Muutoksia ilosi vastaanotolla

Hyvät asiakkaat: teen henkilökohtaisia kotiharjoitusvideoita fysioterapian kertamaksulla 69 €, ja ilosi Pilates-pajan asiakkaille kotiharjoitusvideoita sarjakortti tai kurssimaksua vastaan ilman erillistä lisämaksua. Maksun suorittaneiden asiakkaiden poissaolojen korvauskäytäntö säilyy ja harjoituskerrat sälyvät käyttäjätileillä ennallaan ja kun pääsemme aloittamaan toiminnan ne ovat voimassa 10 viikkoa sovitusti siitä päivämäärästä alkaen, kun pääsemme aloittamaan. Ilosi Pilates-pajan Kevätkauden aikataulu saattaa muuttua hieman asiakasmäärän mukaisesti.

Ilosi vastaanotolla työskentelevät ft Ilona Siitonen ma, ke ja to iltaisin, ft Heidi Salonen torstai aamupäivisin ja ft Jenni Pärssinen perjantaisin.

Krista vastaanottaa etäyhteydellä, jonka ajan voit sopia olemalla yhteydessä suoraan Kristaan +358 40 7068299. Yhteyden muodostamiseen tarvitset Skype-videoyhteyden. Etävastaanottoajat ovat 45min ja 49 €. Maksun saa suorittaa suoraan ilosi tilille.

Molemmat hierojamme ovat tällä hetkellä tauolla vastaanottotyöstään. Odotamme parempi aikoja ja paluuta arkeen. Kyllä lopulta arki on ihmisen parasta aikaa. Olemme saaneet siitä hyvän muistutuksen ja tämä on myös hyvä hetki tehdä elämäntapamuutos, koska arki on mennyt uusiksi useilla meistä.

Aurinkoista kevättä ja positiivista mieltä toivotan teistä jokaiselle!

Ilona Siitonen, ilosi