Pilates-paja SULJETTU 13.4. asti – ilosi vastaanotto on AVOINNA normaalisti ajanvarauksella

Ilosi Pilates-paja on suljettu hallituksen suosituksen mukaisesti 13.4. asti. Ilosi hieronta- ja fysioterapiavastaanotto sekä Mielenvoimalla valmentajan -vastaanotto toimivat normaalisti ajanvarauksella! Ajanvaraus yksilöpalveluihimme löytyy: ajanvaraus.

Varauskalenterissa kaikki kurssimme ja tuntimme on suljettu toistaiseksi kokonaan ja koodarimme palauttaa asiakkaille jo mahdollisesti tehtyjä muutoksia kurssin osallistumiseen tällä viikolla ja tällä kaudella. Kurssit avataan viimeistään pääsiäisenä, jos pääsemme aloittamaan normaalin toiminnan sen jälkeen.

Pääsiäismaanantaina ohjaan itse lupaamani extra-tunnit ilosi Pilates-pajalla. Kevätkausi jatkuu/alkaa 14.4. ja päättyy sunnuntaina 21.6.2020. Tänään maanantaina 16.3. tunnit ohjattiin normaalisti ja varauskalenterissa peruutuksen ajoissa tehneet asiakkaat saivat tunneista korvattavan käyntikerran.

Ilosi ohjaajat kuvaavat asiakkaillemme harjoitusvideoita, joiden kanssa pääsee harjoittelemaan ja valmentamaan mieltään (Mielenvoimalla valmennus / valmentaja Marja Molin) tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lisäksi itse haluan liikuttaa teitä, jotka haluatte live ohjausta, ulkona eli tulen miettimään Pilatesta ja patikointia -harjussa -tyyppisiä tapahtumia pienille ryhmille.

Ilosi YouTube -kanavan tunnukset ja tiedon hyvänmielen tapahtumistamme saa käyttöönsä maksamalla kurssimaksun tai sarjakortin. Ohjaajat tekevät videot hyvänmielen periaatteella. Kurssi- ja sarjakorttimaksuja ei tulla peruuttamaan. Toivomme, että saamme pitää asiakkaamme ja pääsemme jatkamaan Kevätkautta 14.4.2020. Kiitän kaikkia tähän asti osoittamastaan taloudellisesta tuesta pienyritystä kohtaan ja kiitollisin mielen palvelen teitä tiimini kanssa.

Olen otettu runsaista kannustuksista, joita olen yrittäjän asemassa saanut osakseni. Sulkemispäätöstäni on hidastanut se, että olen miettinyt ilosi tiimin toimeentuloa. Kun ilosi ammatinharjoittajat ja kevytyrittäjät itse äänestivät 7/9 sulkemisen puolesta, tein lopullisen päätöksen luottavaisin mielin. Olen ilosi tiimin tukena myös näinä vaikeina aikoina. Itse en äänestänyt, mutta ääntäni ei tarvittu näin selkeässä tilanteessa.

Osa asiakkaista vielä kävisi tunneillamme, koska ryhmäkokomme on pieni ja vastuuntuntoiset aikuiset ihmiset huolehtivat, että tulevat vain terveenä, huolehtivat hygieniasta ja huolehtivat turvallisuudesta. Mietin osittaista sulkua, mutta se on monen käytännön asian kannalta hankalampi järjestää kuin kokonaan sulkeminen. Toivottavasti “auki” -puolesta äänestäneet nauttivat videomateriaaleistamme ja pääsevät osallistumaan pienimuotoisiin tapahtumiimme ulkona, jossa voidaan pitää reilumpi etäisyys.

Pystymme kohentamaan videotuotantomme materiaalia ensi viikolla. Virtuaali live-tuntitoiveet on kuultu ja ovat harkinnassa. Tällä hetkellä videointi on se, millä etenemme. Kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa tulee olla suoraan yhteydessä yrittäjään: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041

Ystävällisin ja toivoa täynnä olevin terveisin; Ilona Siitonen, ilosi yrittäjä