Pilates-pajalla ja etänä

Pilatesta, joogaa, pILOgaa ja kehonhuoltoa ilosi pienharjoitusryhmissä

Ilosi tarjoaa laadukasta ohjausta Pilates-pajan harjoitustilan korkeintaan 9 hengen pienryhmissä Kangasalla Liisantie 2 katutasossa. Koronapandemian aikana ryhmäkokomme on 7 asiakasta. Jokaisen ryhmän ohjaajana toimii koulutettu fysioterapeutti, joka korjaa asiakkaan asentoa myös manuaalisesti käsin korjaamalla. Tavoitteenamme on opettaa asiakkaitamme käyttämään kehoaan oikein, kehoa turhaan kuormittamatta, ja huoltamaan lihaskireyksiään aktiivisesti myös ryhmien ulkopuolella. Pienen ryhmäkoon vuoksi lähitunneillemme on ennakkoilmoittautuminen. Tunneillemme voi osallistua myös etänä Facebookissa.

Ryhmät toteutetaan pääsääntöisesti kursseina, mutta tunneille voi osallistua myös sarjakortilla tai kertamaksulla. Tuntipaikka tulee kuitenkin aina varata etukäteen. Kurssi toteutuu, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen liikuntakurssille

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse asiakaspalvelu@ilosi.fi ja laita viestin otsikoksi “ilmoittautuminen”. Kirjoita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen paikan varauksesta ja salasanan kirjautumista varten, jonka voit vaihtaa lähettämämme linkin kautta itselle paremmin muistuvaan muotoon.

Huomaathan, että kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Peruutuksista peritään 22 € peruutusmaksu. Viikkoa ennen kurssin aloituspäivämäärää tai kurssin alkamisen jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan 100%:sti. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista. Kursseillamme on tavallisesti 8 tai 9 asiakaspaikkaa ryhmästä riippuen, koronapandemian vuoksi tällä hetkellä vain 7 asiakaspaikkaa.

Ilosi Pilates-pajan kurssien poissaolojen korvauskäytäntö

Liikuntakurssille ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle aktivoidaan tunnukset Varauskalenteriin: käyttäjätunnus on asiakkaan sähköpostiosoite ja salasana lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varauskalenterissa asiakkaalle näkyy kurssi, jolle hän on ilmoittautunut eli kyseisen kurssin tulevat viikkotunnit. Varauskalenterissa on myös tuntilista, jossa ovat kaikki ilosi Pilates-pajan liikuntakurssit ja mahdolliset poissaolojen korvauspaikat.

Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen Pilates-pajan harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua Varauskalenterissa. Oman paikan voi perua vielä alle 6 tuntia ennen tunnin alkua, mutta tässä tapauksessa peruutuksesta ei saa korvauskertaa käyttöön, mutta näin annat jollekin toiselle vielä mahdollisuuden päästä tunnille. Poissaolon voi korvata etu- tai jälkikäteen kurssin kauden ajan.

Jos tuntilistassa ei heti löydy sopivaa korvaavaa tuntia, voit ilmoittautua jonottamaan täynnä oleville tunneille. Kun tunnilta vapautuu paikka, varaa järjestelmä automaattisesti paikan jonossa ensimmäisenä olevalle ja lähettää tästä paikan saaneelle vahvistuksen sähköpostilla. Vapautuvaa paikkaa ei jaeta jonottajalle, jos peruutus tulee alle 6 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin vapautunut paikka on varattavissa tavalliseen tapaan Varauskalenterin tuntilistasivun kautta. Jonossa jo olevien määrän sekä oman paikkasi jonossa näet kurssilistalla kyseisen tunnin kohdalta. Jonoon ilmoittautuessa tulee valita, käytetäänkö mahdolliseen jonotuspaikan lunastamiseen sarjakorttia vai korvauskäytännön saldoa. Huolehdithan siis, että käyttäjätililläsi on käyttämättömiä kertoja lunastushetkellä, muutoin paikka menee jonossa seuraavalle.

