Yin Jooga

17:30

17.4.2020

Kehoa ja mieltä rauhoittava joogahetki aloittaa rennomman viikonlopun

Yin Jooga rauhoittaa ja lisää rentoutta ja lisää liikkuvuutta

Yin Joogatunnilla rauhoitutaan passiivisiin avaaviin ja venyttäviin asentoihin, joita voidaan tukea apuvälineiden, kuten tyynyjen, vilttien ja blokkien avulla. Yin Joogan asennot kulkevat erityisesti lantion, lonkkien ja alaselän alueella jonne fyysisten ja psyykkisteen jännitteiden nähdään keräytyvän.

Ilosi Yin Jooga ei sisällä uskonnollista filosofiaa vaan keskittyy rentouttamaan hermo-lihasjärjestelmää, joka on stressin säätelyssä ja kehollisten reaktioiden tunnistamisessa ja irti päästämisessä olennaista. Tunnilla pysähdytään pidemmäksi aikaa venyttäviin asentoihin hengitystä syventäen ja kehoa aktiivisesti rentouttaen. Yin joogan hyödyt ovat psykofyysisiä – rauhoittumista, läsnäoloa, kehon ja mielen joustavuutta lisääviä.

Kurssin kohderyhmä: soveltuu jännittyneille, kireille ja jäykille lisäämään joustavuutta ja avaamaan kehoa

Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto

Kurssin ajankohta: 17.4.2020 alkaen perjantaisin klo 17:30-18:30 (ei 1.5. vappupäivänä)

Kurssimaksu ja käytännöt: 5 kertaa ja viikkoa / 85 € sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Kevätkauden ajan eli 21.6. asti.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä 4-9 hengen pienryhmän toteutumiselle.

Pue tunnille joustavat vaatteet ja tule rauhoittumaan tunnelmalliseen Yin Joogaan perjantai iltaisin ja karistamaan työviikko taaksesi