jossa opiskelin monia menetelmiä: mm. Shiatsua, Shindoa ja Kalevalaista jäsenkorjausta. Yhdistin uusia taitoja aiempiin. Näin syntyi oma, kokonaisvaltainen tapa tehdä hoitotyötä. Muutin v.2001 perheeni kanssa Lappiin. Siellä asuessani työnkuvani laajentui: hoitotyön lisäksi ohjasin omia sekä kansalaisopiston ryhmiä sekä toimin tuntiopettajana Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa. 2000-luvulta lähtien itsetuntemus- ja tietoisuustaitoihin syventyminen on vaikuttanut elämääni, myös työelämääni. Kehollisista menetelmistä inspiraation lähteinä ovat olleet Aleksander-tekniikka ja ChiKung. Ne ovat auttaneet ymmärtämään kokonaisvaltaisen liikkeen tärkeyden. Siten olen havainnoinut, tutkinut ja ohjannut yli 15 vuoden ajan arjen perustoimintoja - kuten istumista, seisomista, kantamista ja kävelemistä. On ollut ilahduttavaa huomata, että epäedullisia toimintatapoja muuttamalla on monenlaisia vaikutuksia: kivut hellittävät, toimiminen ja liikkuminen tulevat vaivattomaksi, yhteys omaan kehoon ja olemiseen paranee. Erityisen ilahduttavaa on se, että pienet muutokset riittävät aikaansaamaa merkittäviä muutoksia.
  Koulutus
  Ylioppilas v.1982 Fysioterapeutti v.1986 Äitiyden elämänkoulu (Pojat syntyivät v.1988 ja v.1997) v.1996-1999 täydentävien hoitomuotojen opiskeleminen 2000-luvulta lähtien tietoisuustaitoihin syventyminen v.2008 lähtien tietoiseen liikkeeseen ja kehon käyttöön syventyminen
  Muuta
  Otan vastaan fysioterapia- ja hieronta-asiakkaita ilosi Studiolla; Kangasalantie 960.
 • Ilona Mali

  Olen sydämellinen, rempseä ja kehomieleen liittyvästä tieteestä suuresti kiinnostunut psykofyysinen fysioterapeutti, jonka sielu lepää muun muassa leirinuotion, sydämellisten kohtaamisten tai voimannostotangon äärellä. Haluan ohjaamistavallani kannustaa ihmisiä arvostamaan itseään ja kehoaan sekä auttaa heitä löytämään itsestään oppeja, jotka voisivat tuoda hyvinvointia tuntien lisäksi myös omaan elämään. Pyrin työssäni luomaan vastapainoa arjen usein turhan tiukalle rytmille ja vaatimuksille, minkä takia tuntieni tunnelma on lämminhenkinen ja salliva. Tule juuri sellaisena kuin tänään olet - ei tarvitse esittää, vaan saat olla sinä! Makeinta hunajaa työssäni on se, kun asiakas oivaltaa itsestään jotain sellaista, mikä vie askeleen lähemmäs elämänmakuista elämää.

  Kokemus
  Olen psykofyysinen fysioterapeutti, joka on erityisen kiinnostunut siitä, miten nykyajan hektisen tahdin keskellä voi löytää mielekkäitä tapoja elää omannäköistä elämää. Olen tehnyt töitä psykiatrisen sairaalan psykofyysisenä fysioterapeuttina, minkä vuoksi olen saanut lähietäisyydeltä todistaa, että jokaisella on mahdollisuus löytää tapoja toimia mielekkäämmin kehossaan. Siellä kehomieliryhmien ohjaaminen auttoi myös näkemään sen, että perusasioihin palaaminen on aina hyödyksi. Sairaalan lisäksi olen saanut liikuttaa ihmisiä (niin fyysisesti kuin henkisestikin) myös kuntosaleilla, liikuntahalleilla ja ulkonakin. Tällä hetkellä teen psykofyysisen fysioterapian yksilövastaanottoa ilosin kanssa yhteistyötä tekevässä yrityksessä Flexiolla. Asiakkainani ovat nuoret ja työikäiset, jotka kaipaavat keinoja tunnistaa ja säädellä tunteitaan, kipujaan, kuormitustaan tai yleisesti ottaen oloaan. Työskentelyni keskiössä ovat kehomieleen liittyvän tiedon jakamisen rinnalla erilaiset toiminnalliset ja voimavarakeskeiset menetelmät, joissa hyödynnetään mm. aisteja, liikettä, hengitystä ja kehon jännittyneisyyden sekä rentouden säätelyä.
  Koulutus
  Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2022 Fysioterapeutti TAMK 2020 Lisäksi useita lyhyempiä koulutuksia vahvistaen tietopohjaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi, etenkin kuormittumisen ja palautumisen teemat kiehtovat. Esim. Motivoiva vuorovaikutus (Tampereen yliopisto 2022) ja Stressilääketiede (Turun yliopisto 2021).
  Muuta
  Ohjaan keväästä 2024 alkaen ilosilla kehon- ja mielenhuoltotunteja erilaisten teemojen ympärillä Kehon- ja mielenhuolto kerran kuussa -kurssilla.
 • Sinikka Kääriäinen

  Olen persoonaltani rauhallinen, ystävällinen ja elämänmyönteinen. Ohjaamani hathajooga on lempeää ja hoitavaa. Luon saliin turvallisen tunnelman ja ohjaan selkeästi, jolloin voit hengitys hengitykseltä rauhoittua itsesi ja oman harjoituksesi äärelle.

