Rentoutumista ja huoltoa keholle syvävenyttelyn, joogan, kehonhuollon ja fysioterapian avulla

Keväällä luonto kutsuu liikkumaan enemmän ulkona ja treenaamaan kovempaa kuntosalilla kesäkuntoa tavoitellen. Tasapainoinen harjoittelu kaipaa myös palauttavaa harjoitusta ja huoltotoimenpiteitä, ettei keho kuormitu liikaa. Tarjoamme tähän useita mahdollisuuksia vielä kevätkauden aikana huhti-toukokuussa:

Aikataulun Syvävenyttelytunneilla torstaisin klo 20:00 on kolme korvaajan paikkaa vapaana joka viikko! Varauskalenterin mukaan syvävenyttelyssä on parhaimmillaan ollut kuusi korvaajaa mukana. Tuntipaikkaa kannattaa siis myös jonottaa.

Terapeuttista joogaa on tarjolla vielä kolme 90min lauantain aamuharjoitusta. Lauantain tuntien lisäksi tiistaina 22.5. on mahdollisuus tulla kokeilemaan miltä jooga-harjoittelu tunti aikaisin aamulla klo 7:00 – lähteekö päivä paremmin käyntiin, kuten väitetään?

Kehonhuoltoa on vielä kaksi kertaa 90min tiistaina illalla klo 19:00 Kristan ohjaamana. Lisäksi olemme lisänneet kehonhuoltoa päiviin: 19.4. klo 10:30 Kehonhuolto 60min ja Kehonhuollon teho toukokuu keskiviikkoisin klo 12:00 – 5 kertaa yhteishintaan 80 € tai teeman ja oman aikataulun mukaan kertamaksulla 20 €.

Yksityisvastaanottomme palvelee maanantaista torstaihin ajanvarauksella, jos kaipaat yksilöllistä ohjausta ja manuaalista terapiaa. Ilosi fysioterapeutit ovat myös personal trainereitä ja pilatesohjaajia.

Hyvää viikonloppua!

Aurinkoisin terveisin, Ilona

Ps. Huomaisthan kesäkauden ja syyskauden aikataulun tapahtumat-sivulla?