Ilona Siitonen

"Olen luonteeltani välitön ja avoin. Ihmettelen asioita ääneen ja olen siinä mielessä ajattelematon, mutta toisaalta syvällinen pohdiskelija. Viihdyn ihmisten seurassa erinomaisesti ja tutustun helposti, mutta tarvitsen myös paljon omaa rauhaa ajatustyölleni ja mielen tyhjentämiseksi."

Kokemus
Olen ohjannut liikuntaa työkseni vuodesta 2001 alkaen monipuolisesti kuntonyrkkeilystä uinnin opettamiseen ja liikuntakeskustyöhön, jossa ohjasin kuntosalilla ja kaikkia mahdollisia ryhmiä. Ammatinharjoittamisen aloitin 2005 ja Ilona Liikunnan toimenkuvaan kuului personaltraining-valmennusta, liikuntakeskus ja yritysliikunnan ohjaamista. Valmistuin fysioterapeutiksi TAMK:sta 2012 ja aloitin ilosi yrittämisen. Kun aloin odottaa esikoistamme 2014, aloin työllistää myös muita liikunnan ja fysioterapian ammatinharjoittajia. Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiassa olen kuntouttanut eniten lantion, lannerangan ja kaularangan (niska) alueen vaivoja, ja niihin liittyviä raajojen alueen säteilyoireita. 2020 lisäsin osaamistani psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksella TAMK:ssa ja jatkan erikoistumista tällä mielenkiintoisella alalla. Ihminen on kokonaisuus, eikä minkään vaivan kuntoutus kahdenkymmenen vuoden urani kokemuksella yksistään riitä ilman läsnäoloa, kuuntelua ja onnistunutta vuorovaikutusta. Psykofyysisessä fysioterapiassa minulla on eniten annettavanani kroonisen kivun, uupumuksen, masennuksen ja ahdistuksen kuntoutukseen, mutta olen vastaanottanut myös muissa mielenterveydenhäiriöissä, sekä trauma- ja syömishäiriökuntoutukseen.
Koulutus
Ylioppilas 2001. Terveyskasvatuksen perusopinnot 2001. Liikuntalääketieteen perusopinnot 2002. Liikunnanohjauksenperuskurssi 2002. Liikuntaneuvoja 2006, erikoistuminen urheiluvalmennukseen ja sovellettuun liikuntaan. Personal Trainer FISAF 2006. FitnessPilates-ohjaaja 2007. Fysioterapeutti TAMK 2012. Yritysjohtamisen ammattitutkinto TAKK 2017. Äitiysfysioterapian ja lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapian erikoistuminen lukuisia kursseja 2017. Faskiakoulutuksia FYSI 2017. Lantion alueen koulutus SOMTY 2018. Psykofyysinen fysioterapeutti TAMK 2020. Villa Mandalan joogaopettajakoulutus 100h 2021. Elonaskel, vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta-koulutus 2022. Psykofyysinen psykoterapian perusopinnot 30op Jyväskylän yliopisto 2023.
Muuta
Vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ilosi Studiolla Kangasalantie 960 -osoitteessa.