Baby Pilates

10:30

11.1.2022

Äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla pilatesharjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates -kurssiemme ohjaajina toimivat äitiysfysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa pilatesharjoitustaustaa.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollista. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan
Kurssin ohjaaja: äitiys- ja lantionpohjanfysioterapeutti sekä neljän lapsen äiti Jenni Pärssinen
Kurssin ajankohta: tiistaisin klo 10.30-11.30
Kurssimaksu: 10 kertaa/viikkoa 170 €
Sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kauden (10 viikkoa) ajan.
Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa joka on voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €, jos tunnilla on tilaa. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Tunnukset saat ilmoittautumulla asiakaspalvelullemme. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)
Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta, ja maksimi osallistujamäärä 9 äitiä.
Koronainfo: Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Mukaan oma pilatesmatto ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet.