Talvikauden tunneille osallistuminen

Ilosi Pilates-pajan Talvikausi alkaa sunnuntaina 10.1.2021

Ilosi läsnäolotuntien ryhmäkoko on Talvikaudella poikkeuksellisesti maksimissaan 7 asiakasta ja osassa ryhmistä onkin vain 3 kurssilaista, joten pääsemme aloittamaan kauden turvallisin mielin. Pienemmällä ryhmäkoolla pyritään takaamaan turvavälejä ja toisaalta etätuntien vaatima videointi vaatii kameralle oman tilansa.

Läsnäolotuneillemme ilosi Pilates-pajalla saa osallistua vain oireettomana. Poissaolot saa korvata poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti muissa ryhmissämme Talvikauden aikana 20.3.2021 mennessä > Kevätkaudelle jatkavilla asiakkailla myös korvauskäytäntö jatkuu Kevätkaudelle.

Talvikauden kursseille saa osallistua myös etänä ja olemme parantaneet etänä osallistumismahdollisuuksia eli Facebookissa yksityisessä ryhmässä:

“ilosi jooga” -ryhmään kuvataan viikottain ma 18.45 Hatha Jooga ja pe 17.30 Yin Jooga ja saat molemmat tunnit käyttöösi samalla kurssimaksulla

“ilosi pilates” -ryhmään kuvataan viikottain su 19.10, ma 17.30, ti 16.30 ja to 18.15 pilatestunnit ja saat kaikki tunnit käyttöösi samalla kurssimaksulla

“ilosi voima pilates” -ryhmään kuvataan viikottain ma 16.15 ja ke 18.45 -tunnit ja saat molemmat tunnit käyttöösi samalla kurssimaksulla

“ilosi pILOga” -ryhmään kuvataan viikottain su 20.20 ja ke 20.00 pILOga -tunnit ja saat molemmat tunnit käyttöösi samalla kurssimaksulla

“ilosi Baby Pilates Treenit” -ryhmään kuvataan Vauva vanhempi treenit ja Baby Pilates tunnit ja saat molemmat tunnit käyttöösi samalla kurssimaksulla

Varauskalenteriin on lisätty etäjooga, etäpilates, etäkehonhuolto… hyödyntäkää korvaustunteina! Vain em.tunnit kuvataan.

Kurssimaksu: 10 viikkoa ja kertaa 170 €

Kurssimaksu sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön  20.3.2021 asti ja jatkuu jatkavilla asiakkailla. Kurssimaksun suorittaessa asiakkaalla on kurssipaikka, eikä varauskalenterista tarvitse erikseen varata tuntipaikkaa.
Kurssimaksun saa suorittaa ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä on myös maksupääte ja kaikki liikuntasetelit käyvät.

Kurssille voi osallistua myös 5x sarjakortilla / 95 € voimassa 10 viikkoa tai kertamaksulla 22 €. Tuntipaikka tulee sarjakortilla varata itse varauskalenterissa. Kertamaksulla tuntipaikka tulee varata ilosi asiakaspalvelusta.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi

Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Kurssi toteutuu, jos saamme ryhmään 4 asiakasta. Kurssin ajan on voimassa Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytäntö. Lisätietoja Pilates-menetelmästä ja käytännöistämme Pilates-paja -sivulla ja asiakaspalvelustamme.

Koronainfo

Käsien desinfiointi tuulikaapissa tullen mennen. Käsienpesu mahdollisuus wc:ssä. Suosittelemme omia välineitä hygienia syistä: jumppamatto ja pyyhe/viltti ja pieni tyyny? Tunneillemme saa osallistua vaan oireettomana. Maskin käyttö oman harkinnan mukaan.