Baby Pilates

10:30

13.1.2021

Äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla pilatesharjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates -kurssiemme ohjaajina toimivat äitiysfysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa pilatesharjoitustaustaa.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollinen. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssille voi osallistua alle 8 asiakkaan pienryhmässä paikanpäällä ja etänä Facebookissa livenä ja harjoitus on käytettävissä kurssin ajan

Äitiysfysioterapeuttimme Jenni Pärssinen ja Joel

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ajankohta: 13.1. alkaen keskiviikkoisin klo 10:30-11:30

Kurssille voi osallistua paikanpäällä pienryhmässä tai Facebook livessä etänä, jolloin harjoituksen voi tehdä samaan aikaan tai viikon aikana useammankin kerran. Vauva-vanhempi treeni kaupanpäälle.

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön  20.3.2021 asti ja jatkuu jatkavilla asiakkailla. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Baby Pilates on korkeintaan 7 äidin ja vauvan harjoitusryhmä. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo: Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen. Käsienpesu mahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygienia syistä: jumppamatto ja pyyhke/viltti ja pienentyynyn? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan.

Etäosallistumismahdollisuus Facebookissa “ilosi Baby Pilates Treenit” -ryhmässä kurssin ajan ja Baby Pilates sekä Vauva-vanhempi Treenit ovat käytettävissäsi useammankin kuin kerran eli kaksi treeniä viikottain samalla korvauksella voimassa koko kurssin ajan. Videoita ei saa kopioida eikä tallentaa.