Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistöllä (tule) tarkoitetaan luita, niveliä, lihaksia, jänteitä ja sidekudosta eli faskiaa, jotka kannattelevat ja liikuttavat kehoa ja mahdollistavat ihmisen liikunta- ja toimintakyvyn. Tuki- ja liikuntaelimistön terveys on kaiken terveyden ja toimintakyvyn perusta. Psykofyysisen ihmiskäsityksen mukaan tuki- ja liikuntaelimistössä näkyvät myös mielen liikkeet jännitteinä ja erilaisina oireina, joista keskustelen mielelläni lisää vastaanottokäynnin tai Pilates-ryhmiemme yhteydessä. Pilates-menetelmän ohjaaminen täydentää upeasti fysioterapiaosaamista ja ilosi Pilates-ryhmät ovatkin pikemmin fysioterapiaa pienryhmissä kuin puhdasta Pilatesta. Liikkeet on paloteltu asiakkaille sopivaan muotoon, johon nykyäajan istumisesta kankeat ihmiset taipuvat ja harjoitus etenee siinä missä asiakas kehittyy siinä. Pilateksesta lisää Pilates-paja -sivulla.

Ilosi vastaanotolla tule-asiakkaita vastaanotan minä eli fysioterapeutti Ilona Siitonen (kuva alla). Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2001 alkaen ja omien kokemustani kautta näkemykseni ihmisestä on psykofyysinen eli kokonaisvaltainen. Huomioin asiakkaan voimavarat, elämäntilanteet ja elintavat osana fysioterapian suunnittelua ja toteutusta. Olen luonnostaan kiinnostunut kaikista ja kaikesta, ja koska haluan oppia jatkuvasti myös uutta homo sapiensista (nykyinen ihmislaji maapallolla) ja kehittää ammattitaitoani ja itseäni. Tällä hetkellä erikoistun pfykofyysiseen fysioterapiaan TAMKissa.

Vastaanottoaikamme on päivitetty: uudet vastaanottoajat

Ilosi fysioterapia ei siis ole pelkästään tule-fysioterapiaa vaan uteliasta suhtautumista elämään ja ihmisen toimintaan. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni sähköisen ajanvarauksen kautta: ajanvaraus

Vastaanotan asiakkaita ajanvarauksella 60min (KELA 300c) ja ilosi fysioterapian arvo on 69 €. Fysioterapialähetteellä, jonka voit pyytää oireen mukaisesti lääkäriltäsi, voimme hakea takautuvasti fysioterapiasta KELA-korvausta, joka on 8 € tunnin fysioterapiasta. Vastaanotan myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella asiakkaita, jolloin laskutan suoraan vakuutusyhtiötä fysioterapiasta. Yksityisvastaanotolle saa tulla myös ilman fysioterapialähetettä omakustanteisesti.