Muutoksia ilosi vastaanotolla

Hyvät asiakkaat, eilen tiedotin ilosi Facebook-sivuilla asiasta videolla ja lisään vielä tänne kotisivuille tiedon eli todennäköisesti kärsin koivunsiitepölyn aiheuttamista allergiaoireista, mutta tässä pandemiatilanteessa en henkilökohtaisesti uskalla enää vastaanottaa asiakkaita. Teen henkilökohtaisia kotiharjoitusvideoita ja ilosi Pilates-pajan asiakkaille kotiharjoitusvideoita sarjakortti tai kurssimaksua vastaan ilman erillistä lisämaksua. Maksun suorittaneiden asiakkaiden poissaolojen korvauskäytäntö säilyy ja harjoituskerrat sälyvät käyttäjätileillä ennallaan ja kun pääsemme aloittamaan toiminnan ne ovat voimassa 10 viikkoa sovitusti siitä päivämäärästä alkaen, kun pääsemme aloittamaan. Ilosi Pilates-pajan Kevätkauden aikataulu saattaa muuttua hieman asiakasmäärän mukaisesti.

Ilosi vastaanotolla työskentelevät vielä ft Heidi Salonen torstai aamupäivisin ja ft Jenni Pärssinen perjantaisin. Jenni harkitsee etävastaanoton aloittamista ja kartoitamme mahdollisuuksia.

Krista vastaanottaa etäyhteydellä, jonka ajan voit sopia olemalla yhteydessä suoraan Kristaan +358 40 7068299. Yhteyden muodostamiseen tarvitset Skype-videoyhteyden. Etävastaanottoajat ovat 45min ja 65 €.

Molemmat hierojamme ovat tällä hetkellä tauolla vastaanottotyöstään. Odotamme parempi aikoja ja paluuta arkeen. Kyllä lopulta arki on ihmisen parasta aikaa. Olemme saaneet siitä hyvän muistutuksen ja tämä on myös hyvä hetki tehdä elämäntapamuutos, koska arki on mennyt uusiksi useilla meistä.

Aurinkoista kevättä ja positiivista mieltä toivotan teistä jokaiselle!

Ilona Siitonen, ilosi