Palvelut

Ilosi tunnetaan Pilates-pajan jooga, pilates, kehonhuolto ja syvävenyttelykursseista, joissa on laadukas fysioterapiaohjaus pienliikuntaryhmissä. Lisätietoja harjoitusryhmistämme löytyy Pilates-paja -sivulla. Ohjaamme liikunta- ja hyvinvointipalveluja korkeintaan 10 hengen ryhmissä yksilöllisesti. Ohjaajamme ovat vuosien työkokemuksen omaavia ammattilaisia, minkä vuoksi olemmekin saavuttaneet erittäin hyvän maineen.

Liikuntapalveluiden lisäksi ilosi tarjoaa fysioterapia ja hieronta palveluja sekä Mielenvoimalla -valmennusta yksityisvastaanotolla Kangasalan keskustassa. Lisätietoja palveluiden sisällöstä ja hinnoittelusta on niiden omilla sivuilla.

Ilosi on erikoistunut äitiysfysioterapiapalveluihin. Tarjoamme fysioterapiaa lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen, sekä fysioterapiaa odottaville ja synnyttäneille äideille. Liikuntapalveluvalikoimassamma on huomioitu äidit ja tarjoamma Äitiys Pilatesta odottaville äideille, sekä Baby Pilatesta synnytyksestä kuntoutumiseen. Palveluvalikoimamme täydentyy lähiaikoina vyöhyketerapeuttisilla hierontapalveluilla vauvoille ja raskaanaoleville.

Yrittäjänä Ilona Siitonen “ilosi” on impulsiivinen ja tarttuu hulluihinkin ideoihin. Ilosi on toteuttanut niin Pilates- ja patikointimatkoja Espanjan Aurinkorannikolla, Pilatesta kuntoutumiskeskus Apilan rantasaunan laiturilla, Pussikalja Pilatesta ja mitä milloinkin!

Tervetuloa mukaan iloisen palvelun pieneen “pajaan”!