Mamamassage® -äitiyshieronta

Ilosi äitiysfysioterapeutit Krista Manninen ja Jenni Pärssinen ovat kouluttautuneet MamaMassage® konseptiin ja tekevät hoitoja ilosi fysioterapiavastaanotolla. MamaMassage® äitiyshieronnalla voidaan tukea ja helpottaa raskaana olevan naisen kehon fyysisiä muutoksia ja yleisimpiä kiputiloja sekä synnyttäneen naisen kehon palautumista.

Äitiyshieronnassa käytetään turvallisia käsittelytekniikoita sekä erilaisia välineitä mm. arpikudoksen ja vatsalihasten erkauman palautumisen tukemiseen, turvotukseen ja rannekanavan oireyhtymään. Käsittelyssä huomioimme kokonaisvaltaisesti raskauden tuomat muutokset kehoon.

MamaMassage® käyntikerta sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, käsittelyn ja kotiharjoitusohjeet. Käynnin arvo 80 € ja varaamme siihen 75min ajan tai vaihtoehtoisesti lyhyempi käynti 70 € tunnin hoito. Ajanvaraus ilosi sähköisen ajanvarauksen kautta. Hierontaan voi käyttää EazyBreakin ja ePassin hyvinvointipassia.

23.11.-23.12.2020 välisenä aikana saat Kristan ja Jennin tekemän MamaMassage® käsittelyn tutustumishintaan 74e/75min (norm.hinta 80e/75min). Varaa itsellesi omaa aikaa tai osta lahja pukin konttiin.