Maski mukaan ilosi Pilates-pajalle?

Ilosi noudattaa THL suositusta käyttää maskia julkisissa tiloissa. Ilosi Pilates-pajalla harjoittelee vain aikuisia ihmisiä ja muutama alaikäinen vanhempansa suostumuksella, ja jokainen punnitsee maskin käytön itse niin ohjaajista kuin asiakkaistakin: osalle hengittäminen maskin kanssa on hankalampaa, ja se aiheuttaa fyysistä tai hengistä ahdistusta. Kaikki tulevat tunneille oireettomina, osa käyttää maskia ja osa siirtyy Kaamoskauden alkaessa 19.10. harjoittelemaan etänä, jolloin turvavälien säilyttäminen helpottuu.

Toivoisin, että tunneille tullaa edelleen luottavaisin ja hyvillä mielin, ja tunneilta lähdetään virkistäytyneinä ja rentoutuneina. Ei syyllistetä heitä, jotka eivät pysty maskia syystä tai toisesta pitämään, ja suojataan heitä, jotka voimme maskia pitää. Kun tunneille tulo ei tunnu enää turvalliselta, on aika sanoa, että “hei, siirryn harjoittelemaan etänä”.

Tarjoamme etätunnit Facebook-livessä ja jokaiselle kurssille luodaan oma ryhmä, johon etätunnille (myös korvaajana) ilmoittautuneet asiakkaat lisätään manuaalisesti. Tieto etätunnille osallistumisesta hyvissä ajoin minulle viestillä p.044-0210041.

Seuraa ilosi fysioterapiaa Instagramissa ja Facebookissa!

Minä työskentelen maski naamallani, koska voin.

Ystävällisin ja ymmärtäväisin terveisin;

Ilona Siitonen