Sinikka Kääriäinen

Olen persoonaltani rauhallinen, ystävällinen ja elämänmyönteinen. Ohjaamani hathajooga on lempeää ja hoitavaa. Luon saliin turvallisen tunnelman ja ohjaan selkeästi, jolloin voit hengitys hengitykseltä rauhoittua itsesi ja oman harjoituksesi äärelle.

Kokemus
Olen koulutukseltani psykologi ja harjoittanut tätä ammattiani jo lähes 20 vuoden ajan. Työssäni psykologina olen ohjannut paljon erilaisia hoidollisia ryhmiä ja ammatinharjoittajana myös meditaatioryhmiä. Jooga on kuulunut elämääni ihan nuoresta asti, mutta en koskaan voinut kuvitella, että itse alkaisin ohjata joogaa toisille; enhän ole koskaan ollut erityisen liikunnallinen ihminen. Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa "ei koskaan". Joogahan on jotakin paljon enemmän kuin vain ihanaa liikuntaa! Syksyllä 2022 polkuni johti Ananda Sevan koulutukseen ja valmistun joogaopettajaksi keväällä 2024. Olen ollut pitkään kiinnostunut kehollisuudesta ja psykofyysisestä lähestymistavasta psykologin työssä. Olenkin täydentänyt osaamistani erilaisilla ammatillisilla täydennyskoulutuksilla. Olen opiskellut pitkään myös Reikiä, joka on luontaishoitomuoto sekä henkisen kasvun polku. Tämä on syventänyt ymmärrystäni ja kokemustani ihmisyydestä sekä maailmasta. Jooga on minulle kokonaisvaltaista itsehoitoa, jossa keho ja mieli linjautuvat nykyhetkeen, ja on mahdollista rauhoittua hengityksen ja oman itsen äärelle. Jooga on yhtaikaa hyvin yksinkertaista ja äärimmäisen syvällistä. Se tukee siirtymistä suorittamisen tilasta olemisen tilaan, jossa voi hellittää. Koska elämämme on usein kiireen ja stressin sävyttämää, tarvitsemme harjoitusta, joka auttaa pysähtymään ja rauhoittumaan sekä tasapainottaa autonomista hermostoa. Jokainen on tervetullut joogaryhmääni omista lähtökohdistaan. Ilosi -pienryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ja pääset kokemaan, miten jooga voi tukea hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla.
Koulutus
Psykologi 2005 Hengityskouluohjaaja (psykofyysinen hengitysterapia) 2013 Funktionaalinen kehotietoisuus ja kehomielen integrointi 2015 Reikin neljä astetta (Reiki Grand Master/Masten Teacher) 2009-2017 Joogaopettaja (RYS 200) 5/2024
Muuta
Ohjaan Kevätkaudella 2024 perjantaisin lempeää joogaa.