Syyskuussa alkavia kursseja

Ilosi Syyskausi alkaa virallisesti 10.8., mutta mukaan kursseillemme voi tulla myöhemminkin esimerkiksi sarjakortilla 5 kertaa 95 € voimassa 10 viikkoa ja tuntipaikat varataan itse ilosi varauskalenterissa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan saat olemalla yhteydessä asiakaspalvelu@ilosi.fi

Syyskuussa alkaa vielä kursseja rentoutumisen edistämiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvän olon tukemiseksi

Keskiviikkona 2.9. alkaa syyskuun Baby Pilates klo 10.30, ohjaajana äitiysfysioterapeutti Jenni Pärssinen. Kurssi 5 kertaa ja 85 € ja poissaolojen korvauskäytäntö on voimassa Syyskauden ajan eli 18.10. asti. Kurssilla on vielä 6 asiakaspaikkaa vapaana.

Keskiviikkona 2.9. alkaa myös 45min ohjattu rentoutus jonka tavoitteena on helpottaa työmoodista irtipäästämisessä. Syyskuun kurssi 5 kertaa keskiviikkoisin klo 16.30 arvo on 64 €, joka sisältää 45min ohjatun rentoutusharjoituksen kerran viikossa. Ohjaajana valmentaja Marja Molin.

Perjantaina 4.9. Seniori Pilates tunnit jatkuvat koronan aiheuttaman ja kesätauon jälkeen perjantaisin klo 10.00. Mukaan mahtuu myös uusia senioreja! Kurssi 7 kertaa ja 119 €. Ohjaajana Jenni Pärssinen.

Perjantaina 4.9. alkaa ilosi viikon toinen Hatha Jooga kurssi perjantaisin klo 16.15-17.15. Ohjaajamme Kaisan maanantain tunti on ollut niin suosittu, että yritämme aloittaa toisenkin Hatha Jooga -ryhmän, jotta useammat kehomielen yhteyden vahvistamista harjoittelevat pääsevät nauttimaan Kaisan pienryhmäohjauksesta. Kurssi 7 kertaa ja 119 €.

Maanantaina 7.9. alkaa 45min ohjattu rentoutusharjoitus, jonka tavoitteena on edistää nukahtamista. Kurssi kulkee työnimellä “Nukkumatti”. Kurssin arvo on 51 € ja se sisältää neljä 45min ohjattua harjoitusta. Ohjaajana Leila Partanen-Salosto.

Maanantaina 14.9. alkaa 5 kerran Pilates-kurssi klo 16.30-17.30, ohjaajana Aino Palomäki ja kurssin arvo 85 €.

Tiistaina 15.9. alkaa viiden kerran Baby Pilates -kurssi tiistaisin klo 10.30. Kurssilla saattaa olla mukana elokuussa harjoittelun aloittaneita. Ohjaajana ft Krista Manninen. Kurssi 5 kertaa ja 85 €.

Tiistaina 15.9. alkaa myös seuraava viiden kerran Äitiys Pilates -kurssi tiistaisin klo 17.45. Kurssilla saattaa olla mukana elokuussa harjoittelun aloittaneita. Ohjaajana ft Jenni Pärssinen. Kurssi 5 kertaa ja 85 €.

Lauantaina 26.9. klo10.00 on Mindfulness maistiainen eli parin tunnin kurssi siitä, mitä Mindfulness on? Harjoitukset ovat yksinkertaisia, helposti opittavia meditaatio- ja joogaharjoituksia. Harjoituksissa pysähdytään havainnoimaan nykyhetkeä, juuri sellaisena kuin se on, kehon tuntemuksia, hengitystä, liikettä ja eri aisteja apuna käyttäen. Ohjaajana Leila Partanen-Salosto. Kurssimaksu 35 € sisältää kahden tunnin maistiaisen ja teetarjoilun.

Tervetuloa ilosi Pilates-pajalle fysioterapiaan, hierontaan ja pienryhmiimme kursseille huoltamaan kehoa ja mieltä! Minä yrittäjänä vastaan asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@ilosi.fi ja 044-0210041. Parhaiten minut tavoittaa viestillä, sillä teen itsekin vastaanottotyötä ja ohjaan ryhmiä, ja palaan asiaan mahdollisimman pian!


Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen