ULKOLIIKUNTA

Ilosi tarjoaa Puisto Pilates, Puisto Boot camp ja Puisto Kehonhuoltokursseja. Lisäämme tarjontaamme asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kurssimme toteutuvat, jos saamme kurssille mukaan 4 asiakasta. Kurssin maksimi osallistujamäärä ulkoliikunnassa on 10 asiakasta. Mukaan oma matto, viltti/pyyhe ja sään mukainen varustus.

Puisto Pilates tiistaisin klo 17.15 ja torstaisin klo 17.30

Puisto Boot camp keskiviikkoisin klo 16.15 ja kerran kuukaudessa tämän perään

Puisto Kehonhuolto keskiviikkoisin klo 17.30 (3.6./1.7./5.8.)

Ilosi Pilates-pajan tunnit ovat 60min ja ohjaajamme ovat kokeneita alansa huippu ammattilaisia, joilla on liikunnanohjaus ja fysioterapeutin koulutus. Ilosi pienryhmät ovat koronapandemia-aikana sisätiloissa korkeintaan 6 asiakasta ja ulkona korkeintaan 10 asiakasta. Ohjaajamme kiertää ja korjaa myös käsin asentoa, mutta jos et halua ohjaajaa ilmatilaasi, siitä on hyvä sanoa. Ilosi tunneille saa osallistua vain terveenä. Pienen ryhmäkoon vuoksi kursseillemme on ennakkoilmoittautuminen. Mukaan voi tulla myös sarjakortilla 5 kertaa tai kertamaksulla. Ole yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi

Puisto Pilates ja Boot camp ovat 10 kerran kursseja 170 € ja Puisto kehonhuolto on 3 kertaa ja kurssimaksu 52 €. Lisätietoja kursseista löydät Pilates-paja -sivulta ja ilosi etusivun tapahtumista. Kaikilla kursseillamme on voimassa ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja käytännöistämme löydät Pilates-paja -sivulta.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 / Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä (myös whats app teksti- ja sanelu-viestit)