Ilona Siitonen

Olen luonteeltani innostunut, välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen vähän ajattelematon, mutta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi.

Kokemus
Liikunnanohjaustyötä olen tehnyt vuodesta 2001, Pilates-menetelmän ohjausta vuodesta 2007 ja minulle on kehittynyt oma persoonallinen ilosi ohjaustyyli vuosien saatossa. Ilosi tyyli on ilon kautta ohjaamista, voimakasta läsnäoloa, asiakkaiden tuntemista ja tarkkuutta. Fysioterapia vastaanottoa olen tehnyt omalla vastaanotolla yksityisenä ammatinharjoittaja Kangasalla vuodesta 2013 alkaen ja käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, enkä epäröi konsultoida viisaampia ja kokeneempia, jos omat taidot eivät riitä. Fysioterapia on intohimoni ja olen jatkuvan kouluttautumisen tiellä. Mielestäni koulutus on parasta pääomaa!
Koulutus
Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2001, jonka jälkeen tein liikunta- ja terveystieteiden opintoja avoimessa yliopistossa, mm.liikuntalääketieteen ja terveyskasvatuksen perusopinnot, ja suoritin työkokeiluja liikunnalla työhön projektin kautta. Päädyin Varalan urheiluopistoon ensin liikunnanohjauksen peruskurssille ja sitten liikunnanohjauksen oppisopimuskoulutukseen, josta valmistuin lopulta yrittäjän oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi vuonna 2006. Opintojen ohessa tein useita liikunta-alan täydennyskoulutuksia, joista mainittakoon FISAF Personal Trainer -tutkinto ja Fitness Pilates-ohjaajatutkinto. Liikunnanohjauksessa erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja liikunnan sovelluksiin. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 TAMK:sta ja aloitin yksityisvastaanoton heti valmistuttuani. Jatkuva kouluttuatuminen on tukenut ammatillista kehittymistäni yrittäjänä ja fysioterapeuttina. Viimeisimpänä valmistuin yritysjohtajaksi 2017 TAKK:sta ja erikoistuin samana vuonna fysioterapiassa äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Osallistun vuosittain Suomen lantionpohjan fysioterapeuttien koulutuspäiville, ja muutamaan muuhun fysioterapian täydennyskoulutukseen mielenkiinnon mukaan.
Muuta
Ilosi yrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista ja toiminnan kehittämisestä. Kuulen mielelläni uusia ideoita, ja olemmekin kehittäneet toimintaamme jatkuvasti saamamme asiakaspalautteen pohjalta. Ohjaan itse edelleen Pilatesta eri kohderyhmille ja vastaanotan fysioterapia-asiakkaita yksityisvastaanotolla, vaikka liikkeenharjoittaminen viekin nykyään ison osan työajastani.