Urheiluhieronta ja MyFasciahoito

Maanantaisin ilosi vastaanotolla työskentelee hieroja Päivi Väänänen klo 9-14 välillä sähköisellä ajanvarauksella ja akuutti ajanvaraus < 24h puhelimitse suoraan Päiviltä puhelimitse 044-5718171. Päivi on kouluttautunut hierojaksi 2004 ja täydentänyt osaamistaan vuosittain, viimeiseksi alkuvuodesta 2020 MyFascia -koulutuksessa, joka on suomalaistan asiantuntijoiden kehittämä lihaskalvojen hoito- ja liikekonsepti.

Yhdistän perinteiseen urheiluhierontaan MyFascia hoitoja triggerpisteitä käsittelemällä. Hoitaessani huomioin asiakkaan kokonaisvaltaisen psykofyysisen tilan, joten hoito toteutetaan aina asiakkaan sen hetkisen tarpeen ja tilanteen mukaan. MyFascia hoidossa ei käsitellä pelkkää ongelmakohtaa, vaan huomioidaan kehon kokonaisuus ja syvemmät lihaskalvorakenteet. Fasciahoidoilla voidaan tehdä myös arven käsittelyä manuaalisesti, esim.sektion jälkeinen arpikudos voi aiheuttaa ongelmia muuallekin kuin itse arven alueelle.” -Päivi

Päivin vastaanotolle kannattaa tulla ajanvarauksella, jos kärsit tuki- ja liikuntaelimistön kivuista, säryistä, jännittyneisyydestä tai haluat rentoutua ammattilaisen käsittelyssä. Päivin lisäksi ilosi vastaanotolla työskentelee ilosi fysioterapeutit Ilona Siitonen, Krista Manninen, Heidi Salonen ja Jenni Pärssinen, sekä hieroja Heidi Ruoho, joka vastaanottaa lauantaisin klo 10-19 välillä.

Urheiluhieronta ja fasciahoito 60min / 60 €

Urheiluhieronta ja fasciahoito 75min / 75 €

Urheiluhieronta ja fasciahoito 90min / 90 €