FYSIOTERAPIA

ilosi fysioterapeutit vastaanottavat tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen, sekä erikoistuneeseen psykofyysiseen fysioterapiaan, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

Fysioterapia

Fysioterapeutti AMK on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka osaamisalaa on liikunta- ja toimintakyky. Ilosi fysioterapeutit vastaanottavat tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen, sekä erikoistuneeseen psykofyysiseen fysioterapiaan, lantionpohjan toimintahäiriöiden fysioterapiaan ja äitiysfysioterapiaan.

Fysioterapiasta on apua erilaisissa kiputiloissa ja toiminnanhäiriöissä. Tyypillisimmin vastaanotolle tullaan päänsäryn, niskakivun tai selkäsärkyjen ja jäykkyyden vuoksi. Fysioterapia sisältää tutkimisen, ohjausta ja neuvontaa itsehoitoon, ja tilanteesta riippuen aktiivista liikeharjoittelua, rentouttavaa hierontaa ja manuaalista mobilisointia, fysikaalisia hoitoja, kuten elektroterapiaa, kylmä- ja lämpöhoitoja, kinesioteippausta tms. Fysioterapia etenee aina yksilöllisesti ja asiakkaan voimavarat huomioon ottaen.

Yksityisvastaanotolle voi tulla ilman fysioterapialähetettä: ajanvaraus

Tarjoamme myös erikoistunutta:

Psykofyysistä fysioterapiaa
Äitiysfysioterapiaa ja lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutusta

Ilosi lantionpohjan fysioterapeutit vastaanottavat kaikenikäisiä naisia, joilla on:
-haasteita virtsan, ulosteen ja/tai ilman pidättämisen kanssa
-kärsivät lantionpohjan laskeumasta, kuten emättimen tai peräsuolen laskeumasta
-lantionpohjan, lantion ja/tai lannerangan kiputiloja
Lantionpohjan kunto selviää asiakkaan kertoman lisäksi manuaalisesti käsin tutkimalla ja/tai EMG-laitteella mitaten. Trauma ja kiputaustaisille naisille tarjoamme psykofyysistä lantionpohjan fysioterapiaa.

Fysio personal training

Tarjoamme personal training -palvelua fysioterapia ohjauksella ilosi harjoitustilassa, lähimaastossa tai Kuntokeskus Linjassa asiakkaan toiveet ja tavoite huomioon ottaen. Ajanvaraus kuten fysioterapiaan, sähköisen ajanvarauksemme kautta, jonka lisätietoja-osioon pystyt täydentämään huomioitavia asioita.
Ensimmäisellä käynnillä tapaamme ilosi vastaanotolla haastattelun, mahdollisen tutkimisen ja lähtötilanteen kartoituksen tiimoilta. Varustaudu pukemalla joustavat vaatteet ja mahdollisesti vesipullo mukaan.
Ajanvaraus sähköisesti kotisivujen ajanvarauksen kautta tai voit olla yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi niin välitän viestisi toivomallesi asiantuntijalle.

Ilosi fysioterapeutit

Aino Palomäki: fysioterapia, hieronta, psykofyysinen fysioterapia, purentalihasten fysioterapia, fysio personal training
Ilona Siitonen: psykofyysinen fysioterapia
Jenni Pärssinen: äitiysfysioterapia, mamamassage-äitiyshieronta , äitiysfysioterapeutin tekemä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta, fysio personal training
Krista Manninen : äitiysfysioterapia, mamamassage-äitiyshieronta , purentalihasten hieronta, fysio personal training
Malla Helenius: fysioterapia ja hieronta

Ajanvaraus fysioterapiaan, hierontaan, fysio personal trainingiin ja faskiaterapiaan ilosi vastaanotoille ilosi Studio / Kangasalantie 960.

Hinnasto


Lue myös fysioterapeutti Aino Palomäen artikkeli
Hierontaa vai fysioterapiaa?