Heidi Salonen

Olen luonteeltani rento ja helposti lähestyttävä. Ohjauksessani asiakas saa palautetta ryhdin parantamiseksi niin hevosen selässä, liikuntaryhmissä kuin fysioterapiavastaanotollakin!

Kokemus
Hevoset ja yrittäminen ovat elämäntapani. Olen ohjannut ratsastusta vuodesta 2004 ja ratsastusterapiaa vuodesta 2018 alkaen. Valmistuttuani fysioterapeutiksi 2012 olen toiminut fysioterapian ammatinharjoittajana. Ilosi Pilates-pajalla aloitin työt ilosi ensimmäisenä ulkopuolisena ammatinharjoittajana vuonna 2014, kun Ilona odotti esikoistaan. Siitä lähtien olen työskennellyt ilosi fysioterapiavastaanotolla ja pienryhmien ohjaajana. Pilates-harjoittelu tukee hyvin myös ratsastusta, ja ratsastajat ovatkin yksi iso kohderyhmä ilosi Pilates-pajan pienliikuntaryhmissä.
Koulutus
Valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2002 ja ratsastuksenohjaajaksi vuonna 2004. Fysioterapeutiksi valmistuin vuonna 2012 TAMK:sta, ja olen täydentänyt osaamistani FAF Pilates-ohjaajakoulutuksella vuonna 2014 ja Askel Educationin Spiral Stabilization -ohjaajakoulutuksella vuonna 2017. Valmistuin Ypäjän hevosopistolta ratsastusterapeutiksi vuonna 2017.
Muuta
Ohjaan ilosi Pilates-pajalla Pilatesta eri kohderyhmille ja vastaanotan fysioterapia-asiakkaita ilosi yksityisvastaanotolla ryhmieni yhteydessä keskiviikkoisin ja torstaisin. Ilosi töiden lisäksi teen ratsastusterapiaa (KELA).