Pääsiäisen ja vapun aukioloajat

Kiirastorstaina tunnit ohjataan normaalisti, mutta Ilona ja Heidi ovat lomalla pääsiäisen, joten tuntien ohjaajina nähdään klo 7:00 Pilates / Jenni ja illan Pilates, Hot Pilates ja Hot Syvävenyttely / Krista.

Pitkäperjantaina, lauantaina, sunnuntaina, eikä maanantaina 2.pääsiäispäivänä ole kurssien tunteja. Maanantaille on lisätty extra-tunteja, joilta voi napata tuntipaikan varauskalenterissa sarjakortilla tai korvaajana tai ostaa lisätunnin, jolloin ole yhteydessä Ilonaan. Maanantaina 22.4. klo 18:00 Pääsiäis Pilates & klo 19:15 Pääsiäis Pilates, tunnit ohjaa Krista.

Vappuaattona 30.4. ja vappupäivänä 1.5. ilosi Pilates-paja on suljettu. Kurssit jatkuvat toukokuun loppuun asti, ja nämä on huomioitu suunnitteluvaiheessa.

Kiirastorstaina ei ohjata Baby Pilates extraa. Viimeinen täytetunti on torstaina 2.5. klo 10:30.

HUOM! Helatorstaina 30.5. klo 10:00 Helatorstain Pilates & klo 11:15 Helatorstain Voima Pilates / kehonpainoharjoittelu -tunnit ohjaa Heidi. Nämä tunnit ohjataan lisätunteina, joten nappaa paikka varauskalenterissa sarjakortilla tai korvaajana tai ilmoittaudu tunnille ennakkoon, olemalla yhteydessä Ilonaan. Kevätkausi päättyy perjantaina 31.5.2019.

Hyvää pääsiäistä ja vappua kaikille!