Baby Pilates -kurssi Talvikaudella 2024

10:30

11.1.2024

Äidin kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva harjoitus raskaudesta ja synnytyksestä kuntoutumiseen äitiysliikunnanohjaajan ohjaamassa pienryhmässä Kangasalla

Baby Pilates edistää raskaudesta ja synnytyksestä palautumista ja kuntoutumista

Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi voimavarojen mukaan tehdä myös kotona. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota ryhtimuutoksista palautumiseen, lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa Pilates-harjoitustaustaa. Pilates-menetelmä sopii erinomaisesti synnytyksestä kuntoutumisen tueksi ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen.

BabyPilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollista. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle. Tarjoamme myös vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa ajanvarauksella ja vauvahierontakursseja.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysliikunnanohjaajan ohjaama pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan, mutta raskaudesta ja synnytyksestä kuntoutumiseen saa osallistua myös ilman vauvaa
Kurssin ohjaaja: Äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen
Ajankohta: Torstaina 11.1.2024 alkaen klo 10:30-11:30
Sijainti: ilosi Studiolla, Kangasalantie 960
Kurssimaksu:
90euroa, sisältää 5 viikkoa/kertaa kurssipaikan viikkotunnilta
Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / p. 044-7214788. Kirjoita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua varauskalenterissa. Lisää korvaukäytännöstä ilosi.fi -kotisivuilla kohdassa ajanvaraus ja ilmoittautuminen.