Yin Jooga

19:00

2.5.2023

Stressin säätelyä edistävä kehomielitunti hyvinvointisi tueksi

Yin Jooga rauhoittaa hermo-lihasjärjestelmää

joka on stressin säätelyssä ja kehollisten reaktioiden tunnistamisessa ja irti päästämisessä olennaista. Tunnilla pysähdytään pidemmäksi aikaa venyttäviin asentoihin hengitystä syventäen ja kehoa aktiivisesti rentouttaen.

Yin joogan hyödyt ovat psykofyysisiä – rauhoittumista, läsnäoloa, kehon ja mielen joustavuutta lisääviä. Yin Jooga soveltuu erinomaisesti stressin aiheuttamaan vireystilan säätelyyn rauhoittamalla vagushermon kautta sympaattisen hermoston toimintaa ja aktivoimalla parasympaattista hermostoa. Vaikutus rauhoittaa sykettä, laskee verenpainetta, rauhoittaa ärtynyttä suolistoa ja sisältää lukuisia muita terveyshyötyjä.

Ajankohta: 2.5. alkaen tiistaisin klo 19-20
Paikka: ilosi Pilates-pajalla, Liisantie 2 B, 36200 Kangasala. Tila on harmoninen ja sopii aistiherkille. Ryhmässä on korkeintaan 8 asiakasta.
Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto
Kurssimaksu: 85 €, 5 viikkoa/kertaa
Sisältää myös ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan eli poissaolot omalta viikkotunnilta saa korvata muissa ryhmissämme Kevätkaudella 31.05.2023 asti.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssilla on korkeintaan 8 asiakaspaikkaa. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ajanvaraus ja ilmoittautuminen sivulta.

 

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään itsesi äärelle ja nauttimaan tunnelmasta