Heidi Ruoho

Olen luonteeltani utelias ja tiedonjanoinen, joten haluan säännöllisin väliajoin opetella uusia taitoja ja kehittyä moniosaajana. Hierojan työssäni nautin vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa, sekä jatkuvasta uuden oppimisesta.

Kokemus
Olen koulutettu hieroja, sekä urheiluhieroja ja olen täydentänyt osaamistani kipupotilaan toimintakyvyn edistämiseen. Hieronnassa käytän monipuolisesti eri hierontatekniikoita asiakkaan tarpeen mukaan. Klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoiden lisäksi olen perehtynyt purentalihasten, triggerpisteiden ja faskioiden käsittelyyn, sekä rangan ja nivelten mobilisointiin. Juureni ovat kuitenkin vahvasti koirapuolella koirahierojana ja eläintenkouluttajana, josta olen sitten ajautunut opiskelemaan ja työskentelemään myös ihmisten pariin. Koirahierojana työskentelen edelleen ja teen kotikäyntejä, mutta koulutuspuoli on jäänyt vähemmälle. Neljän vuoden koirakouluyrittäjyydestä opin paljon ihmisten ohjaamisesta, sekä toiminnan havainnoimisesta ja siitä koen olevan hyötyä myös työssäni hierojana.
Koulutus
Eläintenkouluttaja 2016 Koirahieroja 2017 Koulutetuksi hieroja 2018 Purentalihastenhieronta 2019 Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta ja raskaushieronta 2019 Hierojan erikoisammattitutkinto niskahartian ja pään alueen kipupotilaan toimintakyvyn edistäminen 2019 Liikunnanohjaaja opiskelija 2020-2021
Muuta
Työskentelen ilosi vastaanotolla hierojana ajanvarauksella joka toinen lauantai klo 9-15