Mielenvoimalla -valmennus

Mielenvoimalla -valmennuksissa valmentaudut oman mielesi voimalla, minun avullani. Minulle on tärkeää, että koet valmennuksen luottamuksen ja myös innostuksen ilmapiirissä, ja että sinä  oikeasti saat välineitä eteenpäin menemiseen.

Mitä sinä tarvitset juuri nyt? Mihin sinä haluat muutosta, selkeyttä, suunnitelmaa tai energiaa. Valmennus ei ole terapiaa vaan oman elämän suunnittelemista itselle sopivaksi. Valmennuksessa voidaan paneutua unelmatyöpaikkasi tai urheilumenestyksesi saavuttamiseen. Tavoite voi olla lyhyen tai pitkäntähtäimen tavoite. Mikä ikinä onkaan kivi, joka kengässäsi hiertää? Tai mikä onkaan unelma, jonka eteen haluat tehdä töitä?

Käytän valmennuksessa rentoutusta, mielikuvaharjoittelua, erilaisia oivalluttavia kysymyksiä ja tehtäviä. Sen lisäksi, että ne toimivat, ovat mielenkiintoisia ja sinua palvelevia, ne ovat myös usein hauskoja.

Valmennus tehdään aina luottamuksen ilmapiirissä ja siinä edetään sinulle sopivassa tahdissa.

Usein ensimmäinen kerta  menee kartoittaessa tilannettasi ja tutustuessani sinuun ja toiveisiisi. Varaa ensimmäiselle kerralle 90 minuutin aika. Suosittelen 3-4 neljän kerran settiä hyvien tuloksien saamiseksi. Ajattelumallien muokkaaminen vaatii aikaa.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseen!

Pyysin asikkailtani kommentteja valmenuksistani:

“Lempeästi annettuja toimintamalleja ajatusten avartamiseen  ja oman polun selkeyttämiseen.” Nainen 50 v.

“Marja luo valmennuksessaan luottamuksen ilmapiirin,  jossa sain käsitellä elämääni ja sisimmästäni kumpuavia muistoja turvallisesti ja hyväksyvästi. Hänen avullaan sain käännettyä päähäni elämäni aikana juurtuneita negatiivisia uskomuksia positiivisiksi eteenpäinvieviksi ajatuksiksi…suosittelen lämpimästi Marjaa.” Yrittäjä

“…Lyhyt valmennusvierailu Marjan luona ja aikaisemmin mahdottomalta tuntunut suoritus meni muutaman päivän päästä läpi  noudattamalla Marjan antamia ajattelutehtäviä!” SM-tason nuori urheilija

Olen tällä hetkellä käytettävissä kahtena päivänä viikossa iltaisin klo 16.00 – 20.00 – tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Olisi ilo auttaa sinua!

Marja Molin, valmentaja

Alkukartoituskäyntiin varataan 90min aikaa ja sen arvo on 97,50 €. Seuraavat valmennukset ovat kestoltaan tunnin mittaisia ja arvoltaan 65 €.

Ajanvaraus verkossa: AJANVARAUS