Talvikauden ilmoittautuminen

Ilosi Talvikausi alkaa sunnuntaina 10.1.2021 ja kursseillemme voi osallistua paikanpällä ilosi Pilates-pajalla tai etänä Facebook livessä. Ilosi ryhmäkoko on Hatha Joogassa korkeintaan 8 ja muissa ryhmissä korkeintaan 9 asiakasta, emmekä tule sulkemaan liiketilaa vaan pienharjoitusryhmämme jatkavat koronapandemiatilanteesta huolimatta. Tunneillemme saa osallistua vain oireettomana ja meillä on vahva maski suositus, mutta ei pakkoa.

Marraskuun aikana ilosi nykyiset kurssilaiset ovat vahvistaneet jatkopaikkansa ja joulukuun aikana (ensi viikolla) otamme uusia ilmoittautumisia vastaan, kun tilanne alkaa hahmottua tarkemmin. Pilateksen perusteet -kurssi on 7. tai 9.1. uusille asiakkaille.

Pandemiatilanteessa noudatamme erityistä hygieniaa ja suosittelemme omien välineiden (matto, viltti, tyynyt) mukana kuljettamista. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat välineet, joita saa lainata, kun osallistuu desinfiointiin tunnin jälkeen.

Päivitän ilmoittautumistilanteen TALVIKAUDEN aikatauluun ja ilmoittautuminen tapahtuu asiakaspalvelu@ilosi.fi – ennen ilmoittautumistasi tutustuthan ilosi Pilates-pajan käytäntöihin?

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen ja ilosi tiimi