Yin Jooga

18:45

6.9.2019

Kehoa ja mieltä rauhoittava joogahetki aloittaa rennomman viikonlopun

Aloitamme Yin Joogatunnit Syyskaudella 2019!

Yin Joogatunnilla rauhoitutaan passiivisiin avaaviin ja venyttäviin asentoihin, joita voidaan tukea apuvälineiden, kuten tyynyjen, vilttien ja blokkien avulla.  Yin Joogan asennot kulkevat erityisesti lantion, lonkkien ja alaselän alueella jonne fyysisten ja psyykkisteen jännitteiden nähdään keräytyvän. Ilosi Yin Jooga ei sisällä uskonnollista filosofiaa vaan keskittyy rentouttamaan hermo-lihasjärjestelmää, joka on stressin säätelyssä ja kehollisten reaktioiden tunnistamisessa ja irti päästämisessä olennaista.

Tunnilla pysähdytään pidemmäksi aikaa venyttäviin asentoihin hengitystä syventäen ja kehoa aktiivisesti rentouttaen. Yin joogan hyödyt ovat psykofyysisiä – rauhoittumista, läsnäoloa, kehon ja mielen joustavuutta lisääviä.

Joogaohjaaja Kaisa Oinonen-Kuusisto, kuva ilosi

Kurssin ajankohta: perjantaisin 6.9. alkaen klo 18:45

Kurssin kesto: 5 kertaa ja 80 €, sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden ajan 20.10. asti. Tutustuthan käytäntöihimme Pilates-paja sivulla. Vaihtoehtoisesti voit tulla mukaan tunneillemme sarjakortilla, josta lisää samaisella sivulla.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (viestit), Ilona Siitonen, ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä ryhmän toteutumiselle. Pystymme aloittamaan kurssin 4 asiakkaalla, ja ryhmissämme on 9 asiakaspaikkaa.

Pue tunnille päälle joustavat vaatteet ja tule rauhoittumaan tunnelmallisen Ilosi Pilates-pajan Yin Joogaan perjantai iltaisin. Lämpimästi tervetuloa mukaan elämysmatkalle itseen.