Vauvahieronta

Fysioterapiavastaanotolla vauvahierontaa toteuttaa äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen. Vauvahieronnassa hoidetaan vauvaa ja vanhempi saa halutessaan harjoitella otteita. Yksityiseen fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä. Vauvahieronta voi olla myös osana äitiysfysioterapiakäyntiä, jos aika riittää: Ajanvaraus fysioterapiaan


Vauvahierontakurssi

Vauvahieronta tukee varhaista vuorovaikutussuhdetta ja on mukavaa yhdessäoloa vauvan kanssa! Hieronta aktivoi vauvan kehitystä, vähentää levottomuutta rentouttamalla ja rauhoittamalla vauvaa. Hieronta helpottaa ruuansulatusta, joten jos vauvasi kipuilee vatsavaivojen kanssa, hieronnasta saattaa olla apua niiden helpottamiseksi. Kurssilla käydään läpi myös joitain liikkeitä ja asentoja, joilla saatat edesauttaa vauvasi vatsan toimintaa.

Ilosi vauvahierontakurssilla Pilates-pajan harjoitustila lämmitetään sopivaksi 26°C, niin että vauvoilla on mukava lämmin olo vaippasillaan. Ota vauvalle mukaan tuttu peitto, pyyhe, sekä muut henkilökohtaiset varusteet, kuten vaihtovaipat ja vaatteet. Hieronta tehdään vauvoille tarkoitetulla öljyllä.

Vanhemman kannattaa pukeutua kevyesti ja joustavasti, ettei lämmitetyssä tilassa tule liian kuuma. Hieronta tehdään ilosi harjoitustilan lattialla jumppamaton ja oman pyyhkeen päällä. Ennen aloitusta voit syöttää vauvaa ja valmistautua rauhassa. Hierontaan käytetään noin puoli tuntia aikaa, ja hieronnan jälkeen on aikaa keskustella, pukea ja syöttää rauhassa.

DSC_3382Asiakaspalaute: “Vauva nukkui makeat yöunet kurssin jälkeen ja heräsi vain kerran syömään. En tiedä onko sen unirytmi nyt muutenkin muuttunut, mutta useat yöt menee vain yhdellä syötöllä. Olen ottanut taas tavaksi hieroa ennen nukkumaan menoa, kun vaihdan yökkärit päälle. Suurimmaksi osaksi vauva jaksaa keskittyä hierontaan, tosin välillä on aika villiä menoa! 😄
Päähieronta saa aikaan isot naurut!”

Kurssin kohderyhmä: vauva (joka ei vielä liiku) ja vanhempi

Kurssin ohjaaja: äitiysfysioterapeutti Ilona Siitonen

Seuraavan kurssin ajankohta: 17.1.2018 klo 12:00 (noin 60 min asiakkaiden kiinnostuksesta ja vauvojen viihtymisestä riippuen)

Kurssimaksu: 28 € sisältää kuvallisen materiaalin hieronnan toteuttamiseksi kotona, hierontaöljyn ja fysioterapeutin ohjauksen ryhmässä

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: asiakaspalvelu@ilosi.fi / puh.044-0210041. Kurssilla on 10 vauva-vanhempi asiakaspaikkaa, joten ilmoittaudu mukaan ennakkoon. Ilmoittautumiset ovat sitovia.