Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön kunto ja hyvinvointi on kaiken terveyden ja toimintakyvyn perusta. Se mahdollistaa liikkumisemme ja toimimisemme arjessamme. Erilaiset kiputilat haittaavat normaaleja tavanomaisia askareitamme, jolloin fysioterapeutti voi auttaa sinua ohjaamalla ja neuvomalla sinua uni-, työ- ja vapaa-ajan ergonomiassa, ohjaamalla sinulle sopivia harjoitusliikkeitä ja kehonhuoltoa, hoitamalla kipujasi fysikaalisilla hoidoilla ja kosketuksen avulla manuaalisen terapian keinoin.

Fysioterapian perustana on läsnäolo asiakkaalle ja asiakkaan haastattelu, jossa kartoitetaan oirekuvaa ja voimavaroja. Psykofyysissosiaalisen ihmiskäsityksen mukaan tuki- ja liikuntaelimistössä näkyvät myös mielen liikkeet jännitteinä ja erilaisina kipuoireina. Autamme sinua tutustumaan entistä paremmin kehoosi ja sen käyttöön, jolloin myös itsetuntemuksesi lisääntyy. Olemme kehossamme koko elämämme, joten sitä on syytä arvostaa, ja kohdella kunnioittavasti ja myötätuntoisesti. Jos tämä on unohtunut elämän varrella, autamme sinua löytämään kehoyhteytesi ja voimaan paremmin tässä hetkessä.

Tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa ilosi vastaanotolla harjoittavat fysioterapeutit Aino Palomäki ja Ilona Siitonen. Hinnastomme on hieman eri, sillä Aino on vasta valmistunut fysioterapeutiksi ja Ilona on tehnyt yksityisvastaanottoa ja täydennyskouluttautunut ammatissa jo pidemmän aikaa. Voit tutustua meidin tarkemmin ilosi tiimi -sivulla.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotollemme sähköisen ajanvarauksen kautta: ajanvaraus tai puhelimitse 044-0210041 (viestit, soittopyynnöt).

Vastaanotamme asiakkaita vain tunnin fysioterapiaan, sillä emme halua työskennellä kiireessä vaan antaa aikaa läsnäololle ja kohtaamiselle. Fysioterapialähetteellä, jonka voit pyytää oireen mukaisesti lääkäriltäsi, voimme hakea fysioterapiasta Kela-korvausta, joka on 8 € tunnin fysioterapiasta. Yksityisvastaanotolle saa tulla myös ilman fysioterapialähetettä omakustanteisesti. Vastaanotamme myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella asiakkaita.