  Kokemus
  Olen koulutukseltani psykologi ja harjoittanut tätä ammattiani jo lähes 20 vuoden ajan. Työssäni psykologina olen ohjannut paljon erilaisia hoidollisia ryhmiä ja ammatinharjoittajana myös meditaatioryhmiä. Jooga on kuulunut elämääni ihan nuoresta asti, mutta en koskaan voinut kuvitella, että itse alkaisin ohjata joogaa toisille; enhän ole koskaan ollut erityisen liikunnallinen ihminen. Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa "ei koskaan". Joogahan on jotakin paljon enemmän kuin vain ihanaa liikuntaa! Syksyllä 2022 polkuni johti Ananda Sevan koulutukseen ja valmistun joogaopettajaksi keväällä 2024. Olen ollut pitkään kiinnostunut kehollisuudesta ja psykofyysisestä lähestymistavasta psykologin työssä. Olenkin täydentänyt osaamistani erilaisilla ammatillisilla täydennyskoulutuksilla. Olen opiskellut pitkään myös Reikiä, joka on luontaishoitomuoto sekä henkisen kasvun polku. Tämä on syventänyt ymmärrystäni ja kokemustani ihmisyydestä sekä maailmasta. Jooga on minulle kokonaisvaltaista itsehoitoa, jossa keho ja mieli linjautuvat nykyhetkeen, ja on mahdollista rauhoittua hengityksen ja oman itsen äärelle. Jooga on yhtaikaa hyvin yksinkertaista ja äärimmäisen syvällistä. Se tukee siirtymistä suorittamisen tilasta olemisen tilaan, jossa voi hellittää. Koska elämämme on usein kiireen ja stressin sävyttämää, tarvitsemme harjoitusta, joka auttaa pysähtymään ja rauhoittumaan sekä tasapainottaa autonomista hermostoa. Jokainen on tervetullut joogaryhmääni omista lähtökohdistaan. Ilosi -pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ja pääset kokemaan, miten jooga voi tukea hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla.
  Koulutus
  Psykologi 2005 Hengityskouluohjaaja (psykofyysinen hengitysterapia) 2013 Funktionaalinen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi 2015 Reikin neljä astetta (Reiki Grand Master/Masten Teacher) 2009-2017 Joogaopettaja (RYS 200) 5/2024
  Muuta
  Ohjaan Kevätkaudella 2024 perjantaisin lempeää joogaa.
 • Annukka Tammilehto

  Olen luonteeltani herkkä, empaattinen ja iloinen. Innostun uusista asioista sekä arjen pienistä ja suurista iloista. Joogaohjaajana olen lempeä ja kannatteleva, mutta sopivassa määrin myös oppilaita haastava. Pyrkimykseni on auttaa ihmisiä voimaan hyvin; haluan tarjota joogatunneillani mahdollisuuden pysähtyä oman kehon, mielen ja hengityksen äärelle. Uskon siihen, että ihminen on luotu liikkumaan. Joogan lisäksi harrastuksiini kuuluu pilates, kuntosaliharjoittelu ja juoksu. Nautin myös luonnonvesissä uimisesta.

  Kokemus
  Valmistuin joogaopettajaksi syksyllä 2023. Ohjaajan töitä pääsin aloittamaan koulutukseni aikana erilaisille ryhmille: vedin tunteja alakoulun henkilökunnalle, tanssikoulun oppilaille ja työkavereille. Loppukesästä vedin ilmaisen joogakurssin Ilosilla hyväntekeväisyysidealla. Jooga on ollut osa säännöllinen osa elämääni jo yli 10 vuotta. Oma joogaharjoitukseni on muuttunut ja kasvanut vuosien varrella, siinä missä olen itsekin kasvanut ihmisenä. Jossain vaiheessa harrastin aktiivisesti astangajoogaa. Nykyään sydäntäni lähellä oleva joogasuuntaus on vinyasa flow, jota myös käymäni koulutus edustaa. Joogassa minulle oleellisinta on tutkailla hengitystä ja miten keho liikkuu hengityksen tahtiin. Minulle jooga on paitsi kehon myös mielen huoltoa - pysähtymistä sen äärelle, miten keho ja mieli voivat. Ohjaamani harjoitukset voivat olla lempeämpiä tai dynaamisempia. Joogaopettajana minulle on tärkeää korostaa sitä, että joogatakseen ei tarvitse olla tietynlainen tai osata tiettyjä asanoita; joogaharjoitus on jokaisen henkilökohtainen harjoitus ja jokainen asettuu joogamatolleen omista lähtökohdistaan käsin.
  Koulutus
  Ylioppilas Tammerkosken lukio, 2014 Yhteiskuntatieteiden maisteri, journalistiikka ja viestintä, Tampereen yliopisto, 2019 Valokuvaaja, Helsinki Design School, 2021 Aalto Flow -joogaopettajakoulutus RYT 200, 2023
  Muuta
  ilosilla ohjaan Kevätkaudella 2024 joogatunteja maanantaisin ja tiistaisin.