Jenni Pärssinen

Olen luonteeltani rento ja reipas. Pyrin huomioimaan asiakkaan voimavarat niin yksilön kuin ryhmän ohjauksessakin, ja haluan jakaa tietoa kehon hyvinvoinnista.

Kokemus
Olen työskennellyt fysioterapeuttina niin lasten, työikäisten kuin ikäihmistenkin kanssa. Viime vuodet ovat menneet ikäihmisten parissa 3. sektorin toimijan työntekijänä, mutta ajatus töistä äitiysfysioterapian parissa on kulkenut mukana omien lasteni saannin jälkeen, ja hakeuduin täydennyskoulutuksiin 2018. Pilatesta olen ohjannut vuodesta 2014, kuten myös soveltavaa Seniori Pilatesta. Ikäihmisten ryhmien ohjaamisesta minulla on useiden vuosien kokemus.
Koulutus
Ylioppilaaksi valmistuin vuonna 2005 ja fysioterapeutiksi vuonna 2008 PIRAMK:sta. Olen täydentänyt 2018 osaamistani Terveysliikuntainstituutin PhysioPilates -ohjaajakoulutuksessa ja Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio -koulutuksessa, sekä FYSI:n lantionpohjanfysioterapian peruskoulutuksessa. 2019 Lantiorenkaan ja vatsakapselin faskia ja triggerkäsittely (2 op) ja Äitiysfysioterapian ABC (1op).
Muuta
Ilosi Pilates-pajalla vastaanotan asiakkaita lantionpohjantoimintohäiriöiden ja äitiysfysioterapiaan torstaisin ja ohjaan Pilatesta eri kohderyhmille "vauvasta vaariin" eli Babysta Senioreihin.