Mammojen mimmi futisjoukkueen pilatestunti

Ft Ilona Siitonen kutsuttiin keskiviikkona 22.11. ohjaamaan mammojen mimmi futisjoukkueelle Pilates-tunti Tursolan koululla. Osalle kokemus oli ensimmäinen laatuaan, mutta suurin osa oli kokeillut lajia joskus aiemmin. Tunnilla vallitsi hyvin keskittynyt tunnelma!


Yksityistunnin tilasi Anne Kiekara, joka on harjoitellut kanssamme vuodesta 2011 alkaen, ensin Energanzan tiloissa ja 2013 alkaen ilosi Pilates-pajalla Liisantiellä. Anne on saanut Pilateksesta apua tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisyyn ja stressin hallintaan jo vuosia, ja on halunnut jakaa harjoittelun ilon myös ystäviensä ja tuttujensa kanssa. Anne on vuosien saatossa tuonut meille eniten (Mari Mäkisen lisäksi, josta seuraa oma tarina) uusia tyytyväisiä asiakkaita, joista osa oli myös mukana futisjoukkueen yksityistunnilla. Lämmin kiitos koko joukkueelle mahdollisuudesta olla mukana osana treenejänne, vaikka laji on aika kaukana joukkuelajeista ja pallopeleistä – Pilateksessa kun on tarkoitus keskittyä oman keho(miele)n kuunteluun, mikä on mindfulnessia parhaimmillaan!


Ilosi halusi muistaa Annea suurella kiitollisuudella ja lahjoitti 7-vuoden asiakkuudesta ja jaetuista kokemuksista tunneilla, pikkujouluissa, Laituri Pilateksessa ja muissa yhteisissä tapahtumissa Annelle pilatesrenkaan (kaikki muut tarvikkeet vakkarilla löytynee jo ennestään?). Kiitos Anne! Pienyrittäjälle kestäville asiakassuhteilla ja suuri merkitys. Ihmisenä arvostan suuresti sitoutumista, lojaaliutta ja se saa minut työskentelemään yhä enemmän oman ammattitaidon ja asiakaspalvelun kehittämiseksi. Asiakkaat tulevat pienessä yrityksessä tutuiksi ja merkitsevät vuosien saatossa laajennettua perhettä.

Ystävällisin terveisin, Ilona Siitonen


Ps.Nähdään huomenna Joulun avauksessa klo 10-13!