Ilosi tiimi

 • Ilona Siitonen

  Olen luonteeltani välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen siinä mielessä ajattelematon, mutta toisaalta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi. Nautin koirien kanssa pitkistä kävelylenkeistä päivittäin, mieluiten metsässä.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa työkseni vuodesta 2001 alkaen monipuolisesti kuntonyrkkeilystä uinnin opettamiseen ja liikuntakeskustyöhön, jossa ohjasin kuntosalilla ja kaikkia mahdollisia ryhmiä. Ammatinharjoittamisen aloitin 2005 ja Ilona Liikunnan toimenkuvaan kuului henkilökohtaista kuntovalmennusta, liikuntakeskus ja yritysliikunnan ohjausta vielä fysioterapian perusopintojen ohessa. Fysioterapiaopinnot aloitin 2007, mutta asuin välillä Espanjassa työskennellen ja USA:ssa miehen työkomennuksen ajan, joten valmistuin kolmannesta ryhmästäni 2012 fysioterapeutiksi TAMKista. Aloitin ilosi yrittämisen 2013 vuoden alussa ja kesällä ostin Pilates-pajan liiketilan. Kun aloin odottaa esikoistamme 2014, aloin työllistää muita fysioterapian ammatinharjoittajakollegoita töitäni tekemään. Ilosi erikoistui Pilates-pajan ammatinharjoittajien "babyboomin" seurauksena lantionpohjantoimintahäiriöiden fysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan vähitellen 2015 alkaen, saaden virallisen pätevyyden 2017. Osallistun vuosittain Suomen lantionpohjanfysioterapeuttien Pelvicus-päiville täydennyskoulutukseen ja olen täydentänytlantion alueen manuaalisia taitoja myös SOMTY:n koulutuksessa. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa olen kuntouttanut eniten lantion ja selkärangan alueen vaivoja, ja niihin liittyviä raajojen alueen säteilyoireita. 2020 lisäsin osaamistani psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksella TAMKissa ja jatkan erikoistumista tällä mielenkiintoisella alalla. Ihminen on kokonaisuus, eikä minkään vaivan kuntoutus kahdenkymmenen vuoden urani kokemuksella yksistään riitä ilman läsnäoloa, kuuntelua ja onnistunutta vuorovaikutusta. Psykofyysisessä fysioterapiassa minulla on eniten annettavanani kroonisen kivun, uupumuksen, masennuksen ja ahdistuksen kuntoutukseen, mutta olen vastaanottanut myös muissa mielenterveydenhäiriöissä, sekä trauma- ja syömishäiriökuntoutukseen. Haen KELA:n pätevyyttä vastaanottaa maksusitoumuksella asiakkaita, mutta toistaiseksi se ei ole mahdollista.
  Koulutus
  Ylioppilas 2001 Terveyskasvatuksen perusopinnot 2001 Liikuntalääketieteen perusopinnot 2002 Liikunnanperuskurssi 2002 Liikuntaneuvoja 2006, erikoistunut urheiluvalmennukseen ja sovellettuun liikuntaan FISAF Personal Trainer 2006 Fitness Pilates -ohjaaja 2007 Fysioterapeutti TAMK 2012 Yritysjohtamisen ammattitutkinto TAKK 2017 Äitiysfysioterapian ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapian erikoistuminen 2017 Faskiakoulutus FYSI 2017 Lantion alueen koulutus SOMTY 2018 Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2020 Villa Mandalan joogaopettajakoulutuksessa 2021-
  Muuta
  Vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ja ohjaan Pilatesta ja kehonhuoltoa ilosi Pilates-pajalla. Työskentelen lasten päivähoitoajan puitteissa. Vastaan ilosi asiakaspalvelusta, tarjouspyynnöistä, markkinoinnista, myynnistä ym yrittämisen vastuista asiakaspalvelu@ilosi.fi
 • Krista Manninen

  Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

  Kokemus
  Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Ilosi Pilates-pajalla aloitin ohjaamisen 2016 ja olen viihtynyt tähän päivään saakka.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppillaaksi vuonna 2004 ja tein saman vuoden syksyllä liikunnanohjauksen peruskurssin. Valmistuin fysioterapeutti vuonna 2009 PIRAMK:sta ja olen täydentänyt sen jälkeen osaamistani Fitness Pilates-ohjaajakoulutuksessa 2010, Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa 2012, FAF Personal Trainer -koulutuksessa 2014, sekä Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017. Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan Terveysliikuntainstituutin Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutuksessa ja FYSI:n Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017. Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot ja Äitiysfysioterapian ABC -täydennyskoulutukset 2019. MamaMassage®–äitiyshierojakoulutus 2020 Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille ja vastaanotan lantionpohjantoimintahäiriöiden- ja äitiysfysioterapiaan asiakkaita ilosi vastaanotolla.
 • Jenni Pärssinen

