SYYSKAUSI

Ilosi Syyskausi alkaa perinteisesti koulujen kanssa samanaikaisesti 10.8.2022

Kurssimme ovat pääsääntöisesti 10 kertaa ja 10 viikkoa

On kuitenkin joitain poikkeuksia, kuten:
-Pilates alkeet ja Jooga alkeet, jotka ovat 5 kerran kursseja, joiden jälkeen tarjoamme jatkoa, jos oma laji tuntui löytyvän.
-Äitiys & Baby Pilates-kurssit sekä Mama BootCamp, jotka alkavat kuukauden alussa. Seuraavan kuukauden kurssipaikka tulee perua 15.päivä mennessä, jotta tiedämme voimmeko ottaa pienryhmään uusia asiakkaita mukaan.

Ilosi Studion ja Pilates-pajan aikataulut uudistuvat jonkin verran, jolla pyrimme takaamaan laadun tunneillamme:
-Kaikki joogatunnit ovat jatkossa ilosi Pilates-pajalla, jossa on kaikki joogaan tarvittavat välineet. Joogaryhmät ovat jatkossa korkeintaan 7 asiakkaan pienryhmiä, jolla taataan tuntien rauhoittava vaikutus.
-Alkeiskurssit ovat korkeintaan 7 asiakkaan pienharjoitusryhmiä, ja ohjataan ilosi Pilates-pajalla.
-Lämpötunnit torstai-iltaisin on palautettu ilosi Pilates-pajalle, jossa lämpötila on paremmin säilytettävissä ja säädettävissä.
-Matalan kynnyksen ryhmiämme ovat Pilates selkäryhmä, Yin Jooga, Lämpö Syvävenyttely ja Kehonhuolto kerran kuussa. Tuntien kuvaukset Palvelut -sivulla.

Ilosi pienryhmien ohjaajina toimivat kokeneet ammattilaiset, jotka ovat ohjanneet ryhmiä vuosikymmeniä ja ovat alansa huippuammattilaisia. Kurssimme alkavat, jos ryhmään ilmoittautuu mukaan 5 asiakasta. Ryhmiemme maksimi asiakasmäärä on 7-10 asiakasta. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa asiakkaiden huomioimisen henkilökohtaisesti. Luvan saadessamme avustamme asentoa, liikettä, hengityksen kulkua käsin houkutellen liikettä oikeaan suuntaan tai päästämään irti tarpeettomasta jännityksestä. Pienryhmäharjoittelu on kuntoutusta ja terapiaa kehon ja mielen tasapainottamiseksi. Tutustu ilosi tiimiin tästä

Käytäntömme löytyvät ajanvaraus- ja ilmoittautuminen otsikon alta, hinnasto -sivulta ja lisätietoja kursseistamme saat osoitteesta asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 (myös WhatsApp ja viestit). Syyskausi päättyy tiistaina 18.10., jonka jälkeen aloitamme tunnelmallisen Kaamoskauden. Poissaolot omasta ryhmästä saa käytäntöjemme mukaisesti korvata kuluvan kauden aikana. Kaamoskaudelle jatkavilla asiakkailla poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu vuoden loppuun.

Hyvinvointisi tukena – Ilona Siitonen & ilosi tiimi

Ilosi Business Kangasalan blogissa: “Happinaamari ensin itselle” 29.4.2022 ja “Ilon kautta yrittämistä” 24.9.2021
Ilosi Nuorten Ystävät ry, Paikka Auki -hanke blogissa: “Keinoja vireystilan laskemiseen ja nostamiseen” 6.5.2022