Mielenvoimalla -valmennus kerran kuussa 2020

Mielen voima on uskomaton voimavara, jota ei kannata jättää hyödyntämättä

AJANHALLINTA 

Ajanhallinta on aikamme kysymys! Miten ehtiä se kaikki, mikä pitäisi ehtiä? Aikaa pitäisi riittää niin moneen: työelämä, perhe, omat harrastukset, ystävät, vanhemmat…kaikki tämä ja ehkä vielä jotain muutakin pitäisi ottaa huomioon? Miten se tehdään? Miten voin hallita ajankäyttöäni tässä oravanpyörässä, joka välillä kiihtyy huimaaviin nopeuksiin?

Tässä valmennuksessa rauhoitutaan itsen äärelle ja löydetään tehtävien avulla se, mihin haluan käyttää aikani ja miten suunnittelen ajankäyttöni?

LÄSNÄOLON VOIMAA

Läsnäolo, tietoinen läsnäolo eli mindfulness, on mielentila, jossa pystyt rauhassa havaitsemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Aistisi ovat valppaina,   olet herkästi ja tasapainoisesti yhteydessä ajatuksiisi, tunteisiisi ja kehoosi. Tietoinen läsnäolo on vahva muutosvoima elämässäsi. Kun olet täysin läsnä hetkessä, se antaa sinulle valtavasti energiaa, vapauttaa turhasta ja syventää kokemustasi ihan kaikesta.

Tässä valmennuksessa syvennetään tietoa siitä, mitä tietoinen läsnäolo on, miten se vaikuttaa elämässäsi tällä hetkellä ja miten voit lisätä sitä elämääsi? Valmennuksessa tehdään läsnäoloharjoituksia ja saat ohjeita miten tehdä niitä omassa arjessasi.

RAJOITTAVAT USKOMUKSET

Rajoittavat uskomukset ovat ajatuksia, joita olemme omaksuneet itsellemme elämän varrella, usein jo lapsuudessa. Näistä ajatuksista on tullut uskomuksia, jotka luovat toimintatapoja. Ne saattavat olla uskomuksia, jotka eivät enää kuitenkaan meitä palvele. Uskomukset voivat olla käsijarruja, jotka estävät meitä menemästä eteenpäin tai tekemästä jotain, mitä kuitenkin haluaisimme. Haitallisista uskomuksista vapautuminen on mahdollista.

Tässä valmennuksessa tutkit, mitä haitallisia uskomuksia sinulla on. Opettelet muuttamaan uskomuksia itsellesi myönteisempään muotoon ja pääset harjoittelemaan hyödyllisten uskomusten kanssa elämistä. Opit ajattelemaan tavalla, joka antaa sinulle voimaa ja poistaa haitallisia toimintatapoja elämästäsi.

ROHKEUS

Miten joillakin on niin paljon enemmän rohkeutta, jolla saada mitä haluaa, suorastaan ottaa se?

Mitä rohkeus sinulle tarkoittaa?

Mistä löytyy rohkeus elää omannäköistä elämää. Rohkeus vaatia itselleen oikeanlaista kohtelua, palkkaa, työasemaa, roolia perheessä, ystäväpiirissä jne. Minkälaisen rohkeuskoulun sinä tarvitsisit? Kuka voisi olla sen koulun rehtori? Millainen olisi opetussuunnitelma siinä koulussa?

Tule kuulemaan omaa sisäistä ääntäsi, joka antaa vastaukset noihin kysymyksiin. Tule rakentamaan rohkea elämä. Aloita ainakin!

Päivämäärät ilosi Pilates-pajan Talvi- ja Kevätkaudella 2020: kuukauden ensimmäinen tiistai eli 4.2. / 3.3. / 7.4. / 5.5. 2.6. / 9.6.2020

Ajankohta on tiistaisin klo 20:15-21:15

Kurssimaksu 68 € sisältää 4 tunnin valmennusta ilosi pienryhmissä sekä tee tarjoilun tunnin aikana

Rahalle vastinetta myös sairastuessaan tai työnantajan estäessä osallistuminen sovittuna ajankohtana: Poissaolot kurssilta saa korvata ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti ilosi muilla viikkotunneilla Talvi- ja Kevätkauden aikana (toukokuun loppuun). Tutustu lisää käytäntöihimme Pilates-paja -sivulla.

Valmentajana toimii kasvatustieteiden maisteri, LFC life coach, urheiluvalmentaja Marja Molin

Ilmoittautuminen kurssille viestillä asiakaspalvelu@ilosi.fi tai 044-0210041. Valitettavasti asiakaspalvelumme ei pysty useinkaan vastaamaan puheluihin, mutta soittaa takaisin soittopyyntöihin. Ilmoittautumiset ovat sitoavia, sillä kurssilla on korkeintaan 10 asiakaspaikkaa.

Toiveita tulevaisuuden aiheista voi myös esittää suoraan Marjalle marja@mielenvoimalla.fi sekä kopio viestistä asiakaspalvelu@ilosi.fi osoitteeseen – ilosi – Ilona Siitonen – liikkeelle paneva voima!