Talvikauden vapaat kurssipaikat

Talvikauden kurssien osallistujat on nyt päivitetty varauskalenterissa ja otamme nyt myös uusia ilmoittautumisia vastaan. Ennen ilmoittautumista on hyvä tutustua käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla. Vapaat kurssipaikat löytyvät: Talvikausi

Uusille harrastajille suosittelemme Jooga alkeet ja Pilates alkeet -kursseja. Ilman aiempaa kokemusta voi osallistua myös Kehonhuoltoon, Hot Syvävenyttelyyn ja Yin Joogaan.

Pilatestunneista kevyin on Pilates alkeet, Baby Pilates, Pilates selkäryhmä ja Seniori Pilates. Seniori Pilateksessa ei ole alaikärajaa, eikä Baby Pilatekseen tarvitse olla vauva mukana, mutta harjoitus on suunniteltu kohderyhmälle: senioreille erityisesti tasapainon harjoittelua asiakkaiden kehonhallinnan mukaisesti ja Baby Pilateksessa saa extra annoksen mm.lantionpohjanlihasten treeniä ja tunnit on suunniteltu synnytyksestä kuntoutumiseen. Baby Pilatekseen ja odottavien äitien Äitiys Pilatekseen vauvan saa ottaa mukaan tunnille.

Keskitason tuntimme on nimeltään Pilates. Pidempään harjoitelleille asiakkaille, joilla on hyvä lajin tuntemus ja kehonhallinta on Voima Pilates.

Kaikki aikataulun tuntimme kuuluvat ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön piiriin eli Pilates-tuntiemme lisäksi Hatha Jooga, Yin Jooga ja Jooga alkeet, Kehonhuolto kerran kuussa tai viikossa, Hot Syvävenyttely ja Mielenvoimalla -valmennus kerran kuussa. Poissaolot kurssilta saa siis korvata osallistumalla muille tunneillemme. Tämä ja muut käytäntömme selviävät Pilates-paja -sivulta.

Vastaan mielelläni kysymyksiinne asiakaspalvelu@ilosi.fi tiistaisin ja torstaisin ja kiireellisissä asioissa tekstiviesteillä p.044-0210041 tavoittaa päivittäin, kiitos!

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen