Ilona Siitonen

Olen luonteeltani innostunut, välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen siinä mielessä ajattelematon, mutta toisaalta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi. Nautin koirien kanssa pitkistä kävelylenkeistä päivittäin, mieluiten metsässä.

Kokemus
Liikunnanohjaustyötä olen tehnyt vuodesta 2001, Pilates-menetelmän ohjausta vuodesta 2007 ja minulle on kehittynyt oma persoonallinen ilosi ohjaustyyli vuosien saatossa. Ilosi tyyli on ilon kautta ohjaamista, voimakasta läsnäoloa, asiakkaiden tuntemista ja tarkkuutta. Fysioterapiavastaanottoa olen tehnyt omalla vastaanotolla yksityisenä ammatinharjoittaja Kangasalla vuodesta 2013 alkaen ja käyn säännöllisesti täydennyskoulutuksissa ammattitaidon ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi, enkä epäröi konsultoida viisaampia ja kokeneempia, jos omat taidot eivät riitä. Fysioterapia on intohimoni ja olen jatkuvan kouluttautumisen tiellä. Mielestäni koulutus on parasta pääomaa!
Koulutus
Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2001, jonka jälkeen tein liikuntalääketieteen ja terveyskasvatuksen perusopinnot, ja suoritin työkokeiluja liikunnalla työhön projektin kautta. Päädyin Varalan urheiluopistoon ensin liikunnanohjauksen peruskurssille ja sitten liikunnanohjauksen oppisopimuskoulutukseen, josta valmistuin yrittäjän oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi vuonna 2006. Opintojen ohessa tein useita liikunta-alan täydennyskoulutuksia, joista mainittakoon FISAF Personal Trainer ja Fitness Pilates-ohjaajatutkinnot. Liikunnanohjauksessa erikoin urheiluvalmennukseen ja liikunnan sovelluksiin. Valmistuin fysioterapeutiksi 2012 TAMK:sta ja aloitin yksityisvastaanoton heti valmistuttuani. Jatkuva kouluttuatuminen on tukenut ammatillista kehittymistäni yrittäjänä ja fysioterapeuttina. Viimeisimpänä valmistuin yritysjohtajaksi 2017 TAKK:sta ja erikoistuin samana vuonna fysioterapiassa äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan. Vuonna 2020 täydennyskouluttaudun psykofyysiseen fysioterapiaan työni ohessa.
Muuta
Ilosi yrittäjänä vastaan asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista, toiminnan kehittämisestä, tilaustuntien suunnittelusta, liiketilan vuokraamisesta ja paljon muusta! Työllistän ilosi ammatinharjoittajien ja kevytyrittäjien lisäksi henkilökohtaisesti minulla työsuhteessa olevaa nuorta, josta toivottavasti tulee apuvoimia assistentin tehtäviin tulevaisuudessa. Työllistäminen on minulle arvokasta. Ohjaan itse Pilatesta, kehonhuoltoa ja syvävenyttelyä vaihtelevasti eri fysioterapiakohderyhmille, mikä on mahtavaa vastapainoa toimistotyölle. Vastaanotan fysioterapia-asiakkaita yksityisvastaanotollani ajanvarauksella muutamana päivänä viikossa.