Ohjattua rentoutusharjoittelua hyvinvoinnin edistämiseksi

Ohjattu rentoutusharjoitus’45min alkaa syyskuussa ilosi Pilates-pajalla

Tarjoamme maanantai-iltaan rentoutumista ja nukahtamista edistävää nukkumattituntia stressistä kärsiville, palautumista ja rentoutumista harjoitteleville asiakkaille, jotka ovat valmiita huolehtimaan itsestään ja ottamaan askeleen kohti terveempää tulevaisuutta. Ohjattu rentoutusharjoittelu auttaa rauhoittamaan kehomieltä ja antaa eväitä kotona tapahtuvaan nukahtamista edistävään harjoitteluun hyväksyvää tietoista läsnäoloa ja rentoutumistekniikoita hyödyntäen.

Päivämäärät: Syyskuussa 7. / 14. / 21. / 28.9.2020

Ajankohta: maanantaisin klo 20.15-21.00

Ohjaaja:Leila Partanen-Salosto

Kurssimaksu: 51 € sisältää 4 kertaa 45min ohjatun rentoutusharjoituksen ilosi Pilates-pajan rauhallisessa harjoitustilassa, johon otetaan korkeintaan 9 asiakasta. Mahdolliset poissaolot saa korvata ilosi poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti toisessa rentoutusryhmässämme tai 5 € lisämaksulla 60min tunneillamme.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Kurssi alkaa, jos ryhmään saadaan 4 asiakasta, ja kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.

***

Tiedostamme työn kuormittavuuden, multitaskauksen ja nykyisen kiireisen elämänrytmin – se koskettaa meistä jokaista. Ohjattu rentoutusharjoitus’45min on heti työpäivän jälkeen keskiviikkoisin eli ennen kotiinmenoa saat purettua työroolin ja -kiireen ja vaihdettua leppoisamman moodin kovalevyllesi. Mitä jos kohtaisitkin kauppareissulla lähimmäisesi tai kotona perheesi tyynellä mielellä? Marjan eväillä edistät hyvinvointiasi rentoutumistaidon tullessa yhä sujuvammaksi.

Päivämäärät: Syyskuussa 2. / 9. / 16. / 23. / 30.9.2020

Ajankohta: keskiviikkoisin klo 16.30-17.15

Ohjaaja: Marja Molin

Kurssimaksu: 64 € sisältää 5 kertaa 45min ohjatun rentoutusharjoituksen ilosi Pilates-pajan rauhallisessa harjoitustilassa, johon otetaan korkeintaan 9 asiakasta. Mahdolliset poissaolot saa korvata ilosi poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti toisessa rentoutusryhmässämme tai 5 € lisämaksulla 60min tunneillamme.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi tai puh.044-0210041 / ilosi. Ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa tunnin toteutumista. Kurssi alkaa, jos ryhmään saadaan 4 asiakasta, ja kurssilla on 9 asiakaspaikkaa.