Onnekasta vuotta 2019!

Vuoden ensimmäinen päivä ja samalla seitsemäs vuosi ilosi yrittäjänä alkoi ilolla, kun havaitsin sähköpostin ilmoittautumistilanteen ja lisäsin uudet kurssilaiset varauskalenteriimme kursseille, ja katsoin kokonaistilannetta: voimme aloittaa kaikki Talvikauden aikataulun 21 liikuntakurssia! Ryhmä pystytään aloittamaan, jos ilmoittautuneita on 4, ja nyt kaikkiin ryhmiimme on tuo asiakasmäärä ja kaikkien ammatinharjoittajien työt alkavat toivotulla tavalla. Iso kiitos omasta ja tiimini puolesta!

Mukaan mahtuu silti vielä hyvin, sillä ryhmissä on 8-9 asiakaspaikkaa. Vapaita kurssipaikkoja on vielä sunnuntain klo 16:45 Pilatekseen, maanantain klo 19:00 joogaan, tiistain klo 16:30 Pilates selkäryhmään ja klo 18:15 Pilates alkeisiin, keskiviikon klo 10:30 Pilatekseen, klo 16:15 Pilatekseen ja klo 17:30 Pilates selkäryhmään, torstain klo 7:00 Pilatekseen ja klo 18:45 Hot Pilatekseen, joka sopii hyvin myös combona klo 20:00 Hot syvävenyttelyn kanssa. Myös uutuuskurssillemme perjantaisin klo 10:00 Seniori Pilatekseen ja klo 11:30 Baby Pilatekseen mahtuu vielä uusia harrastajia! Vapaita kurssipaikkoja siis riittää, mikä mahdollistaa ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön toimimisen hyvin, ja tämän lisäksi sarjakortilla harjoittelemaan tulevilla on joustavaa kuntoilla satunnaisemmin, jos viikkotuntiin sitoutuminen on haastavaa. Varauskalenterimme mahdollistaa myös tuntipaikan jonottamisen. Lisätietoja käytännöistämme Pilates-paja sivulla.

Kurssit avataan varauskalenterissa viimeistään 5.1.2019, kun kaikki Joulutauon tunnit on ohjattu. Kursseille ilmoittautuneille tiedotetaan ryhmän omassa whats app -ryhmässä, kun osallistumisen muokkaaminen on mahdollista varauskalenterissamme. Joulutauon tunneille voi vielä ilmoittautua mukaan kertamaksulla 16 € kurssilaisille ja 20 € muut.

Talvikauden ensimmäisen Pilates-harjoitusohjelman teemana on takaketjun aktivointi, jolla tarkoitamme selkäpuolen faskialinjaa. Näemme tämän tarpeellisuuden siinä, kuinka arki vetää meitä kasaan etukumaraan työskennellessämme näyttöpäätteellä, somettaessamme, tehdessämme käsitöitä…kaikki tapahtuu vartalon etupuolella. Vuoden aluksi tehdään ryhti liike ja vahvistetaan erityisesti ojentajapuolen lihaksia: pakaroita, selkälihaksia, lavan aluetta ja niskaa! Huomioimme harjoitusohjelmassa aina kokonaisuuden, mutta punainen lanka tammikuun aikana on takaketjun aktivointi – tervetuloa Pilates-tunneillemme!

Onnellista ja onnekasta vuotta 2019 kaikille!

Ilona Siitonen, ilosi