Syksyn uutuuksia

Ilosi Pilates-pajan kurssitarjonta tulee sisältämään tuttuja kursseja, kuten Pilates, Lämpö Pilates, Seniori Pilates, Baby Pilates, Äitiys Pilates, Hatha Jooga, Yin Jooga, Kehonhuolto, Mielenvoimalla valmennus…

Asiakkaiden mieltymyksen vuoksi torstai illan Lämpö Syvävenyttely muuttuu kehonhuoltotunniksi eli tunnilla käytetään erilaisia liikkuvuustekniikoita, kehonhuollon välineitä palloista putkirulliin ja edelleen käytössä ovat rentoutumista ja paikallista aineenvaihduntaa lisäävät lämpöhoitopakkaukset jokaiselle osallistujalle. Syvävenyttelyn kaltainen tuntimme on Yin Jooga, joka rauhoittaa hermostoa ja edistää rentoutumista siinä, missä alkuperäinen ajatukseni syvävenyttelystä oli.

Uutena aloitamme Fysio Piloga -tunnit eli fysioterapiaohjaamista, kuten ilosi pilatestunneilla, mutta yhdistämme pilatesta ja joogaa virtaavaksi kokonaisuudeksi, ja otamme molemmista lajeista parhaat puolet. Ilosi Fysio Piloga tunneilla ei harrasteta joogan filosofiaa vaan tuntimme on fysioterapeuttinen. Pilates-menetelmässä sinänsä on jo paljon vaikutteita joogasta, mutta alaraajoja pystyasennossa kuormittavat soturiasennot ja erityisen avaavat ja hermostoa rauhoittavat kierrot ovat pilatesmenetelmässä hyvin kontrolloituja, ja haluamme lisätä tähän joogasta liikkeen vapautta. Fysio Pilogatunnit suunnittelevat ilosi fysioterapeutit Ilona Siitonen ja Krista Manninen yhdessä. Molemmat ovat ohjanneet Pilatesta toistakymmentävuotta ja harrastaneet joogaa tämän ohessa yhtä kauan. Fysio Piloga tunneiksi olemme suunnitelleet tiistai klo 7.00 / ft Ilona Siitonen, keskiviikko klo 20.00 / ft Ilona Siitonen ja sunnuntai klo 20.20 / ft Krista Manninen. Ilmoittautumisia kursseille 10.8. alkavalle Syyskaudelle 10 viikkoa ja kertaa otetaan vastaan nyt asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041 / viestit.

Uutena aloitamme myös Ohjattu rentoutusharjoitus’45min -kurssit. Maanantai iltaan klo 20.15-21.00 tulee rentoutumista ja nukahtamista edistävä ilosi mindfulnessohjaajan Leila Partanen-Salosto ohjaama nukkumattitunti, joka auttaa rauhoittamaan mieltä ja kehoa ja antaa eväitä kotona tapahtuvaan nukahtamista edistävään harjoitteluun hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja rentoutumistekniikoita hyödyntäen.

Mielenvoimalla valmentajamme Marja Molinin rentoutusharjoituksia urheiluvalmennuksessa ja ilosi mielenvoimallakursseille kehutaan jatkuvasti. Tiedostamme tietotyön kuormittavuuden, multitaskauksen ja nykyisen kiireisen elämänrytmin – se koskettaa meistä jokaista. Marjan Ohjattu rentoutusharjoitus’45min onkin heti työpäivän jälkeen keskiviikkona klo 16.30-17.15 eli ennen kotiinmenoa saat purettua työroolin ja -kiireen ja vaihdettua leppoisamman moodin kovalevyllesi. Mitä jos kohtaisitkin kauppareissulla lähimmäisesi tai kotona perheesi tyynellä mielellä? Marjan eväillä edistät hyvinvointiasi ja tiedostat vähitellen mistä voisi päästää irti ja mitä on hyvä vahvistaa. Mielenvoimalla valmennukset kerran kuussa tulevat jatkumaan kerran kuussa tiistaisin klo 20.15-21.15 ilosi Pilates-pajalla elokuussa. Mielenvalmennusteemat ovat suunnitteilla nyt eli jos tiedostat tarvitsevasi jotain laita palautetta asiakaspalveluumme, jotta osaamme tarjota sinulle sopivaa vastinetta!

Uutena alkavat myös maistiaiset mindfulnessia viikonloppuisin, näillä näkymin lauantaisin klo 10-12 välillä. Toivomme menetelmästä kiinnostuneita tulemaan tutustumaan menetelmään ja ohjaajaan Syys- tai Kaamoskauden aikana. Aloitamme tammikuussa 2021 Mindfulness MBRS kahdeksan viikon kurssin, johon asiakas sitoutuu kahdeksaksi viikoksi harjoittelemaan päivittäin! Suurin osa harjoituksista tehdään itsenäisesti ilosi YouTube -kanavaa hyödyntäen kotona ja kerran viikossa paikanpäällä ilosi harjoitustilassa. Mindfulnessohjaaja CFM® ja sosiaalipsykologi Leila Partanen-Salosto ohjaa kesällä Mini Retriittejä luonnossa ja Syyskaudella ohjattuja rentoutusharjoituksia ilosi Pilates-pajalla. Lisää Mindfulness-kursseistamme tulossa lähiaikoina!

Syyskauden aikataulu on nyt suunniteltu ja paletti on ohjaajaresurssien vuoksi pyörähtänyt melkoisesti ympäri! Julkaisen aikataulun omana artikkelinaan. Hinnastomme tulee toistaiseksi pysymään samana: 170 € 10 viikkoa ja kertaa sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan, ja Kaamoskaudella jatkavilla asiakkailla poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu yhä. Viiden kerran kurssit, kuten Äitiys ja Baby Pilates sekä Ohjattu rentoutusharjoitus’45min hinnoitellaan erikseen ja löydät hinnan kurssin kohdalta Pilates-paja -sivulta ja ilosi Tapahtumista kyseisen tapahtuman kohdalta.

Kehonhuolto kerran kuussa jatkuu tiistaisin klo 20.15-21.15 ja ohjaajana ft Ilona Siitonen. Suunnittelemme aamu/päivä kehonhuoltoa kerran kuussa, ja toivomme asiakkaidemme palautetta ajankohdaksi?

Ilosi vastaanotolla työskentelevät fysioterapeutit maanantaista perjantaihin, ja hierojat keskellä viikkoa ja lauantaina. Loppuvuodesta uutena vastaanotolla alkaa lyhytterapia, joka Leila Partanen-Salosto opintoihin liittyvänä työharjoitteluna tullaan toteuttamaan opiskelijahinnalla. Ilosi psykofyysinen fysioterapiavastaanotto alkaa tammikuussa 2021. Suunnitteilla on hyvinvointikeskus Kangasalle, todennäköisesti samassa kiinteistössä laajentaen. Ilosi tarjontaan tulee tulevaisuudessa kuulumaan enenevässä määrin mielenterveyttä tukevia hyvinvointipalveluja ilosi logon – Kehon ja mielentasapainoa – mukaisesti.

Kehoa ja mieltä ei tule erottaa toisistaan vaan mielen liikkeet näkyvät kehossa ja ne kokenut fysioterapeutti tunnistaa, mutta myös kehon yli- tai alivirittyneisyys vaikuttavat mielialaan ja mielenliikkeisiin. Ilosi erikoistunut psykofyysinen fysioterapiavastaanotto aukeaa 2021, ft Ilona Siitonen.
Ystävällisin terveisin ilosi yrittäjä Ilona Siitonen ja ilosi tiimi