Pilates-paja

Pilatesta, joogaa, kehonhuoltoa ja syvävenyttelyä “vauvasta vaariin”

Ilosi tarjoaa laadukasta ohjausta Pilates-pajan 9 hengen pienryhmissä. Jokaisen ryhmän ohjaajana toimii koulutettu fysioterapeutti, joka korjaa asiakkaan asentoa myös manuaalisesti käsin korjaamalla. Tavoitteenamme on opettaa asiakkaitamme käyttämään kehoaan oikein, kehoa turhaan kuormittamatta, ja huoltamaan lihaskireyksiään aktiivisesti myös ryhmien ulkopuolella. Pienen ryhmäkoon vuoksi tunneillemme on ennakkoilmoittautuminen.

Ryhmät toteutetaan pääsääntöisesti kursseina, mutta tunneille voi osallistua myös sarjakortilla tai kertamaksulla. Tuntipaikka tulee kuitenkin aina varata etukäteen.

Ilmoittautuminen liikuntakurssille

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse asiakaspalvelu@ilosi.fi ja laita viestin otsikoksi “ilmoittautuminen”. Kirjoita viestiin nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja käyttäjätunnusta varten haluamasi sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi vahvistuksen paikan varauksesta ja salasanan kirjautumista varten, jonka voit vaihtaa lähettämämme linkin kautta itselle paremmin muistuvaan muotoon.

Huomaathan, että kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa ryhmän toteutumista. Peruutuksista peritään 20 € peruutusmaksu. Viikkoa ennen kurssin aloituspäivämäärää tai kurssin alkamisen jälkeen tehdyt peruutukset veloitetaan 100%:sti. Kurssi alkaa, jos ryhmään tulee 4 ilmoittautumista. Kursseillamme on 8 tai 9 asiakaspaikkaa ryhmästä riippuen.

Ilosi Pilates-pajan kurssien poissaolojen korvauskäytäntö

Liikuntakurssille ilmoittautumisen jälkeen asiakkaalle aktivoidaan tunnukset Varauskalenteriin: käyttäjätunnus on asiakkaan sähköpostiosoite ja salasana lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varauskalenterissa asiakkaalle näkyy kurssi, jolle hän on ilmoittautunut eli kyseisen kurssin tulevat viikkotunnit. Varauskalenterissa on myös tuntilista, jossa ovat kaikki ilosi Pilates-pajan liikuntakurssit ja mahdolliset poissaolojen korvauspaikat.

Jos joudut kurssin aikana olemaan poissa omasta ryhmästäsi, voit tulla korvaamaan poissaolosi toiseen Pilates-pajan harjoitusryhmään. Korvauskäytäntö on voimassa, kun oma tuntipaikka perutaan viimeistään 6 tuntia ennen tunnin alkua Varauskalenterissa. Oman paikan voi perua vielä alle 6 tuntia ennen tunnin alkua, mutta tässä tapauksessa peruutuksesta ei saa korvauskertaa käyttöön, mutta näin annat jollekin toiselle vielä mahdollisuuden päästä tunnille. Poissaolon voi korvata etu- tai jälkikäteen kurssin kauden ajan. Tauotta jatkavien asiakkaiden osalta poissaolojen korvauskäytäntö jatkuu seuraavalle kurssikaudelle.

Jos tuntilistassa ei heti löydy sopivaa korvaavaa tuntia, voit ilmoittautua jonottamaan täynnä oleville tunneille. Kun tunnilta vapautuu paikka, varaa järjestelmä automaattisesti paikan jonossa ensimmäisenä olevalle ja lähettää tästä paikan saaneelle vahvistuksen sähköpostilla. Vapautuvaa paikkaa ei jaeta jonottajalle, jos peruutus tulee alle 6 tuntia ennen tunnin alkua. Tällöin vapautunut paikka on varattavissa tavalliseen tapaan Varauskalenterin tuntilistasivun kautta. Jonossa jo olevien määrän sekä oman paikkasi jonossa näet kurssilistalla kyseisen tunnin kohdalta. Jonoon ilmoittautuessa tulee valita, käytetäänkö mahdolliseen jonotuspaikan lunastamiseen sarjakorttia vai korvauskäytännön saldoa. Huolehdithan siis, että käyttäjätililläsi on käyttämättömiä kertoja lunastushetkellä, muutoin paikka menee jonossa seuraavalle.

Kurssimaksu

Kurssien maksuaika on 10 vuorokautta kurssin alusta. Suosimme korttimaksuja niiden helppouden vuoksi. Jos maksat käteisellä, niin varaathan tasarahan, kiitos!

Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu koko kauteen ja hänelle on varattu paikka viikkotunnilta. Vuonna 2019 tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta kurssimaksun suhteen: kurssin voi maksaa kahdessa erässä 85 € + 80 € (eräpäivät sovittavissa maalis- ja huhtikuulle). 

Liikuntaseteleistä meillä käyvät KAIKKI:

 • EazyBreak-mobiiliseteli
 • TYKY-online ja TYKY-liikuntasetelit
 • Edenred-korttimaksut ja Virikesetelit
 • ePassi, SporttiPassi
 • Smartum-mobiilimaksut, -saldokortti, -verkkomaksut, liikunta- ja kulttuurisetelit

Sarjakortilla joustoa harjoitteluun

Jos haluat harjoitella satunnaisemmin, niin 5 kerran sarjakortti on voimassa 10 viikkoa ja mahdollistaa esimerkiksi harjoittelun joka toinen viikko. Sarjakortin hinta on 90 € (á 18 €). Sarjakorttien asiakkaat pystyvät hyödyntämään Varauskalenterissa vapaana olevia tuntipaikkoja ja jonottamaan järjestelmässä vapautuvia paikkoja suositummista ryhmistä. Sarjakortilla ei siis varata vakituista paikkaa viikkotunnilta. Toistaiseksi sarjakortilla harjoittelevat asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä eli tuntipaikkoja vapautuu riittävästi, ja yleensä toivomansa paikan saa.

Kurssien asiakkaille sarjakortti maksaa 80 €, kun nämä ovat lisäkäyntejä. Asiakkaan jatkaessa tauotta seuraavalle kurssille, myös sarjakortille on mahdollista saada lisää käyttöaikaa.

Ilosi Pilates-pajan kurssit ovat fysioterapeuttien ohjaamia pienryhmiä Kangasalan keskustassa. Ryhmäkoko mahdollistaa sen, että jokainen asiakas saa myös henkilökohtaista ohjausta.

Kesäkortti 2019 toimii kuten sarjakortti, mutta siinä on pidennetty voimassaoloaika KOKO Kesäkauden ajan. Kesäkortit tulee lunastaa toukokuun 2019 aikana!

Tunnille valmistautuminen

Pukeudu tunneille joustaviin vaatteisiin, jotka eivät rajoita liikkumistasi. Juuri ennen harjoittelua ei ole hyvä syödä tuhdisti. Ota halutessasi tunnille mukaan pyyhe kasvojesi alle suojaamaan. Pilates-pajalta löytyvät kaikki muut tarvittavat välineet, kuten matot, vastuskuminauhat, pallot ja renkaat. Harjoitus tehdään sukat jalassa. Tunnille on hyvä saapua noin 10min ennen tunnin alkua.

Hinnasto

Kurssimaksu 10 kertaa / 10 viikkoa160 €
Sarjakortti 5 kertaa / 10 viikkoa90 €
Kertamaksu (varaa paikka)20 €

 • Yin Jooga

  Rauhoittaa kehoa ja mieltä kohti rennompaa viikonloppua

 • Pilates

  Kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoittelua paremman ryhdin puolesta!

 • Baby Pilates

  Synnyttäneille äideille tarkoitettu äitiysfysioterapeutin ohjaama Pilates-pienryhmä, johon vauvat ovat tervetulleita mukaan

 • Hot Pilates

  Lämpöä rakastaville ja Pilatesta jo jonkin aikaa harrastaneille

 • Pilates selkäryhmä

  Selän kuntoutukseen ja selkäkipujen ennaltaehkäisyyn

 • Voima Pilates

  Pilatesta pidempään harrastaneille, joilla on hyvä kehonhallinta ja intoa haastaa itseään harjoittelussa

 • Seniori Pilates

  Fysioterapeutin ohjaamaa Pilates-harjoittelua pienryhmässä soveltaen, ryhmän taso ja ikääntymisen tuomat muutokset huomioon ottaen

 • Äitiys Pilates

  Odottaville äideille suunniteltu harjoitussisältö raskausajan erityispiirteet huomioon ottaen

 • Hatha Jooga

  Kehon kuuntelua opettavia joogatunteja hyvän olon lisäämiseksi

 • Kehonhuolto

  Kehonhuoltoa teeman mukaisesti fysioterapeutin ohjaamassa pienryhmässä

 • HOT Syvävenyttely

  Syvävenyttelyn tavoite on vähentää jäykkyyttä ja siitä aiheutuvia kiputiloja, sekä edistää rentoutumista ja hyvää oloa