Rempparyhmä treenaa sunnuntaisin!

Sunnuntai illan viimeisessä Pilates-ryhmässä klo 20:20 on vähän erilainen huumorintaju: johtuneeko ajankohdasta vai porukasta – todennäköisesti vähän molemmista! Ryhmässä osa on harjoitellut kanssani siitä lähtien, kun aloitin Kangasalla Pilates-tunnit 2011. Yksi näistä on Mari Mäkinen, joka on tuonut Pilateksen pariin äitinsä, tätinsä, serkkunsa, pikkuserkkunsa vaimon, työtoverinsa, ystävät, tuttavat ja naapurit! Olenkin markkinointi strategiaa hioessani arvellut, että puskaradio on ilosi tehokkain markkinointikeino, mutta aiemmassa kirjoituksessani Mammojen mimmi futisjoukkueen Pilates-tunti nostamani Anne Kiekaran lisäksi, haluan vielä nostaa esille “rempparyhmän” Marin vertaansa vailla!

Mari on mielestä myös hauska, sillä hän keskittyy harjoitukseen niin hyvin, että välillä pysäytän hänet, ja kysyn mitä hän tekee? Koko ryhmällä on hauskaa, kun Marilla on oma treeni. Ryhmässä tästä on tullut jo vitsi, kun yleensä vieressä harjoittelevat alkavat tehdä Marin liikettä, sillä hekään eivät ole kuunnelleet ohjeita loppuun asti vaan ovat aloittaneet Marin visuaalisen esimerkin inspiroimana.

Porukan lempinimi “rempparyhmä” on asiakkaiden itsensä antama, ja tulee siitä, kun välillä liikkeessä ei päästä kunnolla edes alkuun, kun pitää antaa sovellus selkäkipuiselle, polvikipuiselle, olkapääkipuiselle jne. Välillä jokaisella näyttää olevan siinäkin mielessä oma treeni menossa. Tätä olen huumorilla ääneen ihmetellyt, kuinka raihnaista porukka on, niin kuulemma “eihän me muuten oltais sun asiakkaina, jos meillä ei olisi mitään vikaa”. Pilates-harjoittelu sovellettuna sopii koko rempparyhmälle ja rempat pysyvät hallinnassa, niin että treenaaminen onnistuu – ainakin soveltaen.

Sunnuntaina halusin palkita Marin ahkerana puskaradiona ja kuntoilijana, hauskana asiakkaana, joka vuosi toisensa jälkeen jaksaa kuunnella mun väsyneitä puujalkavitsejä sunnuntaisin vielä nukkumaanmenon kynnyksellä. Kiitos myös äidistäsi, jonka sain ohjaajakseni (Mari ja Kaija kuvassa alla etualalla). Kuvassa myös muutama korvaajana rempparyhmässä sunnuntaina ollut asiakas, joilla ei varmasti ole mitään remppaa…

 

Mukavaa uutta viikkoa ja tunnelmallista joulun odotusta!

Ilona