Ajanvaraus ja ilmoittautuminen

Ajanvaraus ilosi vastaanotolle sekä ilmoittautuminen kursseille

Huomaathan, että 15.3.2024 alkaen toimimme yhdessä toimipisteessä: ilosi Studio Kangasalantie 960. 

Muutokset varaukseen tulee tehdä viimeistään 24h ennen sovittua tapaamista puhelimitse (myös tekstiviestit) mielellään suoraan ammatinharjoittajalle, jolle aika on varattu – kiitos!

-Aino Palomäki, puh.040-8223636
-Ilona Siitonen, puh.044-0210041
-Jenni Pässinen, puh.040-5780072
-Krista Manninen, puh.040-7068299
-Malla Helenius, puh.040-7064660
-Minna Mäntylä, puh.040-7278831

Loading...

Liikunta- ja hyvinvointikurssiemme käytännöt

Ilmoittautuminen kurssille

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse asiakaspalvelu@ilosi.fi ja laita viestin otsikoksi “ilmoittautuminen”. Kirjoita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen paikan varauksesta ja salasanan kirjautumista varten, jonka voit vaihtaa lähettämämme linkin kautta.

Huomaathan, että kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Kahta viikkoa ennen kurssin aloituspäivämäärää tai kurssin alkamisen jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan 100%:sti. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 5 ilmoittautumista. Kursseillamme on 9-10 asiakaspaikkaa ryhmästä riippuen. Pienin ryhmäkoko on alkeis ja joogatunneillamme.

Pienryhmät ilosi Studiolla

Ilosi tarjoaa laadukasta liikunnanohjausta fysioterapeuttien ohjaamissa pienryhmissä. Luvan saadessamme avustamme asentoa, liikettä, hengityksen kohdentamista tai rennoksi päästämistä myös käsin ohjaamalla. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme terveyttä ja hyvinvointia, ja opettaa asiakkaitamme käyttämään kehoaan “oikein”, turhaan kuormittamatta. Pienen ryhmäkoon vuoksi tunneillemme on ennakkoilmoittautuminen. Meillä on käytössämme sähköinen tuntilista, josta näemme tunnille osallistuvat asiakkaat ajantasaisesti, ja tulemme tutuiksi asiakkaidemme kanssa.

Ryhmät toteutetaan pääsääntöisesti 10 kerran kursseina, jotka on nimetty Talvikausi, Kevätkausi, Kesäkausi, Syyskausi ja Kaamoskausi. Kurssille tulee ilmoittautua ennakkoon pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssi aikataulu löytyy ajankohtaisesti aikataulu -sivulta ja seuraavan kauden kurssit tapahtumat-sivulta. Tutustumaan voit tulla kertamaksulla tai 5 kertaa sarjakortilla.

Liikuntakurssien poissaolojen korvauskäytäntö

Liikuntakurssille ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle aktivoidaan tunnukset ilosi varauskalenteriin, joka löytyy nettisivulta otsikon “kirjautuminen” kohdalta. Käyttäjätunnus on asiakkaan sähköpostiosoite ja salasana lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varauskalenterissa asiakkaalle näkyy kurssi, jolle hän on ilmoittautunut eli kyseisen kurssin tulevat viikkotunnit. Varauskalenterissa on myös tuntilista, jossa ovat kaikki ilosi Studion liikuntakurssit ja mahdolliset poissaolojen korvauspaikat.

Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua varauskalenterissa. Oman paikan voi perua vielä alle 6 tuntia ennen tunnin alkua, mutta tässä tapauksessa peruutuksesta ei saa korvauskertaa käyttöön, mutta näin annat jollekin toiselle vielä mahdollisuuden päästä tunnille. Poissaolon voi korvata etu- tai jälkikäteen kurssin käynnissä olevan kauden ajan.

Jos tuntilistassa ei heti löydy sopivaa korvaavaa tuntia, voit ilmoittautua jonottamaan täynnä oleville tunneille. Kun tunnilta vapautuu paikka, varaa järjestelmä automaattisesti paikan jonossa ensimmäisenä olevalle ja lähettää tästä paikan saaneelle vahvistuksen sähköpostilla. Vapautuvaa paikkaa ei jaeta jonottajalle, jos peruutus tulee alle 6 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin vapautunut paikka on varattavissa tavalliseen tapaan Varauskalenterin tuntilistasivun kautta. Jonossa jo olevien määrän sekä oman paikkasi jonossa näet kurssilistalla kyseisen tunnin kohdalta. Jonoon ilmoittautuessa tulee valita, käytetäänkö mahdolliseen jonotuspaikan lunastamiseen sarjakorttia vai korvauskäytännön saldoa. Huolehdithan siis, että käyttäjätililläsi on käyttämättömiä kertoja lunastushetkellä, muutoin paikka menee jonossa seuraavalle.

Tunnille valmistautuminen

Pukeudu tunneillemme joustaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumistasi ja tuntuvat mukavalta päälläsi. Juuri ennen harjoittelua ei ole hyvä syödä tuhdisti. Ota halutessasi tunnille mukaan vesipullo, matto ja pyyhe tai viltti. Tunnille on hyvä saapua noin 10min ennen tunnin alkua, jolloin ohjaaja on valmiina vastaanottamaan asiakkaat.