Syyskuun kursseja

Tervetuloa syksy ja sateet ja tunnelmalliset tunnit kynttilänvalossa!

Syyskuussa on mahdollista aloittaa vielä säännöllinen Pilates-harjoittelu ft Aino Palomäen pienryhmässä torstaisin klo 17.30-18.30. Kurssilla on 9 asiakaspaikkaa ja ryhmä toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 kurssilaista. Lue lisää kurssista: Pilates

Muihin ryhmiimme voi tulla mukaan kesken kurssien sarjakortilla 5 kertaa, voimassa 10 viikkoa ja tuntipaikat varataan itse ilosi varauskalenterissa. Saat sarjakortin olemalla yhteydessä: asiakaspalvelu@ilosi.fi ja laita viestiin nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoite, jota haluat käyttää kirjautumiseen, ja johon lähetämme salasanasi.

Syyskuussa 11.9. käynnistyy kolmen kerran Naurujooga -kurssi lauantaisin klo 10-11. Naurujoogaan osallistujan ei tarvitse olla hilpeällä tuulella ja nauru tulee, jos on tullakseen. Nauraminen vapauttaa hyvänolon hormoneja ja lievittää stressiä. Ja naurujooga on ehdottomasti hauskin tapa treenata vatsalihaksia!

Elina Salmi ohjaa ilosi lattiabalettitunnit lokakuussa.

Lokakuussa tarjoamme lattiabalettia lauantaina 2.10. kertamaksulla klo 10-11, ja tuntipaikka tulee varata erikseen ilmoittautumalla.
Lattibaletti on baletin tekniikasta ammentava kehonhuoltotunti, jolla harjotamme keskivartalon kannatusta, jalkojen aukikiertoa, nilkan ja jalkaterän artikulaatiota ja koko kehon liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, baletin tankoliikkeiden harjoittelemisesta lattialla istuen, maaten tai seisten sekä loppuvenyttelystä. Musiikki tukee liikettä ja lisää tuntiin tanssillisuutta.