Baby Pilates

10:30

11.8.2021

Äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä synnytyksestä kuntoutumiseen

Baby Pilates edistää synnytyksestä palautumista

rauhallisilla, mutta tehokkailla pilatesharjoitusliikkeillä. Ryhmässä kiinnitetään erityistä huomiota lantionpohjanlihasten vahvistamiseen ja vatsalihasten erkauman palautumiseen. Tunneilla käydään läpi turvallisia harjoitusliikkeitä, joita voi tehdä päivittäin myös kotona. Baby Pilates -kurssiemme ohjaajina toimivat äitiysfysioterapiaan erikoistuneet fysioterapeutit. Kurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa pilatesharjoitustaustaa.

Pilates-menetelmä soveltuu hyvin ensimmäiseksi liikuntamuodoksi kävelyn ohella synnytyksen jälkeen. Baby Pilates-kurssille voi osallistua noin 6-8 viikkoa synnytyksen jälkeen voinnista riippuen. Suosittelemme käyntiä äitiysfysioterapeutin vastaanotolla ennen kurssille osallistumista, mutta tämä ei ole pakollista. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ilosi fysioterapiavastaanotolle.

Kurssin kohderyhmä: synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienharjoitusryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti ja neljän lapsen äiti Jenni Pärssinen

Seuraavan kurssin ajankohta: 11.8. alkaen keskiviikkoisin klo 10.30-11.30, ryhmään on myös online osallistumismahdollisuus reaaliajassa ja harjoitteen saa tehdä useammankin kerran Syyskauden aikana eli siitä jää tallenne. Tallenteita ei saa kopioida eikä tallentaa omalle koneelle.

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön Syyskauden 2021 loppuun saakka eli voit käytäntöjemme mukaisesti korvata poissaolosi ryhmästä. Kurssimaksun suorittaessaan asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa. Peruutukset tunnille tulee tehdä viimeistään 6h ennen tunnin alkua varauskalenterissamme, jossa voit varata myös korvaavan tunnin. Poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu Kaamoskaudella jatkavilla asiakkailla vuoden loppuun.

Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa joka on voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €, jos tunnilla on tilaa. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Tunnukset saat ilmoittautumulla asiakaspalvelullemme. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt)

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö kuluvan kauden ajan. Kurssilla on 7 paikkaa tunnilla ja lisää etänä.

Koronainfo: Tarkista ajankohtainen koronainfo täältä. Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana.