Jenni Pärssinen

Olen luonteeltani rauhallinen ja jämpti. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

Kokemus
Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014.
Koulutus
Fysioterapeutti 2008 PIRAMK. PhysioPilates-ohjaaja 2018. Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2018. Lantionpohjanfysioterapia 2018 FYSI. Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia- ja triggerkäsittely 2019. Äitiysfysioterapian ABC 2019. MamaMassage®-äitiyshierontakoulutus 2020. Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021. Elonaskel, Vyöhyketerapeuttinen vauvahierontakoulutus 2022.
Muuta
Ilosilla vastaanotan asiakkaita lantionpohjan toimintohäiriöiden fysioterapiaa, äitiysfysioterapiaan, MamaMassage-äitiyshierontaan sekä ohjaan MamaBootCampiä ja Pilatesta eri kohderyhmille.