TALVIKAUSI 2023

ILOSI TALVIKAUSI ALKAA 8.1.2023

Ilosi tunnit tuovat hyvinvointia arkeesi

Tarjoamme kehomielitunteja, joiden vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle. Tuntimme vahvistavat ja virkistävät niin kehoa kuin mieltäkin. Asiakkaamme vahvistavat joka kerta, että olo on eri kuin tunnille tullessa. Ilosi 10 toimintavuosi Kangasalla alkaa – tervetuloa uusi vuosi 2023!

Talvikauden kurssit toteutuvat mikäli ryhmään ilmoittautuu 4-5 asiakasta ryhmästä riippuen.

Ryhmiemme maksimi asiakasmäärä on 7-10 asiakasta ryhmästä riippuen: pienin ryhmäkoko 7 asiakasta on alkeis ja joogatunneillamme. Pilates-pajalla suurin ryhmäkoko on 9 asiakasta ja ilosi Studiolla 10 asiakasta.

Ohjaajamme ovat pitkälti kouluttautuneita ja kokeneita alansa ammattilaisia, ja voit tutustua meihin tarkemmin ilosi tiimi -sivulla tai tulla kertamaksulla kokeilemaan jo 2022 vuoden puolella?

Kurssimme ovat pääsääntöisesti 10 viikkoa ja kertaa 170 €. Pidemmät 75min tunnit on merkitty erikseen ja kurssimaksu 200 €. Meillä käyvät kaikki liikuntaedut ja perinteisimmät kortit.

Ilmoittautuminen viestillä 044-0210041 tai asiakaspalvelu@ilosi.fi > tarvitsemme nimen lisäksi puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteesi. Pienen ryhmäkoon vuoksi ilmoittautumiset ovat sitovia, joten tutustuthan käytäntöihimme ensin ajanvaraus ja ilmoittautuminen -sivulla – kiitos. Poissaolot omasta ryhmästäsi voit korvata muissa ryhmissämme. Saat ilmoittautumisen yhteydessä tunnukset varauskalenteriimme.