Sup-lauta Pilatesta ja Puisto naurujoogaa

Ilosi tapahtumiin on ilmestynyt kesälle uusia tunteja ohjaajamme ft Aino Palomäen toimesta. Tule kokeilemaan Sup-laudalla tasapainoasi, huumorintajuasi ja seikkailumieltäsi Ainon ohjaamalla tunnilla: maanantaina 5.7. Sup-Pilates klo 12.45-13.45, perjantaina 9.7. Sup-Pilates klo 10-11 ja lauantaina 31.7. Sup-Pilates klo 10-11. Lisäämme tapahtumia kysynnän mukaan, tapahtuma toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu 4 asiakasta. Mukaan mahtuu 5 vuokralaudalla ja 5 omalla laudalla.
Aino naurattaa perjantai-iltana ilmaiseksi Puisto Naurujooga-tapahtumassa Kirkkoharjun näkötornin läheisyydessä. Lue lisää: Naurujooga. Ja hei, tunnille tullessa ei tarvitse olla hyväntuulinen! Nauru tulee, jos on tullakseen. Ja kun alkaa naurattaa, stressihormonit vähenevät ja voit rennommin hyvin. Kannattaa kokeilla – ihan vaan vaikka omien ennakkoluulojen rikkomiseksi!

Huumorilla otettu kuva Sup-lauta Pilatesta varten sopii myös naurujooga-aiheeseen: iloa, valoa, energiaa, naurua, hyvää säätä ja määtä! Kuvassa ft Aino Palomäki. Kuvan otti: Ilona Siitonen.