Marja Molin

Olen luonteeltani eloisa, mutta syvällinen. Rakastan ihmisten kanssa toimimista, mutta tarvitsen myös paljon ilmavaa omaa oloa. Olen taitava kuuntelija ja kannustaja.

Kokemus
Olen toiminut luokanopettajana vuodesta 1992. Valmentajana suunnistuksen parissa 2003 alkaen. Suunnistusliiton oto-kouluttajana olen toiminut vuodesta 2008 kouluttaen suunnistusohjaajia ja ykköstason valmentajia. Olen nauttinut näistä kaikista tehtävistä, ollut kutsumusammatissani ja tehnyt töitä intohimolla. Muuten en osaakaan. 2016 alkaen olen toiminut kevytyrittäjänä lifecoaching -valmentajana. Teen yksilö- ja ryhmävalmennuksia. Mielen toiminta on kiinnostanut minua omasta nuoren urheilijan elämästäni alkaen. Silloin jo tutustuin menetelmiin, joita käytän myös tänä päivänä uuden oppimani ohessa valmennuksissani. Oman hyvin vaikean ajan jälkeen, aloin piirtää omia ääriviivojani uudelleen, purkaa vanhoja uskomuksia itsestäni ja poistaa tunkkaista ilmaa sisältäni - ja kiinnostua yhä vahvemmin mielen voimasta. Mielen voima on uskomaton ja sen työstäminen valtavan palkitsevaa. Tästä haluan kertoa sinullekin. Mielen valmentaminen on positiiviseen ja kognitiiviseen psykologiaan sekä ratkaisukeskeisyyteen perustuva tapa toimia. Mielen voimaa voi käyttää kaikkeen elämässä vastaan tulevaan. Se ei liity välttämättä urheiluun.
Koulutus
Ylioppilaslakin laitoin päähäni 1983. Sen jälkeen etsin omaa oksaani, olin töissä ja opiskelin Varalan Urheiluopistossa Liikunnanohjauksen peruskurssin 1986. Valmistuin kasvatustieteen maisteriksi 1992. Harrastuspuolella olen opiskellut urheiluvalmennusta ja suoritin Suunnistusvalmentajatutkinnon vuonna 2012. Elämääni mullistava kokemus oli LFC Life Coach -koulutus Valmentamossa 2016.
Muuta
Ilosi Pilates-pajan harjoitustilan aikataulussa onkin juuri mielen mentäviä aukkoja. Aloitan syksyllä 2019 mielen hyvinvointiin ja huoltoon keskittyvillä valmennuksillani ohjaamisen ilosi Pilates-pajalla. Toivottavasti tapaamme siellä!