  Olen luonteeltani rauhallinen ja jämpti. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

  Kokemus
  Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
  Koulutus
  Fysioterapeutti 2008 PIRAMK PhysioPilates-ohjaaja 2018 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2018 Lantionpohjanfysioterapia 2018 FYSI Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia ja triggerkäsittely 2019 Äitiysfysioterapian ABC 2019 MamaMassage®-äitiyshierontakoulutus 2020 Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan asiakkaita lantionpohjantoimintohäiriöiden ja äitiysfysioterapiaan ja ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille. Olen äitiyslomalla kesäkauden 2021.
 • Aino Palomäki

  Olen luonteeltani valoisa, tunnollinen ja avoin. Ihminen on luotu liikkumaan pysyäkseen hyvinvoivana ja tuen tätä päämäärää mielelläni ilosi vastaanotolla ja pienryhmissä. Itse liikun mielelläni luonnossa, koiriemme ja lastemme kanssa.

  Kokemus
  Aiemmalta ammatiltani olen klinikkaeläintenhoitaja 2010 ja olen toiminut hoitajana eläinlääkäriasemilla. Lähdin toteuttamaan unelmaani uudesta ammatista fysioterapeuttina vuonna 2017 ja olen kehittänyt ammattitaitoani jo opintojeni ohessa täydennyskouluttautumalla PhysioPilates-ohjaajaksi. Olen ohjannut aiemmin ryhmäliikuntaa työväenopistoissa. Lisäksi olen toiminut koirien tottelevaisuuskoulutusohjaajana.
  Koulutus
  Klinikkaeläintenhoitaja 2010 GreenCare-ohjaaja 2019 PhysioPilates-ohjaaja 2019 Naurujoogaohjaaja 2020 Fysioterapeutti TAMK 2021
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan pienryhmiä ja vastaanotan kaikenikäisiä fysioterapia-asiakkaita.
 • Kaisa Oinonen-Kuusisto

  Olen luonteeltani elämyksiin sukeltava ja pohdiskeluun taipuvainen. Joogatunteja ohjatessani koen haluavani välittää lämmintä ilmapiiriä, jossa itsensä kohtaaminen saisi suotuisan paikan ja ajan.

  Kokemus
  Olen työskennellyt liikunnan ja tanssin puolella vuodesta 2000 lähtien. Ensimmäiset kymmenisen vuotta työskentelin Lontoossa yksityisissä yrityksissä sekä liikuntakeskusketjuissa Lontoon keskustassa. Tanssijakoreografina toimin nykytanssin festivaaleilla Resolution ja Evolution The Place Theatre:ssa vuosina 2000-2005. Tampereella asuessani olen jatkanut ryhmäliikuntaohjaajana Tampereen liikuntakeskuksissa ja yrityksissä liikuttajana näihin päiviin asti. Koreografina olen toiminut lasten teatteriproduktioissa, mm. Tampereen Komediateatterin Pinokkio 2011. Kehomielen tunteja olen ohjannut mm Tampereen kaupungin mielenterveyspalveluiden nuorille. Löysin itse Joogan aikoinaan elämääni voimavaraksi ajalla jolloin etsin rauhoittumista, tasapainoa, luottamusta elämään. Keho on meille lahja, koti jossa asumme koko elämämme, on hyvä löytää sinne lämpöä ja valoa, ihan meitä itseämme varten.
  Koulutus
  Valmistuin ylioppilaaksi 1995, jonka jälkeen muutin Englantiin opiskelemaan tanssia ja elämää. Valmistuin tanssikoreografiksi 1998 Laban Centre, London BA honours in Dance Theatre. Täydensin osaamistani vuosina 2003-2005 ryhmäliikuntaohjaaja-, kuntosaliohjaaja-, FIT Personal Trainer-koulutuksissa. 2016 opiskelin Liiketerapeuttisten menetelmien ohjaajaksi Eino Roiha Instituuttissa Jyväskylä, ja 2018 Jooga Ohjaajaksi Villa Mandalassa.
  Muuta
  Ilosi Pilates-pajalla ohjaan Hatha Joogaa maanantaisin ja Yin Joogaa perjantaisin.