Syyskausi alkaa 12.8.

Yin Jooga ohjaa rauhoittumaan kehoa kuunnellen. Ilosi Jooga-tunnit ohjaa monipuolinen Kaisa Oinonen-Kuusisto.

Aloitamme ilosi Pilates-pajalla seitsemännen Syyskauden perinteisesti koulujen alkamista seuraavalla viikolla maanantaina 12.8.2019. Valikoimamme koostuu pääsääntöisesti kehonkuuntelua opettavista lajeista, kuten Pilates, Hatha Jooga, Syvävenyttely, Kehonhuolto ja uutuustuntimme Yin Jooga.

Ilmoittautuminen onkin jo hyvässä vauhdissa ja osa ryhmistämme on jo täyttynyt. Pystymme aloittamaan kaikki Syyskauden aikataulun kurssit, nöyrin kiitos jälleen työllistämisestämme! Emme pidä suosiotamme itsestäänselvänä, vaan olemme aidosti kiitollisia kaikista alkavista töistä – onhan tämä 14.yrittäjävuoteni ja kolmas yritykseni, ja rehellisyyden nimissä ensimmäinen kannattava liiketoiminta!

Ilosi tunneille mahtuu mukaan aina myös uusia harrastajia, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään kehotietoisuuttaan, ryhtiään ja hengitystapaansa. Ilosi ohjaajat ovat laajalti kouluttautuneita ja kokeneita ohjaajia, mikä on suosiomme kulmakivi. Vaikka ohjaamme tarkasti, tunneiltamme ei puutu huumoria!

Äitiyslomaltaan töihin palaava äitiysfysioterapeuttimme Krista Manninen ohjaa jälleen Syyskaudella sunnuntaisin, maanantaisin ja tiistaisin iltaryhmiä, kun äitiysfysioterapeuttimme Jenni Pärssinen siirtyy vuorostaan äitiyslomalle. Ilosi Pilates-pajan ohjaajilla on kiertävä äitiyslomavuoro, josta olemme vitsailleet vuosia.

Syyskauden aikataulu on päivittetty SYYSKAUSI-sivulle. Ilosi Pilates-pajan käytännöt löytyvät PILATES-PAJA-sivulta. Asiakaspalvelumme toimii asiakaspalvelu@ilosi.fi ja puhelut/viestit (myös whats app) p.044-0210041 / Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä

Olethan huomannut ilmaisen Patikointia ja pilatesta harjussa tapahtumamme 7.8. klo 9:15 alkaen? Kaikki tapahtumat löytyvät etusivulla ja muistuttelen niistä lähemmin pienliikuntaryhmiemme omissa whats app -ryhmissä. Tapahtuma on kaikille avoin, ja mukaan voi osallistua ilman aiempaa harjoitustaustaa. Tervetuloa!

Iloista kesän jatkoa!

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen, ilosi