Ajanvaraus ja ilmoittautuminen

Ajanvaraus fysioterapiaan ja hierontaan

Alle 24h varatusta ajasta tehdyt peruutukset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Loading...

Liikuntakurssien käytännöt

Ilmoittautuminen liikuntakurssille

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse asiakaspalvelu@ilosi.fi ja laita viestin otsikoksi “ilmoittautuminen”. Kirjoita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen paikan varauksesta ja salasanan kirjautumista varten, jonka voit vaihtaa lähettämämme linkin kautta itselle paremmin muistuvaan muotoon. Kähitteillä on online-ilmoittautuminen kotisivujen ajanvaraus-sivun yhteyteen.

Huomaathan, että kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Peruutuksista peritään 22 € peruutusmaksu. Kahta viikkoa ennen kurssin aloituspäivämäärää tai kurssin alkamisen jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan 100%:sti. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista. Kursseillamme on tavallisesti 8 tai 9 asiakaspaikkaa ryhmästä riippuen.

Ilosi liikuntapalvelut Pilates-pajalla

Ilosi tarjoaa laadukasta liikunnanohjausta Pilates-pajan pienen harjoitustilan korkeintaan 9 hengen ryhmissä. Jokaisen ryhmän ohjaajana toimii koulutettu fysioterapeutti, joka korjaa asiakkaan asentoa myös manuaalisesti käsin korjaamalla. Tavoitteenamme on opettaa asiakkaitamme käyttämään kehoaan oikein, kehoa turhaan kuormittamatta, ja huoltamaan lihaskireyksiään aktiivisesti myös ryhmien ulkopuolella. Pienen ryhmäkoon vuoksi lähitunneillemme on ennakkoilmoittautuminen.

Ryhmät toteutetaan pääsääntöisesti 10 kerran kursseina, jotka on nimetty Talvikausi, Kevätkausi, Kesäkausi, Syyskausi ja Kaamoskausi. Kurssille tulee ilmoittautua ennakkoon pienen ryhmäkoon vuoksi. Kurssitarjontaan voit tutustua tämän sivun oikeassa laidassa pilates, jooga ja muut liikuntapalvelut otsikoiden alta. Kurssi aikataulu löytyy ajankohtaisesti aikataulu -sivulta ja seuraavan kauden kurssit tapahtumat-sivulta.

Liikuntakurssien poissaolojen korvauskäytäntö

Liikuntakurssille ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle aktivoidaan tunnukset ilosi varauskalenteriin, joka löytyy nettisivulta otsikon “Kirjautuminen” kohdalta. Käyttäjätunnus on asiakkaan sähköpostiosoite ja salasana lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varauskalenterissa asiakkaalle näkyy kurssi, jolle hän on ilmoittautunut eli kyseisen kurssin tulevat viikkotunnit. Varauskalenterissa on myös tuntilista, jossa ovat kaikki ilosi Pilates-pajan liikuntakurssit ja mahdolliset poissaolojen korvauspaikat.

Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen Pilates-pajan harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua Varauskalenterissa. Oman paikan voi perua vielä alle 6 tuntia ennen tunnin alkua, mutta tässä tapauksessa peruutuksesta ei saa korvauskertaa käyttöön, mutta näin annat jollekin toiselle vielä mahdollisuuden päästä tunnille. Poissaolon voi korvata etu- tai jälkikäteen kurssin kauden ajan.

Jos tuntilistassa ei heti löydy sopivaa korvaavaa tuntia, voit ilmoittautua jonottamaan täynnä oleville tunneille. Kun tunnilta vapautuu paikka, varaa järjestelmä automaattisesti paikan jonossa ensimmäisenä olevalle ja lähettää tästä paikan saaneelle vahvistuksen sähköpostilla. Vapautuvaa paikkaa ei jaeta jonottajalle, jos peruutus tulee alle 6 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin vapautunut paikka on varattavissa tavalliseen tapaan Varauskalenterin tuntilistasivun kautta. Jonossa jo olevien määrän sekä oman paikkasi jonossa näet kurssilistalla kyseisen tunnin kohdalta. Jonoon ilmoittautuessa tulee valita, käytetäänkö mahdolliseen jonotuspaikan lunastamiseen sarjakorttia vai korvauskäytännön saldoa. Huolehdithan siis, että käyttäjätililläsi on käyttämättömiä kertoja lunastushetkellä, muutoin paikka menee jonossa seuraavalle.

Liikuntatunnille valmistautuminen

Pukeudu tunneille joustaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumistasi. Tunneilla on hyvä käyttää jarrusukkia. Pilates-pajalta saa ostaa Shashi:n Pilates-sukkia (25€), kysy lisää ohjaajalta.

Juuri ennen harjoittelua ei ole hyvä syödä tuhdisti. Ota halutessasi tunnille mukaan oma matto ja pyyhe tai viltti. Voit halutessasi ottaa mukaan myös vesipullon. Tunnille on hyvä saapua noin 10min ennen tunnin alkua.