Tervetuloa Pilates-pajalle!

Vuoden alussa mukana on paljon uusia asiakkaita, jotka toivotamme lämpimästi tervetulleiksi tunneillemme!

Sisääntulomme on ahdas tuulikaappi, joten tulethan tunnille noin 5-10min ennen sen alkua, jotta edellinen ryhmä ehtii alta pois. Tuulikaappiin jätetään ulkohalkineet, mutta naulakot ja wc löytyvät harjoitustilan jälkeen. Laukut, takit ja kaikki ylimääräinen tavara tulee jättää naulakolle, jotta mahdumme harjoittelemaan, kiitos! Ota tunnille mukaan pieni pyyhe ja vesipullo, ja halutessasi jarrusukat. Meillä on myös myynnissä Shashin pilates-/joogasukkia, joissa on jarrupohja.

Ilosi Pilates-pajan käytännöt löytyvät Pilates-paja -sivulta. Eniten kysytään poissaolojen korvauskäytännöstämme, joka toimii loistavasti varauskalenterissamme, ja josta saamme paljon kiitosta myös asiakkailtamme. Peruutus omalle tuntipaikalle tulee kuitenkin tehdä viimeistään 6h ennen tunnin alkua, jos sen haluaa korvata. On kuitenkin kohteliasta perua tuntipaikka myöhemminkin, ettei ohjaaja turhaan odota tunnille ja mahdollisesti joku muu voi hyödyntää vapautuvaa tuntipaikkaa.

Jotta saat varauskalenterin käyttöösi, on ilmoittauduttava asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Varauskalenteri toimii käyttäjätunnuksella, joka on sähköpostiosoitteesi. Sen avulla pystyt vaihtamaan unohtuneen salasanasi.

HYVÄÄ PILATES, JOOGA, KEHONHUOLTO JA SYVÄVENYTTELY -TALVEA!