Maria Maljanen

Olen luonteeltani avoin ja iloisen energinen. Pohdin asioita myös syvällisemmin. Ohjaajana olen ystävällinen sekä rento ja pyrin jakamaan ammattitaitoani ilolla ja lempeydellä.

Kokemus
Koulutukseltani olen fysioterapeutti (AMK) ja tällä hetkellä toimin myös sivutoimisena tuntiopettajana Tampereen ammattikorkeakoulussa. Olen erikoistunut psykofyysiseen fysioterapiaan ja erikoistumisen myötä olen tottunut työskentelemään eri-ikäisten ihmisten kanssa hyvin kokonaisvaltaisella otteella myös hyvin haastavissa elämäntilanteissa. Pilatesta olen ohjannut eri liikuntakeskuksissa vuodesta 2009 alkaen.
Koulutus
Valmistuin ylioppilaaksi 2004 ja fysioterapeutiksi PIRAMK:sta vuonna 2008. Olen osallistunut Pilates Conference, Helsinki 2011, 2012 ja 2013 Fysioterapiassa olen erikoistunut psykofyysisen fysioterapiaan TAMK:ssa 2013, ja täydentänyt osaamistani hengitys itsesäätelyn ja vuorovaikutuksen tukena -koulutuksessa 2015, Hengitys koulussa. Fysioterapian aineopettajan opinnot Jyväskylän yliopistossa (gradua vaille valmis) 2018. NLP-practioner 2018.
Muuta
Ilosi Pilates-pajalla tuuraan Pilates-tuntien ohjaajana.