Ohjeita aloitukseen

Ilosi Pilates-pajan sisääntulo kulkee tuulikaapin kautta. Jätä ulkojalkineet tuulikaapin kenkätelineeseen ja desinfioi kädet.

Harjoitustilan jälkeen on naulakko, wc ja vastaanottotilat. Päällysvaatteet ja laukut säilytetään naulakolla tuntien ajan, niin harjoitustilassa on hyvin tilaa liikkua. Säilytä suositeltu etäisyys muihin asiakkaisiin, naulakolla ja tuulikaapissa yksi kerrallaan. Tulevat asiakkaat odottavat edellisen ryhmän poistumista. Desinfioi kädet myös lähtiessäsi tuulikaapissa, ole hyvä!

Vastaanotolle kannattaa tulla sovittuna ajankohtana tai odottaa pihassa tai autossa. Taloyhtiön pihassa on pihakeinu ja tuoli-pöytäkalusto. Ryhmiä varten ovet ovat auki noin 10-15min ennen tunnin alkua.

Suosittelemme edelleen oman jumppamaton tai pyyhkeen kuljettamista mukana. Myös muut omat välineet ovat sallittuja tunnin teeman mukaan, mutta muista nimikoida ne. Ilosi Pilates-pajan mattoja ja välineitä saa edelleen lainata, mutta ne tulee pyyhkiä käytön jälkeen desinfioivalla pesuaineella, jonka saat ohjaajalta.

Tunneillemme saa käyttää maskia, mutta ei ole pakko. Kerrothan myös jos et halua, että ohjaaja lähestyy sinua.

Tärkeintä infektioiden leviämisen estämiseksi on, että kaikki huolehtivat omasta hygieniastaan ja tulevat vain oireettomana ilosi tiloihin. Matkalta palaaville on tehty erillinen ohjeistus (edellinen artikkeli).

Maksun voi suorittaa maksupäätteeseen paikan päällä tai tilisiirtona ilosi tilille Kangasalan Osuuspankki FI94 5104 0020 1165 74 ja viesti kohtaan kurssin nimi (ja oma nimi, jos et maksa omalta tililtä). Meillä käyvät myös mobilepay ja kaikki liikuntasetelit ja liikuntasetelipalvelut. Ohjaajana vastaanottaa maksuja ennen ja jälkeen tunnin. Jos tarvitset enemmän maksuaikaa tai maksueriä niin sovi asiasta suoraan yrittäjä Ilonan kanssa.

Meillä on avoin, sovitteleva, salliva ilmapiiri. Kaikki asiat järjestyvät tavalla tai toisella. Ilosi Pilates-pajan käytännöt löytyvät Pilates-paja

Lämpimästi tervetuloa ilosi Pilates-pajalle ja vastaanotolle!

Ystävällisin terveisin; Ilona Siitonen p.044-0210041 / asiakaspalvelu@ilosi.fi