Jenni Pärssinen

Olen luonteeltani rauhallinen ja jämpti. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

Kokemus
Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
Koulutus
Fysioterapeutti 2008 PIRAMK PhysioPilates-ohjaaja 2018 Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio 2018 Lantionpohjanfysioterapia 2018 FYSI Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia ja triggerkäsittely 2019 Äitiysfysioterapian ABC 2019 MamaMassage®-äitiyshierontakoulutus 2020
Muuta
Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan asiakkaita lantionpohjantoimintohäiriöiden ja äitiysfysioterapiaan ja ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille "vauvasta vaariin" eli Babysta Senioreihin.