Rento mieli ja hengitys -työpaja 28.10.2023

Täyteen myyty Rento mieli ja hengitys -työpaja järjestettiin ilosi Studiolla lauantaina 28.10.2023.

Meille on ilo saada järjestää tapahtumia yhdessä muiden ammatinharjoittajien kanssa. Lauantaina järjestimme työpajan yhdessä “Breathingman” Arttu Lipsosen kanssa ilosi Studiolla. Työpajan teemana oli haasteiden kohtaaminen elämässä ja stressin hallinta. Kroonistuessaan liika stressi tekee elämästä raskasta ja voi aiheuttaa vakavampiakin terveysongelmia. Stressiä voi oppia onneksi hallitsemaan yksinkertaisilla hengitystekniikoilla ja mielen hallinnan taidoilla, joita painealojen ammattilaisetkin käyttävät. Arttu on valinnut tähän työpajaan kokemuksensa pohjalta simppeleimmät ja parhaat menetelmät stressin ja hengityksen hallintaan ja kurssilla koetaankin niiden toimivan käytännössä. Näistä taidoista tulet hyötymään koko loppuelämäsi ajan.

Arttu Lipsonen on sertifioitu Oxygen Advantage hengitysvalmentaja, Mind Coach stressinhallintavalmentaja ja Integral Hatha- ja Meditative Yoga -ohjaaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus hengityksen ja stressin saloista. Arttu on hakenut oppia ja kokemusta mm. Meksikosta, Pohjois-Amerikasta ja Intian Himalajalta ja opiskellut monien alan tunnetuimpien valmentajien kanssa.

Asiakkaiden kokemuksia Artun lauantain työpajasta

“Hyvä ja innostava työpaja. Pääsin vähän syvemmälle hengitysharjoitteissa. Oikein paljon kiitoksia järjestäjille ja mestari Artulle hyödyllisistä nikseistä.”

“Lämmin kiitos järjestäjille. Sisältö oli kokonaisuudessaan kattava ja itse löysin myös terapeuttista ahaa -elämystä ylimääräisten asioiden hoitamiseen. Kun vain pääsisi osallistumaan kaikkiin Artun työpajoihin. Artulla on erittäin hyvä mielikuvien kautta kehon hahmottaminen.”

Suuri kiitos kaikille työpajaan osallistuneille sekä Arttu Lipsonen! Työpajojen suosion ja palautteiden myötä haluamme tarjota asiakkaille lisää tämän tyyppisiä työpajoja Kangasalla ilosilla.