MINDFULNESS

Ilosi palvelutarjontaan tulee uutena heinäkuussa Mindfulness. Aloitamme Mindfulness mini retriiteillä luonnossa 7.7. tiistaina ja 9.7. torstaina. Syksyn tapahtumakalenteriin on jo lisätty 26.9. ensimmäinen Mindfulness maistiainen, joka on kahden tunnin tutustuminen menetelmään.

Näiden lyhyiden tutustumisien avulla pyrimme löytämään ne 4-9 asiakasta, jotka kokevat menetelmän omakseen ja ovat valmiita sitoutumaan tammikuussa alkavaan kahdeksan viikon Mindfulness MBSR (mindfulness based stress reduction) ohjelmaan, jolle on terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta tutkimusnäyttöä jo lähes 40-vuoden ajalta!

Lue lisää Mindfulness menetelmästä: Mindfulness

Lue lisää tammikuussa alkavasta ohjelmasta: Mindfulness 8-viikon ohjelma

Ilosi mindfulnessohjaaja Leila Partanen-Salosto on valmistunut Mindfulness -ohjaajaksi CFM® alan suomalaisen pioneerin Leena Pennasen Center for Mindfulness -keskuksen kaksivuotisesta ohjaajakoulutuksesta. Center for Mindfulness tekee tiivistä yhteistyötä kansainvälisesti mindfulness MBSR-menetelmää kehittävien ja tutkivien yliopistojen; Massachusetts Medical Schoolin ja Brownin yliopiston Mindfulness Centerin kanssa. Pohjakoulutukseltani olen sosiaalipsykologi ja sosiaalityöntekijä (YTM) sekä ammatillinen opettaja (AmO). Kouluttautuminen ja itseni kehittäminen on Leilalle elämäntapa ja kouluttautumiseni jatkuu Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti -opintojen parissa.