Krista Manninen

Olen luonteeltani rempseä ja napakka. Pilates-tunneillani opitaan yhdessä ahaa-elämysten kautta.

Kokemus
Olen ohjannut liikuntaa 2002 alkaen monipuolisesti liikuntakeskuksissa, yrityksissä ja senioritaloissa. Intohimoni on tanssituntien ohjaaminen. Pilates on auttanut kehoani toimimaan optimaalisesti, jotta pystyn tekemään fyysistä työtä ja harrastamaan rakastamaani tanssia. Pidän Pilateksen kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta kehoon ja mieleen. Ilosi Pilates-pajalla aloitin ohjaamisen 2016 ja olen viihtynyt tähän päivään saakka.
Koulutus
Valmistuin ylioppillaaksi vuonna 2004 ja tein saman vuoden syksyllä liikunnanohjauksen peruskurssin. Valmistuin fysioterapeutti vuonna 2009 PIRAMK:sta ja olen täydentänyt sen jälkeen osaamistani Fitness Pilates-ohjaajakoulutuksessa 2010, Hyvinvointivalmentajakoulutuksessa 2012, FAF Personal Trainer -koulutuksessa 2014, sekä Faskiakoulutus pilatesohjaajille 2017. Olen erikoistunut äitiysfysioterapiaan Terveysliikuntainstituutin Vatsakapseli, erkauma ja sonopalpaatio-koulutuksessa ja FYSI:n Lantionpohjan toimintahäiriöiden peruskoulutus 2017. Äitiysfysioterapeutin kliiniset perustaidot ja Äitiysfysioterapian ABC -täydennyskoulutukset 2019. MamaMassage®–äitiyshierojakoulutus 2020. Purentaelinfysioterapiakoulutus 2021. Äitiysfysioterapeuttinen jälkitarkastus 2021. Äitiysfysioterapia 2.0-koulutus, 2021.
Muuta
Ohjaan Pilatesta joka toinen sunnuntai ja joka tiistai, sekä vastaanotan äitiysfysioterapiaan ja fysio personal training-kuntoutukseen ilosi Pilates-pajalla Liisantie 2 Kangasalla samoina viikonpäivinä.