Vauvan kanssa treenaamaan

Ilosi Baby Pilates ja Vauva-vanhempi Treeni ovat 8 asiakkaan harjoitusryhmiä

Talvikauden 10.1.-20.3.2021 harjoitukset tallentuvat samalle alustalle Facebookissa “ilosi Baby Pilates Treenit” -ryhmä, ja ovat kurssilaisten käytettävissä koko Talvikauden ajan: siis kaksi treeniä viikottain yhdellä kurssimaksulla!

Kurssille ilmoittautuessa asiakkaalla on kurssipaikka äitiysfysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä ilosi Pilates-pajalla, jonka vuoksi hän voi harjoitella videoiden kanssa kotona ilman erillistä lisämaksua.

Kurssit alkavat: 12.1. tiistaisin klo 10.30-11.30 Vauva-vanhempi Treeni & 13.1. keskiviikkoisin klo 10.30-11.30 Baby Pilates

Ilmoittautuminen: Pienen ryhmäkoon vuoksi kursseillemme on ennakkoilmoittautuminen asiakaspalvelu@ilosi.fi

Kurssimme alkavat, jos ryhmään saadaan 4 asiakasta. Läsnäoloryhmän maksimi koko on 8 asiakasta + vauvat. Treeni on suunnattu äidin kuntoutukseen, joten vauva voi myös olla hoidossa tai nukkua vaunuissa tunnin ajan, mutta hän voi myös toimia lisäpainona ja osallistua harjoitukseen ja seurusteluun muiden vauvojen kanssa.

Kurssin ohjaaja: Tiistaisin ohjaa äitiysfysioterapeutti Krista Manninen ja keskiviikkoisin äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen. Ilosi kolmas äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen vastaanottaa samaan aikaan ilosi fysioterapia-asiakkaita ja tuuraa tarpeen vaatiessa ryhmien ohjaajana. Lisätietoja taustoistamme löydät ilosi tiimi -sivulta.

ilosi äitiysfysioterapeutit Ilona, jenni ja Krista

Kokonaan etänä harjoitteleville asiakkaille suosittelemme yksilöfysioterapiakäyntiä ja yksilöllistä seurantaa ilosi vastaanotolla. Asiakas ei näy ohjaajalle, eikä ohjaaja voi korjata asiakkaan tekniikkaa videon välityksellä. Asiakas harjoittelee etänä omalla vastuullansa.

Paikan päällä pieni ryhmäkoko mahdollistaa sen, että ohjaaja kiertää ja korjaa asiakkaiden tekniikkaa myös manuaalisesti käsin, ja voi seurata mahdollista kuntoutumista myös ryhmässä. Kun koronatilanne sallii, tarjoamme tuntiemme jälkeen jälleen vertaistuki kahvit/teet. Tunnin jälkeen on noin 15min aika hoitaa vauvaa kiireettömästi ennen kotiinlähtöä.

Toivotamme sinut ja vauvasi tervetulleeksi tunneillemme terveenä – kaupanpäälle etäosallistumismahdollisuus kahdesti viikossa tai vaikka useammin!