Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Vauvahieronnasta on hyötyä kaikille vauvoille, mutta erityisesti siitä saa apua vauvan itkuisuuteen/koliikkiin, vatsavaivoihin, pulautteluun, huonoihin uniin, sekä kehon toispuoleisuuksiin/jäykkyyksiin. 

Kaikenikäiset vauvat ovat tervetulleita hoidettavaksi, myös taaperot ja leikki-ikäiset, jotka voidaan tarvittaessa hoitaa äidin tai isän sylissä mikäli hoitotilanne tuntuu jännittävältä tai lasta aluksi ujostuttaa.

Vauvahieronnassa käytetään vauvaa rauhoittavia, sekä rentouttavia otteita ja tekniikoita. Vauvahieronnan tavoitteena on tasapainoittaa vauvan kehon toimintoja. Huomioithan, että oireilevalle vauvalle vauvahierontaa suositellaan vähintään kolmen kerran sarjahoitona pysyvämpien tulosten saavuttamiseksi.

Hieroja Heidi Ruoho vastaanottaa vauvoja hierontaan ilosi vastaanotolla lauantaisin. Halutessasi voit varata mukaan oman pyyhkeen, jonka päällä vauva on hoidettaessa.

Ajanvaraus vauvahierontaan: Ajanvaraus (varaa 45min aika / 45 €).

Tarjoamme vauvahierontaa myös ryhmämuotoisesti 1x kurssina. Lisätietoja Vauvahierontakurssista löydät ilosi tapahtumat-sivulta.