Iina Toivonen

"Olen ihmisläheinen, valoisa ja aito tyyppi. Ohjaaja-minäni on tarkka, kannustava ja tutkaileva. Koen suurta iloa, kun näen asiakkaani onnistuvan omassa tavoitteessa; olipa se sitten hyvän liiketekniikan löytäminen tai ihan yhtä lailla irti päästäminen ylisuorittamisesta. Tavoitteeni on, että asiakkaani oppisivat treenaamaan fiksusti ja laadukkaasti kohti kivuttomampaa ja hyvinvoivaa kehoa."

Kokemus
Kokemusta minulla on ohjaamisesta jo vuodesta 2006 asti tähän päivään erilaisten tuntien ja ihmisten parissa. Olen toiminut yksilövalmentajana/personal trainerina, ryhmäliikunnanohjaajana ja tanssinopettajana eri keskuksissa ja kouluissa. Toimin myös aiemmin tanssija-laulajana ammattiteattereiden musikaaleissa vuosina 2006-2010. Tämän jälkeen siirryin kokonaan liikunta-alan pariin. Raskauden jälkeisen omakohtaisen vatsalihasten erkauman kuntouttaminen sysäsi minut opiskelemaan Äitiysliikunta Akatemiaan äitiysliikuntavalmennusta, josta on ollut myös suuri lisähyöty myös pilates- ja kehonhuoltotuntien ohjaamisessa. Minulla on analyyttinen ja tarkka ote valmennuksessa, mutta annan asiakkaille silti tilaa etsiä ja löytää. Toimin ammatinharjoittajayrittäjänä osana ilosi tiimiä äitiysliikuntavalmentajana ja pilatesohjaajana.
Koulutus
Turun Konservatorion Tanssilinja - Tanssija 2005, jossa suuntautuminen jazz-populääritanssi sekä musikaalit. Varalan Urheiluopisto - Liikuntaneuvoja 2011, jossa suuntautuminen valmennukseen, aikuis- ja terveysliikuntaan. Lisäkoulutukset: Fustra personal trainer koulutustasot 1-3 v.2013-2018. Fustra perustuu kehon linjauksiin, ryhtiin ja asennonhallintaan treenaamisessa. Sertifioitu äitiysliikuntavalmentaja 2021: vatsalihasten erkauman tutkiminen ja -kuntoutus, äitien ravintovalmennus, äitiysliikunta, liikkuvuus, lantionpohjan toiminta ja vatsaontelon paineensäätely. Fysioterapia Kroppa etäkoulutukset 2021-2022: hypyt, ponnistusvoima, vammojen ennaltaehkäisy, anterior pelvic tilt haasteet, piruettien kehittäminen. Keskivartalon paineen säätely webinaari ft. Mirka Katajiston ohjaamana v. 2023. Fascia Method -koulutus 2023.
Muuta
Ilosilla valmennan yksilöasiakkaita henkilökohtaisessa kuntovalmennuksessa ja ohjaan äitiysliikuntaa yksilöille ja pienryhmille.