Kurssimaksu

Kurssimaksun maksuaika on 10 vuorokautta kurssin alusta. Suosimme tilisiirtoja, MobilePay ja korttimaksuja niiden helppouden vuoksi. Maksun saa suorittaa myös ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan mitä maksat. Maksuista tehdään kirjanpidon tosite ilosi kassalla olevalla minikassakoneella, ja jos haluat kuitin myös omaan kirjanpitoosi, niin se on mahdollista.

Liikunta- ja hyvinvointiseteleistä meillä käyvät KAIKKI:

 • EazyBreak
 • TYKY
 • Edenred
 • ePassi
 • Smartum

Sarjakortilla joustoa harjoitteluun

Jos haluat harjoitella satunnaisemmin, niin 5 kerran sarjakortti on voimassa 10 viikkoa ja mahdollistaa esimerkiksi harjoittelun joka toinen viikko. Sarjakortin hinta on 95 € (á 19 €). Sarjakorttien asiakkaat pystyvät hyödyntämään Varauskalenterissa vapaana olevia tuntipaikkoja ja jonottamaan järjestelmässä vapautuvia paikkoja suositummista ryhmistä. Sarjakortilla ei siis varata vakituista paikkaa viikkotunnilta. Toistaiseksi sarjakortilla harjoittelevat asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä eli tuntipaikkoja vapautuu riittävästi, ja yleensä toivomansa paikan saa.

Kurssien asiakkaille sarjakortti maksaa 85 €, kun nämä ovat lisäkäyntejä. Asiakkaan jatkaessa tauotta seuraavalle kurssille, myös sarjakortille on mahdollista saada lisää käyttöaikaa.

Sarjakortin voimassaoloa on mahdollista jatkaa lunastamalla uuden sarjakortin ennenkuin edellinen vanhenee. Sarjakorttimme voimii sähköisesti varauskalenterissa. Lisätietoja asiakaspalvelustamme.

Ilosi Pilates-pajan kurssit ovat fysioterapeuttien ohjaamia pienryhmiä Kangasalan keskustassa. Ryhmäkoko mahdollistaa sen, että jokainen asiakas saa myös henkilökohtaista ohjausta.

Tunnille valmistautuminen

Pukeudu tunneille joustaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumistasi. Juuri ennen harjoittelua ei ole hyvä syödä tuhdisti. Ota halutessasi tunnille mukaan pyyhe kasvojesi alle suojaamaan. Pilates-pajalta löytyvät kaikki muut tarvittavat välineet, mutta koronapandemian vuoksi suosittelemme omien välineiden mukana tuomista tai toivomme apua välineiden desinfioinnissa tunnin jälkeen. Tunnille on hyvä saapua noin 10min ennen tunnin alkua.

Hinnasto 2020

Kurssimaksu 10 kertaa ja 10 viikkoa170€
Sarjakortti 5 kertaa voimassa 10 viikkoa95€
Kertamaksu (varaa paikka)22€

 • pILOga

  pILOga on fysioterapeutin ohjaamia pilates ja jooga variaatioita hyvän olon lisäämiseksi

 • Yin Jooga

  Yin Jooga rauhoittumista ja rentoutumista edistämään

 • Baby Pilates

  Baby Pilates on äitiysfysioterapeutin ohjaama pienharjoitusryhmä raskaudesta ja synnytyksestä kuntoutumiseen

 • Vauva-vanhempi Treeni
 • Äitiys Pilates

  Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö raskausajan erityispiirteet huomioon ottaen

 • Pilates

  Pilatesharjoittelua fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä hyvinvoinnin edistämiseksi

 • Lämpö Pilates

  Lämpöä rakastaville ja Pilatesta jo jonkin aikaa harrastaneille asiakkaille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi

 • Voima Pilates

  Pilatesta pidempään harrastaneille, joilla on hyvä kehonhallinta ja intoa haastaa itseään harjoittelussa

 • Seniori Pilates

  Fysioterapeutin ohjaamaa Pilates-harjoittelua pienryhmässä soveltaen, ryhmän taso ja ikääntymisen tuomat muutokset huomioon ottaen

 • Hatha Jooga

  Kehonkuuntelua opettavia joogatunteja hyvän olon lisäämiseksi

 • Kehonhuolto

  Kehonhuoltoa teeman mukaisesti fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä