Lisää joogaa!

Lisäämme toisen Hatha Jooga kurssin syyskuun alusta perjantaisin klo16.15. Jos perjantai ei joka viikko sovi aikatauluusi, niin voit vaihtaa tuntipaikkaa varauskalenterissa aikataulusi mukaan ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti.

Ajankohta: Syyskauden HathaJooga on 10.8. alkaen maanantaisin klo 19:00-20:00 ja YinJooga 14.8. alkaen perjantaisin klo 17. 30-18.30. Toinen HathaJooga-kurssi aloittaa syyskuun alussa 4.9. perjantaisin klo 16.15-17.15.

Joogaohjaaja: Kaisa Oinonen-Kuusisto

Kurssimaksu: 170 €, 10 kertaa ja viikkoa sisältää ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön kuluvan kauden ajan. Kurssilla on vain 8 asiakaspaikkaa, joten ilmoittaudu ajoissa. Poissaolot saa korvata muissa ryhmissämme ilosi Pilates-pajan poissaolojen korvauskäytännön mukaisesti.

Ilmoittautuminen: asiakaspalvelu@ilosi.fi / 044-0210041. Kursseillemme ilmoittautumiset ovat sitovia, sillä jokainen asiakas on tärkeä osa kurssin toteutumista. Muut ilosi Pilates-pajan käytännöt ja maksutavat löytyvät Pilates-paja -sivulta.

Jooga on  psykofyysinen harjoitusmuoto, jossa ihminen nähdään kokonaisvaltaisena, ympäröivään todellisuuteen reagoivana yksilönä. Samoin joogan harjoitteet ja niiden tuomat hyödyt: ne voimauttavat meitä kokonaisvaltaisesti tarjoten meille löytöretken kohti omia voimavarojamme.  Harjoitteet antavat mahdollisuuden nähdä sisäistä- ja fyysistä maailmaa, jossa elämme, ja joka meissä toteutuu.

Joogan hengitysharjoitukset, asennot sekä hengityksen ja liikkeen yhdistäminen vaikuttavat koko kehomme toimintaan hermosto tasolta asti. Joogalla on positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme aineenvaihdunnan, verenkierron, sisäelinten sekä lihaksiston tasolta aina mielen liikkeisiin asti.