Talvikausi alkaa loppiaisena 2019

Ilosi Pilates-pajan Talvikausi alkaa loppiaisena 6.1. Pilates, Jooga ja Syvävenyttely -kursseineen! Kurssit ovat 10 viikkoa/kertaa ja kurssien asiakkailla on tuntipaikka viikkotunnille. Jos jonain viikkona et pääsisikään tuttuun aikaan tunnille, voit tehdä peruutuksen varauskalenterissa ja varata korvaavan tuntipaikan. Jotta korvauskäytäntö on voimassa, tee peruutus viimeistään 6h ennen tunnin alkua. Lisätietoja käytännöistämme löytyy Pilates-paja -sivulla.

Kurssimaksumme pysyy ennallaan jo viidettä vuotta!

Kurssimaksu 10 viikkoa ja kertaa arvo on 160 €. Meillä käyvät kaikki liikuntasetelit sekä liikunta-online ja -mobiilimaksupalvelut. Talvikauden kurssin voi maksaa kokonaan tai osittain jo vuoden 2018 puolella, mikäli sinulla on vuoden vaihteessa vanhenevia liikuntaseteleitä?

Liikuntakurssin maksun saa jakaa myös kahteen osaan, joista ensimmäinen 85 € tulee maksaa tammikuun 2019 aikana, ja loput 80 € helmikuun 2019 aikana.

Ilmoittautuminen talvikauden kursseille alkaa nyt!

Ilmoittaudu mukaan viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi ja varaa ensi vuoden kurssipaikkasi! Ennen ilmoittautumistasi tutustu käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla, ole hyvä!